Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

czy jak za tydzien kupie te forze, to jeszcze bede mial z kim grac? :dog:

ty jakiś niedorozwój jesteś czy coś? xD gra ma jutro premiere, tony zawartości i jeszcze przez pól roku ludzie będą w to grali

pytam ironicznie, skoro juz maniacy pokroju colina 30h nabijają ;)

Mam na liście znajomych gościa który ma już 700 godzin w dwójkę i nie wygląda na to, żeby mu się nudziła :)

Edytowane przez subek

Pisałem do sferisa czy dzisiaj wyślą gierkę.

Otrzymałem odpowiedź, że w dniu dzisiejszym przystępują do wysyłki.

Mam nadzieję, że dojdzie jak najszybciej. hype hype hype

Dzięki bo już miałem pytać. Chyba wyślą jak normalny sklep info na mail? Ja jeszcze czekam... Rayos łączę się w bólu. Programy przez weekend we dwóch na pustych serwerach ;)
Gość DonSterydo

czy jak za tydzien kupie te forze, to jeszcze bede mial z kim grac? :dog:

ty jakiś niedorozwój jesteś czy coś? xD gra ma jutro premiere, tony zawartości i jeszcze przez pól roku ludzie będą w to grali

pytam ironicznie, skoro juz maniacy pokroju colina 30h nabijają ;)

Jest tyle nowości, że ludzie spokojnie będą zajęci do premiery Forza Motorsport 7 w przyszłym roku. Szczególnie, że w karierze można teraz ustawiać własne zawody i mistrzostwa. Nie mówiąc już, że mają jeszcze wyjść dwa duże dodatki pokroju Storm Island.

Po 11h mogę powiedzieć, że gra jest fenomenalna. Sporo roboty zrobili w zakresie modelu jazdy, dla wymagających jest jeszcze bliżej do FM6. Wyścigi przełajowe zwariowane bardziej niż w 2, a wyścigi łazików to istny kosmos i walka na rzęsach od pierwszego do ostatniego metra.

W końcu jest konkretne miasto to i wyścigi miejskie dają radę :)

Gra po kilku godzinach wręcz przytłacza możliwościami.

Edytowane przez DonSterydo

Hmm nie dostałem nr listu? Gdzie to sprawdzić?

Smsa nie dostałeś z nr przesyłki od DHLu, mi właśnie przyszedł że dostarczenie jutro.

edit. M$ chyba DHLem nie wysyła a sms od innej paczuszki bo na stronie M$ nie mam nic o tym że wysłali

Edytowane przez Figuś

Trochę w szoku jestem, skończyłem dwójkę zaraz po premierze. A razem z trójką kupiłem jedynkę. Gram sobie w pierwszą część, zaliczam dachowanie i efekt taki jak na zdjęciu. Fakt, że tam nie ma swobody za dużo, ale to aż tyle mocy zjada?

Tak, że obecnie nie ma takich zniszczeń. Co się zmieniło przez te cztery lata, że nikt już się na zniszczenia nie godzi? A może to lenistwo lub brak czasu by wymodelować zniszczenia w 350 autach? W takim choćby pCars zniszczenia są eleganckie a fury też są na licencji.

Edytowane przez Emtebe

Glupie pytanie. Kupilem wersje standardowa na pc. W sklepie pisze ze posiadam gre, ale nie widze nigdzie pobierz. Czy to dlatego ze jeszcze premiery nie bylo?

rlxe1y.jpg

Poniżej tej strony masz " W tym pakiecie", wybierasz grę i wtedy powinna być opcja pobierz.

29857778091_a79245420b_b.jpg

Okazalo sie musialem system uaktualnic.