Opublikowano 27 września 20168 l No pewnie, ze mozna. Normalnie w ulepszeniach, konwersja, z RWD na AWD.
Opublikowano 27 września 20168 l Ale wtedy wszystkie fury prowadzi się tak samo łatwo. Zwiększa się przyśpieszenie, ale zmniejsza prędkość maksymalna.
Opublikowano 27 września 20168 l wlasnie upolowalem mazzeo ha serio to zbieranie ekipy to jak lapanie pokemonow ;d
Opublikowano 27 września 20168 l Mnie gra uporczywie każe łapać ludzi, którzy nie mają Forzy i nic mi nie wnoszą.
Opublikowano 27 września 20168 l Ja złapałem na początku Qvstrę, a potem Dona. xd A Colin już prawie 100 lvl. Co za maniak. Ogólnie jestem grą zachwycony i w żadną samochodówkę (może poza U2 i Colina 2) nie grało mi się tak dobrze. Tutaj jest wszystko czego trzeba: świetna grafika, świetny model jazdy (z dużymi możliwościami modyfikacji), mnóstwo samochodów, ogromny i zróżnicowany świat oraz absolutnie fantastyczna muzyka(klasyczna to jest coś wspaniałego, serio). Pograłem też trochę w multi, daje ogromną frajdę, ale jak wylądowałem na mapce Duży tartak w trybie King to akurat tutaj jest zły wybór bo mapka jest naprawdę spora i ciężko kogoś złapać bo jest sporo obiektów, które przeszkadzają w łapaniu a znacząco pomagają w uciekaniu. Kiedy gramy multi?
Opublikowano 27 września 20168 l Jutro jadę po swoją kopię gry. Jaram się jak dziecko czekające na pierwszą gwiazdkę. E: a w sumie to już dziś. Edytowane 27 września 20168 l przez Hum
Opublikowano 27 września 20168 l ja wiekszosc czasu lapie randomy ale 2 wpadly mi dobre wiec poki co je trzymam
Opublikowano 27 września 20168 l @Kyo ragus to jeszcze pewnie zagra, ale exact to jest przecież człowiek widmo xd W ogóle mi się wyświetliło w wiadomościach, że zatrudniono mnie 5 razy i......zwolniono raz.
Opublikowano 27 września 20168 l kupione rano pobudka o 7 i gram do zarzygania Edytowane 27 września 20168 l przez chris85
Opublikowano 28 września 20168 l Dzisiaj widziałem drivatara z poziomem 344. No jakim cudem. Nołlajfy
Opublikowano 28 września 20168 l Online level wpada 4 razy szybciej - grajac nawet kampanie praktycznie co wyscig masz kolejny.
Opublikowano 28 września 20168 l Ktoś ma pomysł czemu w menu pauzy mam nieaktywną zakładkę 'social'? Nie przychodzą mi też żadne wiadomości na temat użycia moich malowań aut i wzorów. A te pewnie są w zakładce' social'.
Opublikowano 28 września 20168 l W dniu 28.09.2016 o 09:15, MaZZeo napisał(a): kubson i jak ten mój drivatar, dobrze jeździ? ma calkiem dobre statystki i nawet sobie radzi, ale poki co malo co razem jedzilismy w wyscigach
Opublikowano 28 września 20168 l Drivatary to po prostu boty z naszymi nickami czy gra w jakiś sposób uczy je naszych zachowań ? Jeśli tak to skynet jest blisko...
Opublikowano 28 września 20168 l Ja tam nie wiem nawet z kim jezdze bo wylączyłem caly HUD wtedy pięknie to wyglada wszystko
Opublikowano 28 września 20168 l W dniu 28.09.2016 o 09:29, Cr@sh napisał(a): Drivatary to po prostu boty z naszymi nickami czy gra w jakiś sposób uczy je naszych zachowań ? Jeśli tak to skynet jest blisko...Trochę chyba uczy, bo zauważyłem że niektóre skurczybyki w wyścigach 1 na 1 oszukują i zapierdzielają przez pole widać kto jak jeździ...
Opublikowano 28 września 20168 l Mój już tak jeździ z Wami, czy raczej pojawi się dopiero po tym jak sam zacznę grać? Pamiętam, że w FM6 jeździły drivatary graczy, którzy grali tylko w poprzednią część.
Opublikowano 28 września 20168 l Zakochałem się. Gra to absolutny majstersztyk. Model jazdy po przełączeniu na symulację, nie ma sobie równych. Playground szacun. Personalizacja tablic rejestracyjnych, też niby pierdółka a cieszy. Pokaż ukrytą zawartość Edytowane 28 września 20168 l przez chris85
Opublikowano 28 września 20168 l W dniu 28.09.2016 o 09:19, DonSterydo napisał(a): Też jestem ciekaw jak mój sobie radzi, chyba nie spycha z drogi No jeździ nawet dobrze. Nie spierdol tego.
Opublikowano 28 września 20168 l BTW: ponad 30 lvl już mam a w losowaniach wygrałem może ze 3 samochody. Coś jest nie tak
Opublikowano 28 września 20168 l Jeszcze 4 godziny plus 10minut dojazdu do chaty i gram ! Dlaczego jako pierwsze auto wziąłem Nyske a nie tego pięknego Mustanga :facepalmz: