Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

27.09? Ciekawe co z zamówieniami ze sklepu Sferis. Oni u siebie napisali że zestaw XO S, Forza i Fifa wysyłają od 21.09, czyli przed premierą?

Mają pewnie ten same zestawy co Media Expert, gdzie Fifa i FH3 są w wersji cyfrowej i już 21.09 wysyłają. Dziś rozmawiałem mailowo z ME i mi napisali, że w środę wysyłka zestawów. W np. Muve czy Karen FH3 jest w wersji pudełkowej i tam wysyłka jest dopiero po premierze gierki...

Dostałem maila od Sferis i Forzę mają tam w pudełku. Fifa cyfrowa, wysyłka 21.09 ;>

Opublikowano

Hehe Reliant Top Gear edition :D

topgear2.JPG

Box dachowy na Agerze kozak, można sobie taki w salonie dokupić :D Fajnie, że przy ogromie mapy, aut zwracają uwagę na takie szczegóły. W Gran Turismo od paru lat skupiają się tylko na szczegółach zamiast na grze ;)

Opublikowano

27.09? Ciekawe co z zamówieniami ze sklepu Sferis. Oni u siebie napisali że zestaw XO S, Forza i Fifa wysyłają od 21.09, czyli przed premierą?

Mają pewnie ten same zestawy co Media Expert, gdzie Fifa i FH3 są w wersji cyfrowej i już 21.09 wysyłają. Dziś rozmawiałem mailowo z ME i mi napisali, że w środę wysyłka zestawów. W np. Muve czy Karen FH3 jest w wersji pudełkowej i tam wysyłka jest dopiero po premierze gierki...

Dostałem maila od Sferis i Forzę mają tam w pudełku. Fifa cyfrowa, wysyłka 21.09 ;>

Tak, pisalem z babka. 21.09 wysylaja konsole z fifa a dzien przed premiera fh3, wysylaja forze :) znaczy dosylaja.

Opublikowano

No to ciul go wie, bo mi napisali, że cały zestaw wysyłają na premierę konsoli. :P Poza tym wybrałem odbiór osobisty w salonie i płatność gotówką, więc nie wyobrażam sobie, jak mieliby mi dać konsolę bez gierki za którą zapłaciłem :P

No a że Audic nie ma to rzeczywiście lipa ;> bo tak sobie już marzyłem o jakiejś RS5, RS6 śmigającej po australijskich drogach...

Opublikowano

Przejrzałem teraz dopiero na szybko listę aut w grze i tak trochę kurcze... Nie będzie np. AUDI RS6 i RS7? Czy z jakąś lipną listą miałem do czynienia?

Pod koniec filmu pełna lista aut.

Jakieś RS6 tam jest.

• Plusik 1
Opublikowano

No to ciul go wie, bo mi napisali, że cały zestaw wysyłają na premierę konsoli. :P Poza tym wybrałem odbiór osobisty w salonie i płatność gotówką, więc nie wyobrażam sobie, jak mieliby mi dać konsolę bez gierki za którą zapłaciłem :P

No a że Audic nie ma to rzeczywiście lipa ;> bo tak sobie już marzyłem o jakiejś RS5, RS6 śmigającej po australijskich drogach...

No mi odpisala dokladnie tak:

"Witam,

dziękujemy za zainteresowanie się naszą aukcją , dokładnie tak , forza 3 będzie wysyłana również przed premierą tak aby w dzień premiery była u Państwa, wysyłka 21.09 jest wysyłką konsoli oraz fify 17 w wersji cyfrowej a forza jest dosyłana , planujemy dostawę również wersji 1TB lecz na chwilę obecną nie jesteśmy w stanie potwierdzić terminu dostawy, zachęcamy do śledzenie przesyłki."

Co do audi. Na stronie jak czytalem pelna liste to bylo S1, rs 3, rs4, rs5. Tylko RS6 i 7 nie widzialem :/

Opublikowano

drabinek nie musisz cytować

No to widać sami nie wiedzą jak to u nich wygląda. Dzisiaj rozmawiałem z konsultantem na czacie i ten stwierdził, ze gry są wysyłane razem z konsolą, nie wspominał nic o dosyłaniu itp. Fakt, że dziwnie to wygląda, bo w takim wypadku ludzie będą grać tydzień przed premierą, chyba że MS jakoś zablokuje możliwość odpalenia gry.

Opublikowano

Dzisiaj o 15 wrzucę recenzję Horizona 3 pod względem trybu HDR. Oj powiem Wam, że będzie się działo... będziecie w lekkim szoku ;-)

Kur... Gmeru, musisz? Całkiem niedawno nowy TV kupiłem :/

• Plusik 1
Opublikowano

Wiem, że będzie burza. Ale generalnie to problem, który dotyczy Nas wszystkich. Producenci zaczynają sobie nieźle pogrywać z graczami i ich kasą. Chyba nigdy jeszcze czegoś takiego nie było. 17 minut się wyprodukowałem na ten temat ;-). A to dopiero początek bo temat jest grubo zagmatwany. I w drodze wyjątku zrobiłem trochę zdjęć ale nie są to byle jakie foty więc chociaż trochę pobudzę waszą wyobraźnię. Jednak pamiętajcie: tego generalnie naprawdę nie da oddać się na fotach i tym bardziej filmach. Ale i tak będzie zamieszanie...

Gość Orzeszek
Opublikowano

w sensie, że to tak dobrze wyglada w tej technologi, czy tak słabo?

Gość Orzeszek
Opublikowano

no to czekamy. Najchętniej to bym zobaczył na własne oczy w ruchu taką forze na wypasionym tv, bo tak na wideo na yt to raczej sie gunwno zobaczy.