Figuś 21 168 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 To szykuj du.pe blant Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Weź Ty się Adaś Zajmij czymś sensownym, a nie tylko denerwujesz ludzi siedzących w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 A ja sprzedałem mclarena p1 którego dostalem z pakietu lojalnościowego, bo nie przepadam za nim. Nowka z salonu 1,3mln, wystawilem za 800k i po 2 minutach sprzedane, moglem wziąć więcej <cebula> Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Mógłby ktoś zrobić screen zawartości zakładki SOCIAL? Cały cześć jest u mnie nie aktywna... Podejrzewam, że to z powodu braku Golda a tam pewnie są wyścigi online? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Tak. Są wyścigi online, kampania online, przygoda online, prywatne sesje, centrum wiadomości, wiadomości od społeczności. @blantman @figuś Jak coś to ja się piszę na dziś wieczór na online. Edytowane 28 września 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Mnie właśnie bardzo cieszy że idzie ustawić większą liczbę okrążeń, IMO 2-3 okrążenia w FH2 to było o wiele za mało. Zabawa zaczyna się od 6'ciu w górę ^_^ BTW: Kto z was gra na kierownicy? Taa ostatnio trafiłem na gościa online który wrzucił wyścig dookoła mapy 10 kółek, odpuściłem po jakichś 20 minutach i nawet niepełnym pierwszym okrążeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Gdzieś mi w grze śmignęło w salonie chyba, że miałem tego Warthoga, ale teraz go nigdzie nie widzę. Trzeba go jakoś kupić gdzieś czy co? Zaczynam mysleć, że się na tego glitcha załapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Suciu jak dam radę dzisiaj social odblokować to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Ehhh, mogłem wylosować Dodge Challenger R/T, a wypadło Infiniti IPL G Coupe. W ogóle Dona drivatar na razie mi najwięcej nerwów napsuł, skubany dobrze jeździ. @Figuś Spoko, ja będę grał od ok. 17:30 do późnego wieczora. Edytowane 28 września 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Tak. Są wyścigi online, kampania online, przygoda online, prywatne sesje, centrum wiadomości, wiadomości od społeczności. @blantman @figuś Jak coś to ja się piszę na dziś wieczór na online. Dziwne, dostęp do wiadomości powinienem mieć. W H2, czy Motorsport 5, 6 też nie miałem Golda ale zakładka była aktywna. W sensie miałem w niej dostęp do wiadomości a na wyścigach online były kłódki. Sprawdzę to jeszcze raz jak będą w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Ja z Rudym nie gram .... Będzie mi się nowymi autkami chwalić .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Właśnie pinga zatrudniłem. Balnt też ładnie u mnie levelujesz. Jeszcze dwie rozbudowy festiwali i zacznie się czyszczenie mapy. Będzie co robić do gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Co daje te zatrudnianie ludzi? Edytowane 28 września 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Pewnie zbierają kredyty za michę ryżu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 ok jakby co to dziś mogę poszaleć online jest jakiś dayonepatch, czy spokojnie odpalam i cioram? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Jest, 4.5GB Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 ok jakby co to dziś mogę poszaleć online jest jakiś dayonepatch, czy spokojnie odpalam i cioram? No u mnie się z patchem jakąś godzinę+ instalowało. Może szło szybciej zapuścić ale robiłem co innego to i tak bym nie pograł. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Dziwne, dostęp do wiadomości powinienem mieć. W H2, czy Motorsport 5, 6 też nie miałem Golda ale zakładka była aktywna. W sensie miałem w niej dostęp do wiadomości a na wyścigach online były kłódki. Sprawdzę to jeszcze raz jak będą w domu. To błąd o którym T10 już wie. http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst70328_Forza-Horizon-3-Known-Issues--UPDATED--9-23--4-59-p-m--Pacific.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 raven jak się czujesz jako mój kierowca? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Ja póki co złapałem Rezoka Odpaliłem tylko na chwilę i 2h pękło, coś czuję że dziś nie prędko pójdę spać. soundtrack, cisnę sobie i mi leci Lykke Li albo Beastie Boys <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Pogralem juz troche i o superlatywach nie bede sie rospisywal - jaka to jest gra, kazdy widzi ! Pomimo sredniego poczatku (moze za duzo czasu spedzilem w demie) Australia wciaga niemilosiernie!Fenomenalnie zroznicowane zawody, masa samochodow, rola organizatora, mozliwosc zaproszenia do gry znajomych i graficzny orgazm (na Xboxie ) sprawiaja, ze po raz kolejny dostajemy najlepszy arcadowy racer jaki kiedykolwiek powstal! Do tego masa zawartosci, ale... sama kariera jak dla mnie nie do konca zostala przemyslana. Jest tutaj wszystkiego od razu za duzo - wprowadzenie do zawodow trwa zdecydowanie za dlugo, te ciagle tlumaczenie rzeczy oczywistych, prowadzenie za raczke- mam wrazenie, ze gra nie daje sie nacieszyc jazda - ot bierzemy udzial w 2 zawodach i mamy kolejne milion znakow do odwiedzenia, kupie samochod za 600 tys i nawet nim nie mam czasu pojezdzic, bo po 3 wyscigach i kolejnym rozbudowaniu festiwalu juz gra wymusza, bym go zmienil auto. Jasne wszystko mozna samemu sobie konfigurowac, ale jak dla mnie cos tutaj nie pyklo do konca do tego stopnia, ze po paru godzinach prostu mam wrazenie, ze niczym na dluzsza mete nie pojezdzilem... Sa tez jakies plusy - przez to w jaki sposob ta kariera jest prowadzona czlowiek ma wrazenie, ze jest milion aut do odblokowania - w 2ce wybieralismy rodzaj wyscigu i 50% aut bylo z DLC (co mnie osobiscie pod koniec irytowalo), tutaj poki co czlowiek nawet nie mysli o dodatkowych autach, bo ciagle ma wrazenie, ze tych 350 nie da rady sprawdzic! Poza tym majstersztyk - po latach przy tej grze znowu zrobilem kalibracje obrazu i moj telewizor przezywa druga mlodosc. Konczac mojego 'typicala' - absolutny MUST Have dla wszystkich ! PS. ktos pisal, ze na PC nie da sie uzyskac 60 fpsow - da sie, potrzeba do tego po prostu procka i karty za 3 kola Edytowane 28 września 2016 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Karny kutas dla Playground za te wszędobylskie drivatary na mapie, przecież (pipi)a przez nie można normalnie pokazówek porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 po 3 wyscigach i kolejnym rozbudowaniu festiwalu juz gra wymusza, bym zmienil auto. Nie do końca prawda. Gra dość nachalnie namawia do zmiany samochodu, proponując upust na wybrane auta, ale wcale nie musisz niczego kupować i wcale nie musisz zmieniać samochodu. Ok, będzie to wymagało też, jak piszesz, własnego edytowania zawodów. Niemniej jak ktoś się uprze, może całą grę przejechać warthogiem (poza wyzwaniami). Natomiast zgadzam się, że czasem może zirytować, kiedy gra zmusza do rozbudowy festiwalu przez wybraniem nowych zawodów albo kiedy znowu uporczywie sugeruje pokonać jakiegoś drivatara, który i tak okazuje się być słabiakiem. To oczywiście pierdoły, ale zdarzyło mi się przekląć pod nosem, że nie, nie mam wcale ochoty jechać w tym akurat momencie do nowej lokacji albo słuchać o kolejnej szopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Komarzysko przyniósł mi niebywałe szczęście. Ścigałem się z jego drivatarem, akurat potem wpadł level, nastąpiło zwolnienie blokady i.... I jeszcze mysze złapałem do pokebola. Edytowane 28 września 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi