Opublikowano 28 września 20168 l BTW: ponad 30 lvl już mam a w losowaniach wygrałem może ze 3 samochody. Coś jest nie tak Spoko ja nie wiele więcej a mam VIPa xD Zainstluj sobie Forza Hub to dostaniesz pakiet furek lojalnosciowy
Opublikowano 28 września 20168 l Co ciekawe, pomimo tego, że mam masę znajomych z Horizon 3, to w wyścigach większość to chyba randomy. Ciekaw jestem od czego to zależy, może na ustawieniach/poziomie którym jeżdżę jest mało znajomków, np. nie jeżdżę z ABS i TCS, a większość tak i dobiera tylko tych co mają doświadczenie na takim setupie.
Opublikowano 28 września 20168 l BTW: ponad 30 lvl już mam a w losowaniach wygrałem może ze 3 samochody. Coś jest nie tak Spoko ja nie wiele więcej a mam VIPa xD Zainstluj sobie Forza Hub to dostaniesz pakiet furek lojalnosciowy No też mam VIPa W FH2 jakoś tak częściej wpadały.
Opublikowano 28 września 20168 l BTW: ponad 30 lvl już mam a w losowaniach wygrałem może ze 3 samochody. Coś jest nie tak Ja z 4 ale trafił mi sie Nissan Horizon edition z skill boostem wiec jestem zadowolony
Opublikowano 28 września 20168 l Też jestem ciekaw jak mój sobie radzi, chyba nie spycha z drogi No jeździ nawet dobrze. Nie spierdol tego. Ta presja
Opublikowano 28 września 20168 l BTW: ponad 30 lvl już mam a w losowaniach wygrałem może ze 3 samochody. Coś jest nie tak ja 40 leveli ponad i JEDEN samochód Gramy dzisiaj multi coop kampanie? dzisiaj ok 20 będę jutro tak samo a od piątku urlop to będę online grał w różne gry 2 tygodnie jak colin
Opublikowano 28 września 20168 l ja mam 30lvl i w loterii wypadło moze 3 furki, a kredytów to tak 5000-25000 zazwyczaj xd
Opublikowano 28 września 20168 l XB1: 1080p + 4xMSAA + 30fps + high textures + high world car detail + high reflection Jak oni to wycisneli z takiego pudełka.
Opublikowano 28 września 20168 l A właśnie. Wczoraj na klasycznej stacji włączył się skill song - prawie 10 minut miał Z perkiem mnożnik max x6 i 2 x szybciej ładowanym mnożnikiem dobry wynik zrobiłem. Edytowane 28 września 20168 l przez Kyo
Opublikowano 28 września 20168 l ja mam 30lvl i w loterii wypadło moze 3 furki, a kredytów to tak 5000-25000 zazwyczaj xd Ja mam 5lvl a raz wypadło 75k, a drugi raz 50k. I już ponad 300k prawie na początku gry.
Opublikowano 28 września 20168 l ja mam 30lvl i w loterii wypadło moze 3 furki, a kredytów to tak 5000-25000 zazwyczaj xd Ja mam 5lvl a raz wypadło 75k, a drugi raz 50k. I już ponad 300k prawie na początku gry. Dla mnie to akurat plus, w FM6 zdecydowanie zbyt często wpadal milion KR.
Opublikowano 28 września 20168 l do tej pory coś koło 10 aut wygranych, w tym Fordy Focus HE i GT HE ^_^ Focusik dobrze driftuje i całkiem fajnie zapindala, GT to potwór, na krótkim odcinku potrafi dokręcić do 300/h, muszę sprawdzić jego maks ale na wyjściach z zakrętów to gałki prawię łamię od kontr. świetne są te jednorożce HE. na forzbay'u kupiłem Huracana, GT-R a wczoraj Bossa 302. zbiorę je wszystkie a trochę ich jest
Opublikowano 28 września 20168 l Kur.wa edycje ultimate i granie 5 dni wcześniej to rak a ja dopiero dzisiaj zacznę. Dużo grania zanim "social" będzie dostępny, żeby pograć z forumkiem ?
Opublikowano 28 września 20168 l Właśnie stworzyłem swój pierwszy festiwal Zayebista sprawa, w końcu mogę stworzyć wyścigi takie jak chcę, a nie być skazanym na miliard kółek po powtarzającej się trasie.
Opublikowano 28 września 20168 l Super sprawa, że oprócz wyścigów można też tworzyć własne listy życzeń
Opublikowano 28 września 20168 l polecam wyscig spontaniczny lodzik od orzeszka oraz bucket list rayos kaleka (wybrałem wam tam fajną muzyczke)
Opublikowano 28 września 20168 l polecam wyscig spontaniczny lodzik od orzeszka oraz bucket list rayos kaleka (wybrałem wam tam fajną muzyczke)
Opublikowano 28 września 20168 l Mnie właśnie bardzo cieszy że idzie ustawić większą liczbę okrążeń, IMO 2-3 okrążenia w FH2 to było o wiele za mało. Zabawa zaczyna się od 6'ciu w górę ^_^ BTW: Kto z was gra na kierownicy?
Opublikowano 28 września 20168 l Kur.wa edycje ultimate i granie 5 dni wcześniej to rak a ja dopiero dzisiaj zacznę. Dużo grania zanim "social" będzie dostępny, żeby pograć z forumkiem ? Szybko po 1,5 h max już wszystko w multi śmiga
Opublikowano 28 września 20168 l Ja ostatnio wygrałem Camaro SS, Imprezę 22B STI, Hondę S2000 i Volvo 850R. Do tego całkiem sporo kasy, bo często trafiałem losy na 50k, 75k i 100k Cr. No a mam 34lvl, wcześniej się wkurzałem, że mi rzadko samochody wpadają, ale z tego co widzę, to jednak mam szczęście Edytowane 28 września 20168 l przez Masamune