Opublikowano 21 września 20168 l Jak nie pracujesz w sklepie to nie ma szans że ktoś bedzie ryzykować 10k za sprzedaną sztuke :] Edytowane 21 września 20168 l przez KOŁD
Opublikowano 21 września 20168 l Panowie mogę mieć już dziś grę ale podobno jak ją odpalę to dostanę bana na konsole info od M$, mogą tak ? raczej bzdura, przecież recenzenci jakoś musieli grać xd
Opublikowano 21 września 20168 l Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupełnienie testu. Więc zapraszam do czytania. https://hdtvpolska.com/forza-horizon-3-hdr-test-i-recenzja-trybu-hdr-na-xbox-one-s-wideo/ Normalnie bym napisal, ze te screeny to jakies fake info, bo wyglada to tak, jakby w telewizorze za 25 kola bez wlaczonego HDRu nie bylo nawet koloru czarnego... Do tego te wyscigi nocne - no to moj paru letni LCD ma jednak czarny kolor jakby by byl wylaczony przy tym xD Przeciez te telewizory z wyzszej polki ktore maja duza palete barw, przetwarzanie kolorow, czy 10 bitowe matryce (o ile nie wiecej juz - nie znam sie) bez wspomagaczy powinny wyswietlic obraz, na ktory mozg sie lasuje, a tu wrzucasz screena na ktorym zdjecia maja odcienie szarosci - jak to naprawde tak wyglada bez HDR, to nie wiem jak sie czuja ludzi kupujacy rok temu, czy 2 telewizory za 20-60 tys zl... Ich obraz przy obecnym samsungu za 7 kola jest szmata ? Edytowane 21 września 20168 l przez easye
Opublikowano 21 września 20168 l Panowie mogę mieć już dziś grę ale podobno jak ją odpalę to dostanę bana na konsole info od M$, mogą tak ? Grałem w Quantum Break 4 dni przed oficjalną premierą i jakoś nie dostałem bana
Opublikowano 21 września 20168 l Panowie mogę mieć już dziś grę ale podobno jak ją odpalę to dostanę bana na konsole info od M$, mogą tak ? raczej bzdura, przecież recenzenci jakoś musieli grać xd Pewnie bzdura, ale jeśli chodzi o recenzentów, to każdy kto dostaje gry do recenzji jest rejestrowany w jakiejś tam bazie MS, że ma legalnie gry przed premierą. Wiem z pierwszej ręki, bo sam taką "procedurę" przechodziłem.
Opublikowano 21 września 20168 l Pewnie bzdura, ale jeśli chodzi o recenzentów, to każdy kto dostaje gry do recenzji jest rejestrowany w jakiejś tam bazie MS, że ma legalnie gry przed premierą. Wiem z pierwszej ręki, bo sam taką "procedurę" przechodziłem. To są wyjątkowe sytuacje.
Opublikowano 21 września 20168 l Materiał z wersji PC, podobnie jak na xone w lesie widać pop-in. http://www.gamersyde.com/news_forza_horizon_3_on_pc_dsr4k_60fps-18406_en.html
Opublikowano 21 września 20168 l Sferis już wysyła, ale też coś o banach gadają ;> Może coś jest na rzeczy? Szanowni Państwo, w dniu dzisiejszym wysyłamy do Państwa zestaw Xbox One S wraz z grą Fifa 17 oraz Forza Horizon 3.Pragniemy poinformować, że premiera gry Forza Horizon 3 będzie miałą premierę 27go września. Zainstalowanie gry przed tym terminem skutkować może zablokowaniem konsoli przez producenta. Prosimy o uruchomienie i instalacje gry nie wcześniej niż we wtorek 27go września Edytowane 21 września 20168 l przez Masamune
Opublikowano 21 września 20168 l glupota jakas, nigdy MS nie banowal za granie gry przed premiera. Sferis ma w Warszawie ?
Opublikowano 21 września 20168 l Pewnie wysyłają razem z konsolą. Solo pewnie w prztszlym tyg. Choć złożyłem u nich przez Allegro zamówienie i może im na magazynie przeszkadza to wyślą wcześniej?
Opublikowano 21 września 20168 l ogolnie dzisiaj dzwonilem do paru sklepow w sprawie Horizon i mowili bardziej o piatku.
Opublikowano 21 września 20168 l To już nie wiem czy brać czy nie, w sumie też nie słyszałem o jakiś banach za to, że grę ma się wcześniej. Edytowane 21 września 20168 l przez Soul
Opublikowano 21 września 20168 l To już nie wiem czy brać czy nie, w sumie też nie słyszałem o jakiś banach za to, że grę ma się wcześniej.To już lepiej nie ryzykować i tyle. Niby tylko tydzień, ale przy takim hicie to i tydzień jak rok.
Opublikowano 21 września 20168 l Ja zamówiłem Ultimate w X-Komie, na razie dostałem info, że produkt jeszcze nie dostępny.
Opublikowano 21 września 20168 l Mieć oryginalną grę i się bać ja odpalić przed premierą xD ludzie na x360 na pirackich wersjach grali online 2 tyg przed premierą i banow nie dostawali.
Opublikowano 21 września 20168 l W Ultimie zmienił się status. Coś się dzieję Na jaki? Z Zamówienie zostało potwierdzone na Zamówienie oczekuje na możliwość realizacji.
Opublikowano 21 września 20168 l To tak jak u mnie. A już myślałem, że może wysłane lub co, jak napisałeś Ultima pisała, że na grę nie ma embargo, więc wysyłają jak tylko do nich dotrze. Najprawdopodobniej jutro lub w piątek. Jest szansa, że w weekend będzie grane
Opublikowano 21 września 20168 l Z tymi banami to podejrzewam, że plota i celowe wprowadzanie klientów w błąd, bo w pierwszej kolejności po (pipi)e powinien dostać sklep za sprzedawanie gier przed premierą. Wysyłają wcześniej, to po to, żeby zdobyć jak najwięcej klientów, a że boją się konsekwencji, to klientom mówią, że bana dostaną, żeby nikt nie zaczął screenshotów, czy filmów z gry wrzucać. No ale kasa się zgadza, bo wiadomo, lepiej brać towar tam, gdzie dostanie się go najwcześniej
Opublikowano 21 września 20168 l Moze mi ktos wytlumaczyc Xbox Play Anywhere? Powiedzmy ze kupuje pudelko na One. Czy w srodku bedzie kod przypisany, nie wiem do danej wersji i bede mogl go wprowadzic na windowsie i sciaganc gre cyfrowo? Czy moze inaczej to dziala? Oh okay chyba sie doczytalem ze musze kupic cyfrowa wersje. Edytowane 21 września 20168 l przez El Loco Chocko