Gość DonSterydo Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 w tym miejscy na torach obok różowych jezior można narukać sobie punktów umiejętności. Bierzemy terenówkę i jeździmy slalomem po torach zaliczajac "kangury" w minute mamy mnożnik x5 i 5 cyfrową liczbę. w 30 minut chyba ze 40 pkt sobie wbiłem Ja tam wyłączyłem wszystkie powiadomienia i cały HUD - +1000% do immersji i nie rozpraszają ciągłe powiadomienia o wbitych punktach itp. Tylko auto, droga i kapitalna muzyka Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 (pipi)a właśnie robie wyścigi na pustgni i niektórzy to mają fantazje nazywając je. Spontaniczny lodzik właśnie przejechałem Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Pograłem wczoraj dłużej. Kiera, wyłaczony hud i pełna imersja Playground znowu to zrobiło Pomijając optymalizację (blacharz ze mnie słaby więc co mam się przejmować jakimiś fps'ami ) mamy najlepszego racera. Cud, miód i kolor zielony Jeszcze trzeba jakoś online obadać i dołączyć do klubu. Zastanawiam się tylko jak uruchomić voice chat na PC - skoro wszystkie urządzenia wejścia muszą być wyłączone. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Matko hajp mi wyparuje do wtorku! Jak jeszcze Sferis da ciała to będę jeszcze bardziej wk... Tylko ja czekam bo wygląda że całe forum gra. Kiedy ja dobije do jakichś wyścigów multi-online to już nikt nie będzie grał Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 25 września 2016 Autor Opublikowano 25 września 2016 w tym miejscy na torach obok różowych jezior można narukać sobie punktów umiejętności. Bierzemy terenówkę i jeździmy slalomem po torach zaliczajac "kangury" w minute mamy mnożnik x5 i 5 cyfrową liczbę. w 30 minut chyba ze 40 pkt sobie wbiłem Ja tam wyłączyłem wszystkie powiadomienia i cały HUD - +1000% do immersji i nie rozpraszają ciągłe powiadomienia o wbitych punktach itp. Tylko auto, droga i kapitalna muzyka Ja tam podziwiam osoby które mają docelowo cały ekran zajebany w komunikatach a to nazwy nad samochodami a to linie pomocnicze, a to powiadomienia a to punkty i inne gówna, pierwsze co to prawie wszystko na off wtorku przybywaj... Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Gierka jest niesamowicie wciągająca. Twórcy nie zdecydowali się wzorować na The Crew, więc kilkuminutowej jazdy przez bezkresne pustynne krajobrazy nie będzie. Natomiast i tak całkiem spory kawał terenu jest przepełniony rzeczami do zrobienia. To nawet nie jest syndrom jeszcze jednego wyścigu. Bardziej: pojadę zacząć ostatni wyścig mistrzostw, ale chwila, złapię tego drivatara dla kasy, ale to już poszukam tej stodoły z porzuconym klasykiem, ale to jeszcze zrobię ten skok, ale to jeszcze zahaczę o tę znajdźkę, itd. A przecież jest jeszcze multi. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Szkoda tylko, że dźwięki aut nie są tak dobrze oddane jak w FM6 - w tym nowym Fordzie GT praktycznie nie słychać tego charakterystycznego świstu. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Jechaliscie juz moze na tym torze Goliat? Ło matko... prawie 12min jazdy bez trzymanki a ja jeszcze kategorie s2 wybralem. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 30lvl wbity już prawie, koniec grania na weekend. Muszę spojrzeć w statsy ile nagrałem, ale dawno tyle przed konsolą nie przynerdziłem. Matko jedyna jakie to jest dobre. Aż mi żal, że przez najbliższy tydzień będzie mało czasu na granie na konsoli Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Jedyne co mnie denerwuje to fakt, że niektórzy fumfle z forumka nie potrafią wchodzić w szybkie zakręty i później ich drivatary przed szybkimi łukami dają po heblach tak, że trzeba albo non stop restartować wyścig albo jechać z cofaniem. Przy klasie S1 to jest istna masakra jak ze dwa takie auta się trafią Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 30lvl wbity już prawie, koniec grania na weekend. Muszę spojrzeć w statsy ile nagrałem, ale dawno tyle przed konsolą nie przynerdziłem. Matko jedyna jakie to jest dobre. Aż mi żal, że przez najbliższy tydzień będzie mało czasu na granie na konsoli Ja 50 wbiłem od piątku, ale siedziałbym dalej gdyby nie obowiązki. A za 2 tygodnie powtórka z Gyrosami, chociaż nie wiem kiedy je zdobędę. Najwyżej w Forzę się będzie dalej grało. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Super uczucie, gdy na odcinku pomiaru prędkości, przy średniej 289km/h okazuje się, że zabrakło Ci... 1km/h Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (pipi) właśnie robie wyścigi na pustgni i niektórzy to mają fantazje nazywając je. Spontaniczny lodzik właśnie przejechałem XDDDDDDDDDDDDDDD jeszcze zrobiłem "nadgoliwą kolonoskopie" arielem atomem xd Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Matko hajp mi wyparuje do wtorku! Jak jeszcze Sferis da ciała to będę jeszcze bardziej wk... Tylko ja czekam bo wygląda że całe forum gra. Kiedy ja dobije do jakichś wyścigów multi-online to już nikt nie będzie grał Spokojnie, ja muszę czekać do wtorku aż aktywuje się moja zwykła wersja cyfrowa... Ale odpalam co jakiś czas FH1 na zaspokojenie hype'u i dzięki temu wytrzymuję parcie na grę Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Jedyne co mnie denerwuje to fakt, że niektórzy fumfle z forumka nie potrafią wchodzić w szybkie zakręty i później ich drivatary przed szybkimi łukami dają po heblach tak, że trzeba albo non stop restartować wyścig albo jechać z cofaniem. Przy klasie S1 to jest istna masakra jak ze dwa takie auta się trafią Nie ma sprawy specjalnie tak robię aby pro graczom utrudnić zadanie Cytuj
subek 60 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Jedyne co mnie denerwuje to fakt, że niektórzy fumfle z forumka nie potrafią wchodzić w szybkie zakręty i później ich drivatary przed szybkimi łukami dają po heblach tak, że trzeba albo non stop restartować wyścig albo jechać z cofaniem. Przy klasie S1 to jest istna masakra jak ze dwa takie auta się trafią Mój u Ciebie jeździ? Bo Twojego co chwilę gdzieś mijam Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Ciężko mi powiedzieć bo mam wyłączone wszystkie powidomienia, nazwy graczy, HUD itp. więc nie wiem kto mnie mija na ulicach Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Pisałem do sferisa czy dzisiaj wyślą gierkę. Otrzymałem odpowiedź, że w dniu dzisiejszym przystępują do wysyłki. Mam nadzieję, że dojdzie jak najszybciej. hype hype hype Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Jakby Ktoś chciał wersję pudełkową (nowa) to pw Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Wczoraj przeglądałem ile ludki z forumka grały przez weekend i oczywiście psychol Colin w dwa dni nabił jeśli dobrze pamiętam ok. 30h XD Jestem ciekaw czy Crippletron spał coś przez weekend Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) @Koleś88 Wyczyść skrzynkę bo nie mogę wysłać PW. Napisz na PW ile chcesz za Forzę. Edytowane 26 września 2016 przez Kris77 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 czy jak za tydzien kupie te forze, to jeszcze bede mial z kim grac? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 czy jak za tydzien kupie te forze, to jeszcze bede mial z kim grac? ty jakiś niedorozwój jesteś czy coś? xD gra ma jutro premiere, tony zawartości i jeszcze przez pól roku ludzie będą w to grali Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 czy jak za tydzien kupie te forze, to jeszcze bede mial z kim grac? ty jakiś niedorozwój jesteś czy coś? xD gra ma jutro premiere, tony zawartości i jeszcze przez pól roku ludzie będą w to grali pytam ironicznie, skoro juz maniacy pokroju colina 30h nabijają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi