Emtebe 2 549 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) Nie ma po włączeniu symulacji. Symulacja daje tylko to, że auto ledwo się toczy po dzwonie. Tak było w FH 2 i jest w 3. Ale sprawdźcie u siebie,może mam jakąś lewą kopie gry Edytowane 26 września 2016 przez Emtebe Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 W CARS chyba nawet 70 aut nie było w standardowej edycji, a tu jest 350. Domyślam się, że to nie jest tak, że zrobi się w jednym aucie i jest we wszystkich tak samo. Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 O tym też napisałem. Wydaje mi się, że nie ma czasu by modelować uszkodzenia dla tylu aut. A takie delikatne wgniecenia to pewnie można dla większej ilości zrobić dużo szybciej. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) Pytanie do tych co już trochę pograli: 3 jest w jakimś aspekcie lepsza od poprzednich części, czy to po prostu więcej tego samego, świetnego, Horizona? No i jak gra wygląda bez HDRa? Na porównaniach można odnieść wrażenie, jakby gra była specjalnie wyprana z kolorów, rzeczywiście tak jest, czy to hdr po prostu jest taki dobry? Edytowane 26 września 2016 przez ssxx1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Najlepsza część serii i pewnie najładniejszy racer na rynku. Mam nadzieję, że pomogłem. 2 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 No jutro będę miał. Dzwoniłem do Sferisa i podobno nadali przed 16 kurierem Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 No i jak gra wygląda bez HDRa? Na porównaniach można odnieść wrażenie, jakby gra była specjalnie wyprana z kolorów, rzeczywiście tak jest, czy to hdr po prostu jest taki dobry?Nic nie jest wyprane z kolorów, a gra wygląda świetnie, szczególnie kiedy zachodzi słońce i w nocy. 1 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 No jutro będę miał. Dzwoniłem do Sferisa i podobno nadali przed 16 kurierem Masz na mailu potwierdzenie nadania ? Czy tylko info przez telefon dostałeś? Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Dostał już ktoś maila od sferis o wysyłce? Bo ja póki co dostałem maila od Microsoft ze wysłali horizon - który miesiąc temu anulowałem przez konsultanta na ich stronie, oczywiście paypal -239zł :[ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 No jutro będę miał. Dzwoniłem do Sferisa i podobno nadali przed 16 kurierem Masz na mailu potwierdzenie nadania ? Czy tylko info przez telefon dostałeś?Nie tylko przez tel. Pytałem to czemu nie dostałem żadnego maila z informacją to mi powiedział że rano dostane. Ale imo jest cień zagrożenia że jednak będzie pojutrze. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) Jakie autko do driftu polecacie? Probowalem NSX, teraz M4 w s1 zrobiona ale tego driftu gdzie trzeba 80tysi nastukac nie moge wbic Edytowane 26 września 2016 przez Koleś88 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 to chyba kwestia nie tyle co auta, a umiejetnosci. drity poki co najgorzej mi sie wbija Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Nie pamietam za bardzo jak, a wiem, ze w FH2 bylo to samo, nie moge zmienic w tuningu np pochylenia kol, resorow, mam klodki z prawej strony. Jak to obejsc Ktos moz wie? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Ok, już jasne. Dzisiaj przyszedł mail od MS - wysyłają upsem. Mam numer śledzenia. Na stronie ms teraz dopiero się pojawiło. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Narazie powiem szału nie ma, jakies takie poduszkowce mi sie wydaja te auta w tym modelu jazdy. Pogram na pewno dłużej ale pierwsze wrażenie nie jest idealne Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Welna, ja rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie ale myślałem że w H2 był ogrom jeżdżenia ale im więcej odkrywam z każdą rozbudową festiwalu tym bardziej rozumiem ile jeszcze grania przede mną tym razem nigdzie się nie spieszę, pucharek za wygranie jako pierwszy wszystkich mistrzostw zostawiam komuś innemu będę się delektował każdym pojedynczym wyścigiem i bawił się wszystkimi samochodami. generalnie pokochałem radyjko future classic, no podeszło mi na maksa. polecam też Imprezę 22B przerobić na rajdówkę S1 w opcji, potwór vrrrrtytyty na duży plus też jednorożce. udało mi się wygrać Focusa HE, dzisiaj kupiłem Huracana i GT-R'a. cudowne zabaweczki. trochę chaotycznie napisane ale nie chce mi się wysilać. idę spać a jutro znowu podróż do Australii więc do zobaczenia kiedyś tam Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) No jutro będę miał. Dzwoniłem do Sferisa i podobno nadali przed 16 kurierem Masz na mailu potwierdzenie nadania ? Czy tylko info przez telefon dostałeś?Nie tylko przez tel. Pytałem to czemu nie dostałem żadnego maila z informacją to mi powiedział że rano dostane. Ale imo jest cień zagrożenia że jednak będzie pojutrze.W nocy rozesłali maile z potwierdzeniem wysyłki Ok, już jasne. Dzisiaj przyszedł mail od MS - wysyłają upsem. Mam numer śledzenia. Na stronie ms teraz dopiero się pojawiło. Najlepsze jest to, ze dziś rano paczka jeszcze jest w eindhoven, wiec majkrosoft nie postarał się by jego zamówienia dojechały w dniu premiery... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 września 2016 przez prz3mus Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Ej ale może przenieście się do innego działu bo trochę śmietnik się robi. Tutaj chciałbym poczytać o tym jak ta gra jest dobra lub głupoty w stylu ze auta to poduszkowce i w sumie to bez rewelacji xD Cytuj
subek 60 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 No i jak gra wygląda bez HDRa? Na porównaniach można odnieść wrażenie, jakby gra była specjalnie wyprana z kolorów, rzeczywiście tak jest, czy to hdr po prostu jest taki dobry?Nic nie jest wyprane z kolorów, a gra wygląda świetnie, szczególnie kiedy zachodzi słońce i w nocy. Gra jest piękna, a ten HDR to chyba jakaś prawdziwa rewolucja i jak widać nie potrzeba do niej 60 teraflopsów Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Chcemy się cieszyć tak jak inni grą. Nie odbieraj nam tego :cry: Już dziś będziemy szaleć po Antypodach! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 No i jak gra wygląda bez HDRa? Na porównaniach można odnieść wrażenie, jakby gra była specjalnie wyprana z kolorów, rzeczywiście tak jest, czy to hdr po prostu jest taki dobry?Nic nie jest wyprane z kolorów, a gra wygląda świetnie, szczególnie kiedy zachodzi słońce i w nocy. Gra jest piękna, a ten HDR to chyba jakaś prawdziwa rewolucja i jak widać nie potrzeba do niej 60 teraflopsów No bo HDR nie ma nic wspólnego z wydajnością sprzętu Wystarczy hardware'owe wsparcie i software, który to obsługuje. Cytuj
subek 60 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 No i to jest najśmieszniejsze w tym wszystkim, wielka gonitwa na teraflopsy, a tu rewolucja w grafice za pomocą software, portu HDMI i odpowiedniego wyświetlacza Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 No ale jakby flopsów było jeszcze więcej, to też by nikt nie płakał, heh. Mam nadzieję, że pod koniec 2017 będzie już jakaś przyjazna oferta w segmencie TV ~40-45" z HDR. Teraz jeszcze ciut drogo no i w większości same bardzo duże tiwiki. Szkoda, że tego nie można gdzieś sprawdzić, bo chętnie na żywo bym zobaczył różnicę w kolorystyce pomimo tego, że teoretycznie wiem o co kaman. Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Przyjdź do jakiegoś marketu z konsolą i grą, powinni pozwolić podpiąć się pod jakiś tv Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) Może tak zrobię jeśli mój XFat pójdzie na dietę i wyewoluuje w XSlim PS. Co do gry, to wczoraj zrobiłem jeden błąd, zamiast ulepszyć trzeci festiwal to dociągnąłem do 5 poziomu w pierwszym i teraz mam nawalone eventów przy pierwszym festiwalu i pusto na pustyni Lepiej wszystkie rozwijać równomiernie. Edytowane 27 września 2016 przez DonSterydo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi