easye 3 354 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 ultimate to 8 paczek aut 6 paczek w carpassie paczka vip paczka all stars Wiadomo ile w ogole ma kosztowac Car Pass, albo poszczegolne paczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Pewnie 79 zł, a VIP 69 zł, czyli wychodzi nawet taniej jeśli się uda dorwać zwyklą edycję za jakieś 200 zł. Wszystkie bonusy, jakie by nie były to mydlenie oczu i po czasie zazwyczaj strata hajsu. A pewnie dojdą wszelkie promocje na te pakiety w jakimś weekendzie z goldem to tymbardziej. No ale jak komuś bez różnicy to sięga od razu po Ultimate. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Mogę zaczynać ^_^ ale najpierw 1,5 giga aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 (edytowane) Mam kod na warhoga, jak ktoś chce to pw Edit Już poszedł. Dzięki Rayos. Colin czekam na pierwsze wrażenia Edytowane 22 września 2016 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 prawie trzy godzinki za mna. 1h na xboxie, 1h+ na smoku gtx1080. 60 fpsy na ultra wyglada na moje subiektywne oko jednak lepiej niz 30'tka na xboxie. Ciekaw jestem na jakas analize df. Sama gra bardzo przyjemna - dokladnie to co oczekiwalem czyli idealny arcade racer na dlugie godziny Dobra opcja ze na kompie nie trzeba zadnych bzdur jak gold zeby grac online - jako ze raka nie wspieram na xboxie, to moge sobie na kompie za free pograc. Mapa jedynie jakos wydaje mi sie i mala, i srednio ciekawa. Widoki jak najbardziej oh'y i ah'y ale przejechanie z jednego konca na drugi to "12km" czy jakos tak. Biorac najszybsza fure, to 4-5 minut i jestesmy. Myslalem ze dowala do pieca 2x wielkosc mapki z 2'ki. I brak autostrady tez mi jakos srednio sie podoba - najwieksze co widzialem to chyba taka wieksza dwupasmowka prowadzaca wlasnie przez 50% mapy (400km/h i w 1-1.5m przejechane). Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Jeśli VIP i car pass kosztują te 70-80 zł to w sumie na jedno wychodzi, czy weźmie się podstawkę i dokupi czy ultimate biorąc pod uwagę jak przyjemna jest cena podstawki. Tak czy siak chyba przypisywane są do konta, prawda? Cieszy mnie to w każdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 ja już od tygodnia nie odpalam xboxa by się nie w(pipi)iać, że już ludzie grają :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Colin sie nie odezwal, pewnie juz skonczyl Ja wlasnie zaczynam zabawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 No pograłem wczoraj a co się będę, co tu dużo pisać giera WYMIATA, grafika OMG jak oni to ogarnęli na tej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Powiem Wam, ze jak sie wylaczy asysty (mam premie kr +70%) to jest dosyc trudno, zwlaszcza na piachu. Piekna ta emczworeczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Wszystko na off i przedostatni poziom driveatar i jest hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 No ja wzialem wszystko na off, sterowanie srodkowe normal, trudnosc drivatara ekspert. +80% kr. W 2 pierwszyc wyscigach pokazowych bylem drugi :< minimalnie, ale juz mi sie nie chcialo powtarzac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Jest pięknie. W nocy 2h tylko, bym grał do świtu ale rano trzeba było wstać. Teraz siedzę w poczekalni u lekarza zamiast napierniczać po Australii. Pierwsze wrażenia uber mocne. Jest wolność, jest zabawa. Zawody można rozgrywać jak się chce. Styl kariery ma duży plus. Dziś przed wyjściem na chwilę odpaliłem i rozbudowałem festiwal w paradise island. Musiałem poszukać kolejnego drivatara do gangu, padło na Rayosa. Czułem się jakbym łapał pokemona btw blantman tez u mnie jeździsz. Nie spieprzcie tego po południu wracam i dalej ujeżdżam kangury. Jest naprawdę pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Musiałem poszukać kolejnego drivatara do gangu, padło na Rayosa. Czułem się jakbym łapał pokemona No to by się nawet zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) Edytowane 23 września 2016 przez KOŁD Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Panowie, którzy już pykają, gracie w wersję podstawową tak ? Banowanie za odpalenie gry wcześniej niż we wtorek to mit ? Bo właśnie jadę po swój egzemplarz i coś średnio mi się widzi, żebym czekał do wtorku z odpaleniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Graj, to sklepy co wcześniej wysyłają zwykłe zamęt robią bo wiedzą, że nie powinni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Chyba zaczne minusowac Januszy ciagle pytajacych o bany... Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Izi no przestań, chciałem się po prostu upewnić i grać bez żadnych zmartwień Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Do mnie zaraz ma przyjechac kurier ze zwyklalkiem z MS, to go zapytam, czy banujooom dla Ciebie. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Do mnie zaraz ma przyjechac kurier ze zwyklalkiem z MS, to go zapytam, czy banujooom dla Ciebie. xD COOOO masz juz tego od MSu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Dzięki za troskę, ale już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) Do mnie zaraz ma przyjechac kurier ze zwyklalkiem z MS, to go zapytam, czy banujooom dla Ciebie. xDCOOOO masz juz tego od MSu? Zrezygnowalem z tego zamowienia i kupilem od jakiegos goscia z allegro, ktoro wysylal kurierem - dostawca mojej przesylki jest sam MS xD Troche strach odpalac, co ? Edytowane 23 września 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) Mam kod na warhoga, jak ktoś chce to pw Edit Już poszedł. Dzięki Rayos. Colin czekam na pierwsze wrażenia Wklepałem kod od Rayosa, a po godzinie dostałem swój. Także kto chce Halomobil pisać na PM Juz nieaktualne Edytowane 23 września 2016 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) Można importować kalkomanie z poprzednich części? Pamiętajcie o malowaniu DRIVECRAP [72] Edytowane 23 września 2016 przez Emtebe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi