Hubert249 4 279 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Cieszę się że ta gra nie ma tak zrypanej ekonomii jak w poprzednich częściach, gdzie już na start dostawało się kilka milionów $ za granie w poprzednie odsłony. Dzięki temu istnienie domu aukcyjnego ma sens. Oczywiście, że tak. Horizon 2 i FM6 dawały zdecydowanie za szybko i za dużo. Najlepiej było w FM4 i FM5. Gdzie na drogą brykę, na prawdę trzeba było zapracować. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 co to są te mityczne jednorożce bo co chwila widzę takie określenia? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 września 2016 Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych. 11 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Samochody które dają bonus do XP, CR etc. • 2014 BMW M4 Coupe Horizon Edition – Skills Boost• 1997 BMW M3 (E36) Horizon Edition – Drift Skills Boost• 1969 Chevrolet Camaro Super Sport Coupe Horizon Edition – Skills Boost• 2008 Dodge Viper SRT10 ACR Horizon Edition – Credits Boost• 2017 Ford GT Horizon Edition – Credits Boost• 2017 Ford Focus RS Horizon Edition – Drift Skills Boost• 1969 Ford Mustang Boss 302 Horizon Edition – XP Boost• 2016 Jaguar F-TYPE Project 7 Horizon Edition - XP Boost• 2014 Lamborghini Huracan LP 610-4 Horizon Edition – Skills Boost• 2012 Nissan GT-R Black Edition (R35) Horizon Edition – Skills Boost• 2013 Subaru BRZ Horizon Edition – XP Boost Don: Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 (edytowane) Ja mam Nissan GT-R Black Edition HE i jest po prostu świetny, dzięki za listę będę na nie polował Edytowane 29 września 2016 przez kubson Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Don, kurna, aż autentycznie telefon oplułem jak przeczytałem twojego posta Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Dobra, ta trasa gdzie są takie spadki fps, to pustynia, trasa przełajowa - wąwóz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 co to są te mityczne jednorożce bo co chwila widzę takie określenia? don ci odpisal, ale powiem ci w tajemnicy, że ty ich nie złapiesz bo nieszanowaleś marki wystarczająco dlugo Dobra, ta trasa gdzie są takie spadki fps, to pustynia, trasa przełajowa - wąwóz. To chyba masz coś z konsolą, dyskiem. U mnie smiga bez zająknięcia. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 (edytowane) Konsola jest nowa, elite, wszystko śmiga dobrze. Minute temu napisałem post, a Ty już wiesz, że tam nie ma spadków Grubo, zwłaszcza że wyścig trwa ładnych kilka minut Jak ktoś szybko wyjdzie na prowadzenie to spadków nie odczuje. Ale jak się jedzie w połowie stawki i jest fragment z rozwalaniem płotka i wjazdem na tory, to gubi ostro. Potem w kanionie jest kolejne takie miejsce Dlatego pewnie jedni widzieli, inni nie. Edytowane 29 września 2016 przez PiPoLiNiO Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 (edytowane) Właśnie będę jechał wyścig pokazowy Myszy o nazwie 'Drajwsraka'. WTF XD Te wasze nazwy czasem rozwalają. W ogóle za to, że jadę czyjś wyścig to on dostaje coś za to? Jakąś kasę czy XP? Edytowane 29 września 2016 przez suteq Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Pipolino - grałem w ten wyscig więc wiem i ci mówi, że nie mam tam spadków i raczej wydaje mi sie, że to wina konsoli. Cytuj
subek 60 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 w ramach forzathon będzie challenge, gdzie można zdobyć jakiegoś japończyka, możliwe że tego Nissana HE. zajrzyjcie w listę achivów, diamenciki już są tylko nie pamiętam dokładnie. warthoga też będzie można zgarną. co polecam bo w klasie extreme offroad nie ma sobie równych. na papierze niby słabszy ale w praktyce kosi wszystko, dosłownie. dzięki za listę Kyoś, druknę sobie i będę odhaczał. jako rasowy kolekcjoner autek muszę mieć je wszystkie. najpierw skupię się na jednorożcach, wykup seryjnych zostawię na koniec. Mi się Warthogiem źle jeździ bo mało widać jak się za kołkiem siedzi, a z innym rzutem kamery nie umiem grać. Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 ja mialem bmw m4 he ale od razu poleciał na aukcje, 1.7mln wyrwalem a kasę przeznaczylem na FXX K 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 29 września 2016 Autor Opublikowano 29 września 2016 "Po 17 godzinach grania w FH3 skończyłem finał Horizon , powiem szczerze, że się zawiodłem. Wiedziałem, że ta gra bedzie krótka , ale żeby aż tak? Wyścigów jest jeszcze 4 razy tyle , ale chodzi mi o sam fakt tego finału , za szybko się to skończyło :(" skąd się tacy ludzie biorą Dobra jest też recka gdzie koleś w minusach dał że jest ruch lewostronny xD Co do stawiania pomników PGG za oprawę AV to pamiętajcie że połowę roboty odwaliło T10, silnik graficzny/fizyczny, modele samochodów, udźwiękowienie, efekty graficzne, oświetlenie. Dotarłem do miasto i całkiem spoko tylko zbyt sterylne i szablonowe jak to w Horizonach. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 "Po 17 godzinach grania w FH3 skończyłem finał Horizon , powiem szczerze, że się zawiodłem. Wiedziałem, że ta gra bedzie krótka , ale żeby aż tak? Wyścigów jest jeszcze 4 razy tyle , ale chodzi mi o sam fakt tego finału , za szybko się to skończyło :(" skąd się tacy ludzie biorą Dobra jest też recka gdzie koleś w minusach dał że jest ruch lewostronny xD Gry Online <3 Zarzucli też, że nie ma tuningu wizualnego poza paroma body kitami jak w NFS :potter: Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Przydałby się racer od PG na zamkniętych trasach już w 100% w stylu PGR i typowo miejski. Stykłaby nawet pojedyncza odsłona Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Pipolino - grałem w ten wyscig więc wiem i ci mówi, że nie mam tam spadków i raczej wydaje mi sie, że to wina konsoli. Potwierdzam. Nie doświadczyłem żadnych spadków w tym wyścigu, jechałem, w środku stawki i kojarzę dobrze rozwalanie płotka i tory, w sumie w żadnym jak na razie a już trochę ich zrobiłem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Dwa losowania pod rząd i dwa samochody ze zdjęcia po lewej. Blanti, wierzę, że w końcu przełamiesz złą passę! Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Jak jeździcie? Ja z kamery zza samochodu. To jest arcade i tak mam najlepszą zabawę i doznania graficzne. W FM to odkąd są porządne wnętrza gram tylko ze środka - chyba od czwórki. Wcześniej z maski. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 (edytowane) Zawsze za autem. Na tej bliższej kamerze. Te fury są zbyt piękne żeby gapić się na deskę rozdzielczą PS. Wczoraj zrobiłem swojego pierwszego bluprinta bucket challenge i myślałem, że wykręciłem bardzo słaby czas, więc pojechałem jeszcze raz i pobiłem wcześniejszy o całe 0,8 sekundy na trasie którą jechałem ponad 3 minuty Edytowane 29 września 2016 przez DonSterydo 1 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Lubię z maski, prędkość jest lepiej odczuwalna i lepiej furę czuć, ale zza samochodu można właśnie podziwiać piękno wykonania fury. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 od zawsze na zawsze najdalsza kamera zza samochodu, niewazne w jakiej scigalce 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Przed obiadkiem mała sesja, wpadło Ferrari California, Alfa 144 bodajże, Nomad, całkiem fajny Lexus i McLaren 650S Coupe. Jaguary póki co ceny zaporowe. Debile do miliona często odbijają. Uzbieram trochę hajsu to zaatakuję wieczorem albo jutro. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Jak rozumiem nie da się wyłączyć idiotycznego pomysłu jakim jest zamiana auta na te, którym jechaliśmy ostatni wyścig? Jestem zmuszony ręcznie za każdym razem zmienić auto aby jeździć tym samym we free roam? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi