kubson 3 189 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) ja dostalem mercedasa i jest w garazu tak samo jak warthog bez koniecznosci robienia tego co w filmiku od iziego Edytowane 24 września 2016 przez kubson Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 ja się akurat załapałem na "glitcha" z warthogiem. wiele osób w necie uskarżało się na to samo co mnie dopadło. mianowicie przy wklepaniu kodu i pobraniu pliku do instalacji, pojazd był też przypisany do dema. po odinstalowaniu dema warthog przepadał. mimo że miałem plik przypisany też do pełnej wersji to nie jest dostępny. nie ma ani w garażu, ani w sklepie. kombinowałem żeby odinstalować i zainstalować ponownie ale po odinstalowaniu przepadł, nie było go nawet w "do instalacji. no nic, tak czy siak będzie do wygrania za wypełnienie challenga w związku z forzathon. jak uaktywnią już event to trzeba wygrać króla i gonitwę flag w ekstremalnej terenówce. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 No to odpowiedziałeś na moje pytanie - bo widocznie mi tez sie przypisal do dema... Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 W demie się zapisuje progres? Grałem chwilę, wyłączyłem przez przypadek bo za dużo aplikacji poprzełączałem, wchodzę w demo znowu i zaczyna mi się od początku Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Tak na szybko: - podkręcili model jazdy względem FH2, - soundtrack jest kapitalny, - wyścigi cross country są chyba jeszcze bardziej wykręcone niż w FH2, - wibracje w padzie dużo lepiej oddają offroad. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Rejwen, progres w demie? No weź nie. btw Rayos zwolniłem cie, izi, dałem ci szansze. btw 2 blantman ma rejestrację nintendo. Wiecie co z nim zrobić, na mój koszt. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 No to po co mi liczy jakichś fanów, expa . To nie jest takie niezwykłe, były już chyba demka co pozwalały trochę nabić kabzy/xp jeszcze przed startem gierki. To walić to w takim razie, usunięty na wszelki wypadek żeby mi się warthog czy vip pass źle nie przypisały xD. Już się zasysa, już dzisiaj będzie grane, o jenysiu W FH3 tak jak w innych gierkach, "można grać" odpali mi ekran ładowania czy faktycznie będzie można w pewnym momencie pobierania już coś zacząć śmigać? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Przy 30% można odpalić ale jak szybko do tego dojdzie to kwestia neta bo był jakiś patch 4.5 Gb do ppobrania. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Mam kodzik na Warthoga, wykorzystałem ten od blubera to mi przysłali . Komuś? Colin, chcesz? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) Ja pier.dole co ta gra, to jest kosmos! Odblokowałem drugi teren festiwalu na pustyni i ja pie.rdole musze zobaczyć to z hdrem. To jak sie jedzi to jest jakiś pier.dolony majstersztyk, tworzenie wlasnych eventow to strzal w 10, nocne wyscigi w deszczu o b a m a, ost niszczy, gra jest przepiekna i tylko pop up i gdzieniegdzie słabsze tekstury ale ogólnie dawno nie bylem tak podniecony samochodzikami. Dziekuje pan Spancer potem jeszcze fajne expansion packi i mysle ze moze czas cos innego niz Horizon. Ciekawe nad czy mogliby siąść ludzie z playground games ale jestem pewien ze tez by dostarczyli Edytowane 24 września 2016 przez _Be_ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Czy VIP działa w 3 części tak samo jak w 2? Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Chcialbym sobie pograc w FH3 ale mam tylko blache, szukam jakiegos cebula dealu. Gdzies cos taniej mozna kupic niz na winstorze za 240zł? Bo na allegro chodza jakies dziwne konta ale nie mam pewnosci ze pogram sobie na windowsie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Rejwen, progres w demie? No weź nie. btw Rayos zwolniłem cie, izi, dałem ci szansze. btw 2 blantman ma rejestrację nintendo. Wiecie co z nim zrobić, na mój koszt. nintendo w serduszku na zawsze co miałem wpisać playstation? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) Nie da rady, za dużo znaków PS. Jak usunąć uszkodzenia z auta? Włączyłem full uszkodzenia w opcjach ale nie wiem jak je zrestartować po mocnym dzwonie. Z poziomu pauzy restartuje się tylko auto. W FH2 chyba dało się też uszkodzenia zrestartować. Bo trochę lipa jak po mocnym dzwonie toczę się 20 km/h do garażu przez pół mapy. Edytowane 24 września 2016 przez Emtebe Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 To poyebao mi się, że w FH2 można było restartować uszkodzenia z men pauzy, tak jak auto? No bo tutaj tego nie widzę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 W trybie photo tylko można było, jak wybierzesz uszkodzenia mechaniczne w opcjach trudności to tylko na stacji festiwalu lub biorac udzial w wyścigu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 O cholera, to teraz w blueprint można ustawić wszystko co się chce Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) Tyle ludzi już gra, a ja dopiero w przyszłym tygodniu może znajdę czas, żeby w ogóle pojechać do sklepu po grę. Piep.rzony remont. Edytowane 24 września 2016 przez Hum Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 O cholera, to teraz w blueprint można ustawić wszystko co się chce Polecam zrobić wyścig tylko dla Reliantów, najlepiej na trasie z duża ilością zakrętów. 4 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Ustawiłem sobie wyścig na Surfers Paradise na 6 okrążeń i na tych szybkich prostych i krętych zakrętach widzę jak bardzo podrasowali model jazdy Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Kyo, tak. btw kumpel dal mi nowy kod na warthoga, wklepałem, zainstalowałem, odpaliłem grę i mam Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 zrobiłem forumkowy klub, nazwa PSX Extreme, znajdziecie pewnie po moim nicku dołączać! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi