Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

jakie banowanie, ludzie xd

banowanie za co, że kupiliście gierkę w sklepie za dużo pieniążków i chcecie w nią pograć?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 203,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

jakie banowanie, ludzie xd

banowanie za co, że kupiliście gierkę w sklepie za dużo pieniążków i chcecie w nią pograć?

sklepy osrane du,py mają pewnie bo wersja ultimate miała dać dostęp 4 dni przed premierą a tutaj jak się okazuje zwyklak już lata to wciskają jakieś sciemy

Opublikowano

PS. Rozumiem, że Ultimate z Euro jutro będzie można odbierać?

Opublikowano

I jak odpalił już ktoś grę online ?

Opublikowano

Mam kod na warhoga, jak ktoś chce to pw :Potter:

Edit

Już poszedł.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Temat od wrażeń na temat danej gry, to (pipi)enie gdzie kupić, czekam na kuriera w oknie. Przeciez jest dany dział od tego, więc po co robić śmietnik? Rozumiem, że moderacja ma wy(pipi)ane na to. Peace.

Opublikowano

Gdzie jest taki temat w którym można mówić o dostępności gier na Xboxa w sklepach?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Expansion Pass w sklepie, dolary australijskie jak coś.

29858297005_3d64819402_b.jpg

Opublikowano

Raczej większe DLC typu Storm Island, dla dodatkowych aut jest Car Pass

Opublikowano

Grafika jakby sugerowała tereny poza Australią. Nowa Zelandia? :)

Opublikowano

Expansion Pass w sklepie, dolary australijskie jak coś.

29858297005_3d64819402_b.jpg

To jest zawarte w Ultimate?

Opublikowano

Nie, w Ultimate jest car pass.

Opublikowano

To (pipi)nia z tym Ultimate, jakbym wiedział, że już dzisiaj zwykłe wysyłają to bym nie brał :/

Opublikowano

serio kupiles wersje gry o  150 zl drozsza tylko po to zeby zagrac 4 dni wczesniej ? 

ALE JUTRO BEDZIE JEZDZENIE !!! teraz zostaje tylko dylemat ktore radio pojdzie na pierwszy ogien 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

W sumie też żeby zebrać dodatki ale myślałem, że wrzucą wszystko, a nie wybiórczo. Forze 2 mam podstawkę i co siostrzeniec przyjdzie pograć to zawsze z jakiegoś powodu chce auto które kosztuje parę złotych, a później tłumacz młodemu, że nie da rady ;)

Opublikowano

serio kupiles wersje gry o  150 zl drozsza tylko po to zeby zagrac 4 dni wczesniej ? 

ALE JUTRO BEDZIE JEZDZENIE !!! teraz zostaje tylko dylemat ktore radio pojdzie na pierwszy ogien 

Dwie. Vagrant i BassArena.

Opublikowano

Empik miał dzisiaj wysyłać ale poki co żadnego info nie dostałem. Mam nadzieje ze nie poleca w kulki i jutro bede miał Ultimate do odbioru tak jak mi obiecywali, bo słabo ze ludzie juz zwykle edycje maja a ja nawet Ultimate nie dostanę przed premiera. ;d Ale chociaż cenę dobra mieli.

Opublikowano

W sumie też żeby zebrać dodatki ale myślałem, że wrzucą wszystko, a nie wybiórczo. Forze 2 mam podstawkę i co siostrzeniec przyjdzie pograć to zawsze z jakiegoś powodu chce auto które kosztuje parę złotych, a później tłumacz młodemu, że nie da rady ;)

Pisalem o tym na poprzednich stronach - nawet z Ultimate beda dodatkowe paczki samochodow - Ultimate zawiera 4, czy 5 pierwszych paczek (okolo 40 dodatkowych samochodow), za wszystkie pozostale rzeczy oddzielnie placisz.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

ultimate to 8 paczek aut

6 paczek w carpassie

paczka vip

paczka all stars

+ lepsze lub częstsze losowania nagród i pewnie zniżki do 50% na dwa duże dodatki

Opublikowano

Dzisiaj odpaliłem Demo po raz pierwszy... I jestem w lekkim szoku jak to wygląda i jak to jeździ... :0