Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupełnienie testu. Więc zapraszam do czytania. https://hdtvpolska.com/forza-horizon-3-hdr-test-i-recenzja-trybu-hdr-na-xbox-one-s-wideo/

Normalnie bym napisal, ze te screeny to jakies fake info, bo wyglada to tak, jakby w telewizorze za 25 kola bez wlaczonego HDRu nie bylo nawet koloru czarnego...

Do tego te wyscigi nocne - no to moj paru letni LCD ma jednak czarny kolor jakby by byl wylaczony przy tym xD

Przeciez te telewizory z wyzszej polki ktore maja duza palete barw, przetwarzanie kolorow, czy 10 bitowe matryce (o ile nie wiecej juz - nie znam sie) bez wspomagaczy powinny wyswietlic obraz, na ktory mozg sie lasuje, a tu wrzucasz screena na ktorym zdjecia maja odcienie szarosci - jak to naprawde tak wyglada bez HDR, to nie wiem jak sie czuja ludzi kupujacy rok temu, czy 2 telewizory za 20-60 tys zl... Ich obraz przy obecnym samsungu za 7 kola jest szmata ? ^^

Edytowane przez easye
  • Minusik 1
Gość DonSterydo

Panowie mogę mieć już dziś grę ale podobno jak ją odpalę to dostanę bana  na konsole info od M$, mogą tak ?

raczej bzdura, przecież recenzenci jakoś musieli grać xd

Pewnie bzdura, ale jeśli chodzi o recenzentów, to każdy kto dostaje gry do recenzji jest rejestrowany w jakiejś tam bazie MS, że ma legalnie gry przed premierą. Wiem z pierwszej ręki, bo sam taką "procedurę" przechodziłem.

• Plusik 1

Sferis już wysyła, ale też coś o banach gadają ;> Może coś jest na rzeczy?

Szanowni Państwo,

w dniu dzisiejszym wysyłamy do Państwa zestaw Xbox One S wraz z grą Fifa 17 oraz Forza Horizon 3.
Pragniemy poinformować, że premiera gry Forza Horizon 3 będzie miałą premierę 27go września. Zainstalowanie gry przed tym terminem skutkować może zablokowaniem konsoli przez producenta. Prosimy o uruchomienie i instalacje gry nie wcześniej niż we wtorek 27go września

Edytowane przez Masamune

To tak jak u mnie. A już myślałem, że może wysłane lub co, jak napisałeś :D Ultima pisała, że na grę nie ma embargo, więc wysyłają jak tylko do nich dotrze. Najprawdopodobniej jutro lub w piątek. Jest szansa, że w weekend będzie grane :)

Z tymi banami to podejrzewam, że plota i celowe wprowadzanie klientów w błąd, bo w pierwszej kolejności po (pipi)e powinien dostać sklep za sprzedawanie gier przed premierą. Wysyłają wcześniej, to po to, żeby zdobyć jak najwięcej klientów, a że boją się konsekwencji, to klientom mówią, że bana dostaną, żeby nikt nie zaczął screenshotów, czy filmów z gry wrzucać. No ale kasa się zgadza, bo wiadomo, lepiej brać towar tam, gdzie dostanie się go najwcześniej ;)

Moze mi ktos wytlumaczyc Xbox Play Anywhere? Powiedzmy ze kupuje pudelko na One. Czy w srodku bedzie kod przypisany, nie wiem do danej wersji i bede mogl go wprowadzic na windowsie i sciaganc gre cyfrowo? Czy moze inaczej to dziala?

Oh okay chyba sie doczytalem ze musze kupic cyfrowa wersje.

Edytowane przez El Loco Chocko