Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 207 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Albo po prostu poproś forumka, ależ te tracki robią robotę !

Opublikowano

Jeżeli ktoś zamówił edycje Ultimate w Empiku (była do wyrwania za ~290zł), to informuje ze tak jak cyfrówkę, powinien dostać swoje pudełko 4 dni wcześniej. W ich systemie widnieje normalnie data wysyłki jako 27.09 (zawsze wysyłają gry dopiero w dniu premiery), ale przycisnąłem ich trochę, że wprowadzają klientów w błąd zawierając w opisie informację ze Ultimate daje dostęp 4 dni wcześniej, wiec jakiś czas po wiadomości że "skontaktują sie w tej sprawie z dostawca" napisali mi o wysyłce tej edycji 4 dni przed podstawowymi. :)

Opublikowano

pogralem w demko, jezu jakie to jest dobre :banderas: progres przechodzi z demka do pelnej wersji ? 

Opublikowano

Kilka dni temu odpaliłem pierwszego horizona i myślę sobie - wow, jak to wyglada! Poprzednia generacja, ale daje radę, jedyne wyścigi z jakimi miałem do czynienia na tej generacji to driveclub, ale mimo wszystko forza zrobiła. Potem odpaliłem 3ke to oczy mi wypaliło i zagubiłem zęby. Bajka, do pełni szcześcia jeszcze tylko ten pop up, ale na to mogę zamknąć oczy. Taka radość ze zmiany na xone

Edytowane przez meave

Opublikowano

pogralem w demko, jezu jakie to jest dobre :banderas: progres przechodzi z demka do pelnej wersji ? 

Nie, demo zresztą resetuje się przy każdym uruchomieniu.

Moja wrażenia z demka również są bardzo pozytywne :)   Zauważyłem, że otoczenie stało się bardziej zniszczalne względem FH2 i auto nie staje jak wryte na każdym słupie bądź drzewie (choć dalej na te drugie trzeba uważać). Noc w połączeniu z oświetleniem wygląda bardzo realistycznie - zrobiło to na mnie ogromne wrażenie. Można się rozwodzić znacznie dłużej na temat plusów, ale zostawię to sobie na czas po wyjściu pełnej wersji :)

Opublikowano

Dobra ja chyba demko kasuje, żeby jeszcze bardziej się wypościć przed premierą w piątek

Opublikowano

Dobra ja chyba demko kasuje, żeby jeszcze bardziej się wypościć przed premierą w piątek

Ja to zrobiłem od razu po jednym ograniu. Byle do północy z czwartku na piątek :)
Opublikowano

premiera w piatek ? bo na stronie MS jest 27.09.2016 r.

(a juz widze, ze chodzi o Ultimate)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chciałem pudełkową edycje na wypasie i wszystko juz chyba wyprzedane... kurfa zostaje cyfra,tydzień mi sie będzie pobierało :/

Opublikowano

27.09? Ciekawe co z zamówieniami ze sklepu Sferis. Oni u siebie napisali że zestaw XO S, Forza i Fifa wysyłają od 21.09, czyli przed premierą?

Opublikowano

Gdyby ktoś miał jeszcze zbedny kodzik na warthoga to pw ;)

Opublikowano

rowniez nic nie dostalem ;/ ale ponoc kody maja byc rozsylane do 23 wiec moze jeszcze wpadnie 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

dzisiaj poszedł preorder do M$ :banderas:

Edytowane przez koval

Opublikowano

je/bły mi się literki, chodziło mi że dziś zamówiłem, chciałem się pochwalić co nie ;/

Opublikowano

Słuchajcie, na grę nie ma embargo. Ultima ma mieć na stanie Horizon 3 w czwartek / piątek. Zatem jest szansa na pogranie już w ten weekend. Jak ktoś ma odbiór osobisty to zapewne pogra w weekend. Nie wiem czy to dotyczy każdej wersji, bo ja brałem zwykłą i o taką pytałem.

Opublikowano

A ja się zastanawiam czy dwójeczki nie kupić. Warto dopłacać ponad 100 zł? Online mnie nie interesuje

Opublikowano

Warto - graficznie wcale nie odstaje, do tego jest ultra miodna. Horizon to chyba najlepsza gra na Xie - wizalbym 2ke ze Storm Island za grosze bez zastanowienia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja Wam powiem, że z tego hajpu to i pierwszą część zakupiłem. Może zdążę ograć przed trojką :) Bo dwójka już zaliczona.

Opublikowano

Ja tam bym brał trójke już. 

Opublikowano

ja do dzisiaj sobie skacze miedzy gierkami - gram w 2ke, czasami do 1dynki wroce, od 3ki pewnie sie z poczatku nie oderwe, ale j(pipi)ac biede - bierz wszystkie!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mi zostało jeszcze z 20 mistrzostw w dwójce, ale raczej na pewno nie dam rady ich skończyć przed trójką, idzie mi to jak krew z nosa.