Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BTW: ponad 30 lvl już mam a w losowaniach wygrałem może ze 3 samochody. Coś jest nie tak :/

Spoko ja nie wiele więcej a mam VIPa xD Zainstluj sobie Forza Hub to dostaniesz pakiet furek lojalnosciowy

Gość DonSterydo
Opublikowano

Co ciekawe, pomimo tego, że mam masę znajomych z Horizon 3, to w wyścigach większość to chyba randomy. Ciekaw jestem od czego to zależy, może na ustawieniach/poziomie którym jeżdżę jest mało znajomków, np. nie jeżdżę z ABS i TCS, a większość tak i dobiera tylko tych co mają doświadczenie na takim setupie.

Opublikowano

BTW: ponad 30 lvl już mam a w losowaniach wygrałem może ze 3 samochody. Coś jest nie tak :/

Spoko ja nie wiele więcej a mam VIPa xD Zainstluj sobie Forza Hub to dostaniesz pakiet furek lojalnosciowy

No też mam VIPa :/:lapka: W FH2 jakoś tak częściej wpadały.

Opublikowano

Ja z 4 ale trafił mi sie Nissan Horizon edition z skill boostem wiec jestem zadowolony :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Też jestem ciekaw jak mój sobie radzi, chyba nie spycha z drogi :P

No jeździ nawet dobrze. Nie spierdol tego. :kaz:

Ta presja ;)

Opublikowano

ja 40 leveli ponad i JEDEN samochód :D  

Gramy dzisiaj multi coop kampanie?  dzisiaj ok 20 będę jutro tak samo a od piątku urlop to będę online grał w różne gry 2 tygodnie jak colin :D

Gość Orzeszek
Opublikowano

ja mam 30lvl i w loterii wypadło moze 3 furki, a kredytów to tak 5000-25000 zazwyczaj xd

Opublikowano (edytowane)

A właśnie. Wczoraj na klasycznej stacji włączył się skill song - prawie 10 minut miał :obama:

Z perkiem mnożnik max x6 i 2 x szybciej ładowanym mnożnikiem dobry wynik zrobiłem.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

ja mam 30lvl i w loterii wypadło moze 3 furki, a kredytów to tak 5000-25000 zazwyczaj xd

Ja mam 5lvl a raz wypadło 75k, a drugi raz 50k. I już ponad 300k prawie na początku gry. 

Opublikowano

Ja mam 5lvl a raz wypadło 75k, a drugi raz 50k. I już ponad 300k prawie na początku gry.

Dla mnie to akurat plus, w FM6 zdecydowanie zbyt często wpadal milion KR.
Opublikowano

do tej pory coś koło 10 aut wygranych, w tym Fordy Focus HE i GT HE ^_^ Focusik dobrze driftuje i całkiem fajnie zapindala, GT to potwór, na krótkim odcinku potrafi dokręcić do 300/h, muszę sprawdzić jego maks ale na wyjściach z zakrętów to gałki prawię łamię od kontr.

świetne są te jednorożce HE. na forzbay'u kupiłem Huracana, GT-R a wczoraj Bossa 302. zbiorę je wszystkie a trochę ich jest :)

Opublikowano

Właśnie stworzyłem swój pierwszy festiwal

FBkkv2w.png

0225ff441b66.gif

:kaz:

Zayebista sprawa, w końcu mogę stworzyć wyścigi takie jak chcę, a nie być skazanym na miliard kółek po powtarzającej się trasie. 

Opublikowano

polecam wyscig spontaniczny lodzik od orzeszka oraz bucket list rayos kaleka (wybrałem wam tam fajną muzyczke)

Opublikowano (edytowane)

Ja ostatnio wygrałem Camaro SS, Imprezę 22B STI, Hondę S2000 i Volvo 850R. Do tego całkiem sporo kasy, bo często trafiałem losy na 50k, 75k i 100k Cr. No a mam 34lvl, wcześniej się wkurzałem, że mi rzadko samochody wpadają, ale z tego co widzę, to jednak mam szczęście :D

Edytowane przez Masamune