Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

27.09? Ciekawe co z zamówieniami ze sklepu Sferis. Oni u siebie napisali że zestaw XO S, Forza i Fifa wysyłają od 21.09, czyli przed premierą?

Mają pewnie ten same zestawy co Media Expert, gdzie Fifa i FH3 są w wersji cyfrowej i już 21.09 wysyłają. Dziś rozmawiałem mailowo z ME i mi napisali, że w środę wysyłka zestawów. W np. Muve czy Karen FH3 jest w wersji pudełkowej i tam wysyłka jest dopiero po premierze gierki...

Dostałem maila od Sferis i Forzę mają tam w pudełku. Fifa cyfrowa, wysyłka 21.09 ;>

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 203,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

FM jest ekstra choć to nieco inne doświadczenie. I trudno mi stwierdzić która seria lepsza. Choć w szóstkę gram regularnie od premiery :)

Opublikowano

Wszystkie assty jezdne na off + drivvatary na pro.

Też badajże tak, tylko nie będę się w sprzęgło bawił na padzie, ale tak to manual.

Opublikowano

Wizualny tuning Agery i Relianta

29506361480_44f1718491_b.jpg

29686080402_b593950ef4_o.png

Genialne :D

Opublikowano

Hehe Reliant Top Gear edition :D

topgear2.JPG

Box dachowy na Agerze kozak, można sobie taki w salonie dokupić :D Fajnie, że przy ogromie mapy, aut zwracają uwagę na takie szczegóły. W Gran Turismo od paru lat skupiają się tylko na szczegółach zamiast na grze ;)

Opublikowano

Przejrzałem teraz dopiero na szybko listę aut w grze i tak trochę kurcze... Nie będzie np. AUDI RS6 i RS7? Czy z jakąś lipną listą miałem do czynienia?

Opublikowano

27.09? Ciekawe co z zamówieniami ze sklepu Sferis. Oni u siebie napisali że zestaw XO S, Forza i Fifa wysyłają od 21.09, czyli przed premierą?

Mają pewnie ten same zestawy co Media Expert, gdzie Fifa i FH3 są w wersji cyfrowej i już 21.09 wysyłają. Dziś rozmawiałem mailowo z ME i mi napisali, że w środę wysyłka zestawów. W np. Muve czy Karen FH3 jest w wersji pudełkowej i tam wysyłka jest dopiero po premierze gierki...

Dostałem maila od Sferis i Forzę mają tam w pudełku. Fifa cyfrowa, wysyłka 21.09 ;>

Tak, pisalem z babka. 21.09 wysylaja konsole z fifa a dzien przed premiera fh3, wysylaja forze :) znaczy dosylaja.

Opublikowano

No to ciul go wie, bo mi napisali, że cały zestaw wysyłają na premierę konsoli. :P Poza tym wybrałem odbiór osobisty w salonie i płatność gotówką, więc nie wyobrażam sobie, jak mieliby mi dać konsolę bez gierki za którą zapłaciłem :P

No a że Audic nie ma to rzeczywiście lipa ;> bo tak sobie już marzyłem o jakiejś RS5, RS6 śmigającej po australijskich drogach...

Opublikowano

Przejrzałem teraz dopiero na szybko listę aut w grze i tak trochę kurcze... Nie będzie np. AUDI RS6 i RS7? Czy z jakąś lipną listą miałem do czynienia?

Pod koniec filmu pełna lista aut.

Jakieś RS6 tam jest.

Opublikowano

No to ciul go wie, bo mi napisali, że cały zestaw wysyłają na premierę konsoli. :P Poza tym wybrałem odbiór osobisty w salonie i płatność gotówką, więc nie wyobrażam sobie, jak mieliby mi dać konsolę bez gierki za którą zapłaciłem :P

No a że Audic nie ma to rzeczywiście lipa ;> bo tak sobie już marzyłem o jakiejś RS5, RS6 śmigającej po australijskich drogach...

No mi odpisala dokladnie tak:

"Witam,

dziękujemy za zainteresowanie się naszą aukcją , dokładnie tak , forza 3 będzie wysyłana również przed premierą tak aby w dzień premiery była u Państwa, wysyłka 21.09 jest wysyłką konsoli oraz fify 17 w wersji cyfrowej a forza jest dosyłana , planujemy dostawę również wersji 1TB lecz na chwilę obecną nie jesteśmy w stanie potwierdzić terminu dostawy, zachęcamy do śledzenie przesyłki."

Co do audi. Na stronie jak czytalem pelna liste to bylo S1, rs 3, rs4, rs5. Tylko RS6 i 7 nie widzialem :/

Opublikowano

RS6 trochę szkoda, ale RS7 mimo iż przepiękna to chyba trochę za duża na klasę sedanów i dodawanie jej do gry.

Opublikowano

drabinek nie musisz cytować

No to widać sami nie wiedzą jak to u nich wygląda. Dzisiaj rozmawiałem z konsultantem na czacie i ten stwierdził, ze gry są wysyłane razem z konsolą, nie wspominał nic o dosyłaniu itp. Fakt, że dziwnie to wygląda, bo w takim wypadku ludzie będą grać tydzień przed premierą, chyba że MS jakoś zablokuje możliwość odpalenia gry.

Opublikowano

Dzisiaj o 15 wrzucę recenzję Horizona 3 pod względem trybu HDR. Oj powiem Wam, że będzie się działo... będziecie w lekkim szoku ;-)

Opublikowano

Obstawiam, że noc bedzie robić, już na zwykłych materiałach wygląda ładnie, HDR pewnie pozwala wyciągnąć detale, których wczesniej nie widzieliśmy przy takich obrazkach.

Opublikowano

Dzisiaj o 15 wrzucę recenzję Horizona 3 pod względem trybu HDR. Oj powiem Wam, że będzie się działo... będziecie w lekkim szoku ;-)

Kur... Gmeru, musisz? Całkiem niedawno nowy TV kupiłem :/

Opublikowano

Wiem, że będzie burza. Ale generalnie to problem, który dotyczy Nas wszystkich. Producenci zaczynają sobie nieźle pogrywać z graczami i ich kasą. Chyba nigdy jeszcze czegoś takiego nie było. 17 minut się wyprodukowałem na ten temat ;-). A to dopiero początek bo temat jest grubo zagmatwany. I w drodze wyjątku zrobiłem trochę zdjęć ale nie są to byle jakie foty więc chociaż trochę pobudzę waszą wyobraźnię. Jednak pamiętajcie: tego generalnie naprawdę nie da oddać się na fotach i tym bardziej filmach. Ale i tak będzie zamieszanie...

Opublikowano

No nic, czekam na recenzje ale z tym HDR to aż za ostro pogrywają, wydawało mi się, że granie szczególnie na konsolach to tanie hobby, a tu znowu dupa i wydatki :)

Opublikowano

w sensie, że to tak dobrze wyglada w tej technologi, czy tak słabo?

Opublikowano

w sensie, że podobno jest to zupełnie inna jakość niż SDR, lepsza jakość 

Opublikowano

w sensie, że to tak dobrze wyglada w tej technologi, czy tak słabo?

Sądząc po tej recenzji to może być tylko za(pipi)iście.

Edytowane przez subek

Opublikowano

Pewnie to, że w różnice HDR w tv za 6k i 20k są kolosalne

Opublikowano

no to czekamy. Najchętniej to bym zobaczył na własne oczy w ruchu taką forze na wypasionym tv, bo tak na wideo na yt to raczej sie gunwno zobaczy. 

Opublikowano

jakies embargo mija o 15tej?

No dzisiaj recki