Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 203,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Ale wtedy wszystkie fury prowadzi się tak samo łatwo. Zwiększa się przyśpieszenie, ale zmniejsza prędkość maksymalna.

Opublikowano

wlasnie upolowalem mazzeo ha serio to zbieranie ekipy to jak lapanie pokemonow ;d

Opublikowano

Ja złapałem na początku Qvstrę, a potem Dona. xd

A Colin już prawie 100 lvl. Co za maniak. :D

Ogólnie jestem grą zachwycony i w żadną samochodówkę (może poza U2 i Colina 2) nie grało mi się tak dobrze. Tutaj jest wszystko czego trzeba: świetna grafika, świetny model jazdy (z dużymi możliwościami modyfikacji), mnóstwo samochodów, ogromny i zróżnicowany świat oraz absolutnie fantastyczna muzyka(klasyczna to jest coś wspaniałego, serio). 

Pograłem też trochę w multi, daje ogromną frajdę, ale jak wylądowałem na mapce Duży tartak w trybie King to akurat tutaj jest zły wybór bo mapka jest naprawdę spora i ciężko kogoś złapać bo jest sporo obiektów, które przeszkadzają w łapaniu a znacząco pomagają w uciekaniu.

Kiedy gramy multi?  

Opublikowano

Jutro jadę po swoją kopię gry. Jaram się jak dziecko czekające na pierwszą gwiazdkę. :ohboy:

E: a w sumie to już dziś. :banderas:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja upolowałem taki zestaw na początku :dynia:

YlN2Ebnh.jpg

Opublikowano

ja wiekszosc czasu lapie randomy ale 2 wpadly mi dobre wiec poki co je trzymam 

Opublikowano

@Kyo

ragus to jeszcze pewnie zagra, ale exact to jest przecież człowiek widmo xd

W ogóle mi się wyświetliło w wiadomościach, że zatrudniono mnie 5 razy i......zwolniono raz. :frog: 

Opublikowano

kupione  :sir:   rano pobudka o 7 i gram do zarzygania :banderas:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Online level wpada 4 razy szybciej - grajac nawet kampanie praktycznie co wyscig masz kolejny.

Opublikowano

Ktoś ma pomysł czemu w menu pauzy mam nieaktywną zakładkę 'social'? Nie przychodzą mi też żadne wiadomości na temat użycia moich malowań aut i wzorów. A te pewnie są w zakładce' social'.

Opublikowano

Też jestem ciekaw jak mój sobie radzi, chyba nie spycha z drogi :P

Opublikowano
  W dniu 28.09.2016 o 09:15, MaZZeo napisał(a):

kubson i jak ten mój drivatar, dobrze jeździ?

ma calkiem dobre statystki i nawet sobie radzi, ale poki co malo co razem jedzilismy w wyscigach

Opublikowano

Drivatary to po prostu boty z naszymi nickami czy gra w jakiś sposób uczy je naszych zachowań ? Jeśli tak to skynet jest blisko...

Opublikowano

Ja tam nie wiem nawet z kim jezdze bo wylączyłem caly HUD wtedy pięknie to wyglada wszystko :fsg:

Opublikowano
  W dniu 28.09.2016 o 09:29, Cr@sh napisał(a):

Drivatary to po prostu boty z naszymi nickami czy gra w jakiś sposób uczy je naszych zachowań ? Jeśli tak to skynet jest blisko...

Trochę chyba uczy, bo zauważyłem że niektóre skurczybyki w wyścigach 1 na 1 oszukują i zapierdzielają przez pole :/ widać kto jak jeździ...
Opublikowano

Mój już tak jeździ z Wami, czy raczej pojawi się dopiero po tym jak sam zacznę grać? Pamiętam, że w FM6 jeździły drivatary graczy, którzy grali tylko w poprzednią część.

Opublikowano

Zakochałem się. Gra to absolutny majstersztyk. Model jazdy po przełączeniu na symulację, nie ma sobie równych. Playground szacun.

Personalizacja tablic rejestracyjnych, też niby pierdółka a cieszy.  :kaz:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez chris85

Opublikowano
  W dniu 28.09.2016 o 09:19, DonSterydo napisał(a):

Też jestem ciekaw jak mój sobie radzi, chyba nie spycha z drogi :P

No jeździ nawet dobrze. Nie spierdol tego. :kaz: 

Opublikowano

BTW: ponad 30 lvl już mam a w losowaniach wygrałem może ze 3 samochody. Coś jest nie tak :/

Opublikowano

Jeszcze 4 godziny plus 10minut dojazdu do chaty i gram ! Dlaczego jako pierwsze auto wziąłem Nyske a nie tego pięknego Mustanga :facepalmz: