Colin 1 974 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Też dzisiaj wylosowałem Focusa HE, drugi raz już Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Gratu. Kojarzysz ten drift gdzie trzeba wbic 80k? Jesli tak to jak to zrobiles i jakim autem? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Kędzior zrobiłem to bodajże Subaru BRZ, ale polecam to auto, które koleś przedstawia w filmiku poniżej. Toyota Celica GT 1974 z ustawieniami Don Joewon Song. Ponad 350 km/h w C klasie i bajecznie wchodzące drifty czy to na asfalcie czy na offroadzie. Istny szatan. Edytowane 30 września 2016 przez MYSZa7 3 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Dzieki bardzo, wlasnie wrocilem z roboty, odpalilem na chwike forze, kupilem te Toyotke ale nie mam tuningu tego autora innych sa, jego nie ma... Dobra, juz mam dzieki, sprawdze. Edytowane 1 października 2016 przez Koleś88 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ten Warthog z Halo <3 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ten Warthog z Halo <3 Genialny jest. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 polecam też Audi RS4 Avant z tuningiem na S2, potwór. 430 na lotnisku, hopki i drifty zalicza bez problemu. później podrzucę autora ustawień i szczegóły. btw wczoraj zrobiłem sobie achiva za 25 kółek z avkami na pro. odpaliłem wyścig w rafinerii z Reliantami. jak one słodko dachowały na każdym zakręcie btw 2 - trafiliście może na pełną listę aut z modyfikacjami nadwozia? oprócz tych "bohaterskich" jest jeszcze sporo furek, które mają opcję zmiany body kita. wczoraj np. wygrałem BMW M3 1997 i miała milusi tuning od RB a na tej liście w grze są tylko 2005 i 2008. googluję teraz ale może komuś wpadła w łapki to zarzućcie Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Takie coś tylko znalazłem: http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst64453_Cars-With--Unique--Aero-and-Appearance-parts---FH3-version.aspx Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 btw finał się odblokowuje po rozwinięciu wszystkich 4 stref do 5 poziomu? I gdzie mogę sprawdzić tych 'złapanych' kierowców? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Kędzior zrobiłem to bodajże Subaru BRZ, ale polecam to auto, które koleś przedstawia w filmiku poniżej. Toyota Celica GT 1974 z ustawieniami Don Joewon Song. Ponad 350 km/h w C klasie i bajecznie wchodzące drifty czy to na asfalcie czy na offroadzie. Istny szatan. Ten samochod jest do znalezienia ? bo nie widze go w salonie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Normalnie go kupisz, pewnie wchodzisz w zakładkę, gdzie są Polecane, a nie Pokaż Wszystko w salonie. Edytowane 1 października 2016 przez MYSZa7 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 W domu aukcyjnym użyj wyszukiwarki i filtrów to go od razu znajdziesz. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 btw finał się odblokowuje po rozwinięciu wszystkich 4 stref do 5 poziomu? I gdzie mogę sprawdzić tych 'złapanych' kierowców? Finał się odblokowuje jak uzbierasz 10mln fanów. Na rozwinięcie wszystkich stref potrzeba 25mln. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 ile??? kurfa ja mam ledwo 3,5 miliona, nie wiem co wy robićie w tej grze, że tak zapierdalacie do przodu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 W co-opie leci jak poje.bane xp Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 ile??? kurfa ja mam ledwo 3,5 miliona, nie wiem co wy robićie w tej grze, że tak zapierdalacie do przodu No potem wyścig daje 100k+, wszelkie radary, wyzwania itd tak samo, a mistrzostwa to ok. 500k. Szybko potem to wszystko idzie. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ta Toyota nie jest czasem ze stodoły? Chyba że w losowaniu wygrałem. btw Audi RS4 Avant z 2013, tuning S1 971 o nazwie drag racer polecam. btw2 polecam też wyzwanie myszy pt "zrobić w (pipi)a kangura" Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 "Skończyłem" finał gorszy od poprzedników ale w sumie ten finał to i tak pic na wode bo nawet połowy jeszcze nie odkryłem; ) Cytuj
musoil 47 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Dla Horizon 3 kupiłem Xboxa, sprzęt zielonych mnie zauroczył, szczególnie pad, jakie to wszystko solidne, wyprofilowane, dopracowane, UI konsoli, wibrujące triggery, kontroler wytrzymujący 50 godzin grania, przy okazji dowiedziałem się, że jestem wielkim fanem Halo Ale sama Forza no cóż, zawiodła, nie mój typ gry. Niby wszystko na miejscu, wielki, przepiękny świat, graficznie dla mnie nawet oczko wyżej od drivecluba, masa aut, rozbudowany i działający online na premierę (z czym niestety różnie obecnie bywa), przytłaczająca ilość opcji i aktywności pobocznych, po prostu poezja. ALE! Jeśli chodzi o samo ściganie się, to Driveclub jest dla mnie o kilka klas wyżej. I zanim ktoś wyjedzie z jakimś memem ,,DC 72 na metacritic XD'' niech czyta do końca. Po pierwsze filozofia gry. Driveclub to gra typu pick up & play, błyskawiczne loadingi i przechodzenie od wyścigu do wyścigu, w Forzie zanim grę załaduję i dojadę do jakiegoś wyścigu, w DC w tym czasie zrobię 6 gwiazdek w tour. Kolejna rzecz, mimo, że DC jest właśnie łatwe do wejścia, to przy grze można spędzić miesiące ucząc się każdego z aut oraz pieczołowicie zaprojektowanych tras. W Horizon 3 trasy to po prostu porozstawiane w open worldzie chekpointy, wiadomo, że nie będzie miało to tego poziomu dopracowania i designerskiego sznytu jak w zamkniętej grze, tym bardziej, że DC to jedne z najlepszych fikcyjnych tras w grach arcade w ogóle. Dalej w Forzie model jazdy mi się bardzo podoba, ale jednak w DC mam wrażenie większej kontroli nad autem, poza tym DC premiuje jazdę simcade niż tylko prucie do przodu tj. wchodzenie w zakręty na ręcznym a'la NFS tylko spowalnia nasze czasy, umiejętne operowanie gazem przy wychodzeniu z łuków jest bardzo ważne, a trasy są zrobione tak, by obierać linię jazdy jak w rasowych symulatorach czyli odpowiednio wcześnie hamować i trafiać w ,,apex''. Forza próbuje mnie motywować do dalszej gry kolejnymi nagrodami, autami i poklepywaniem po plecach przez urodziwą ciziunię, w DC urzekła mnie prostota jesteś ty auto i tor, a satysfakcja płynęła z samego opanowania modelu jazdy do perfekcji. Jeszcze jeden zarzut w stronę Forzy, nie podoba mi się jak został skonstruowany tryb kariery, oddaje za dużo wolności w ręce gracza, wolałbym przemyślane dopracowane przez twórców eventy, niż takie róbta co chceta. 8/10, bo kunsztu i rozmachu tej grze nie odmówię, ale to jednak nie mój typ ścigałki, chociaż w online na pewno się jeszcze pobawię, bo tam gra nabiera rumieńców (infected czy king of the hill to świetna zabawa). TL;DR Playground, następną grę arcade/simcade poproszę na zamkniętych trasach, a pozamiatacie (Motorsport od Turn 10 odpada, bo to już poważny symulator), najlepiej niech MS kupi całe sony i odda w ich ręce tym sposobem licencję na next-genowego Motorstorma, to byłby sztos. Edytowane 1 października 2016 przez liosum_ot_aisnab Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Mam proste pytanie. Ty nie wiedziałeś jaką grę kupujesz czy wziąłeś pierwszą lepszą z półki w sklepie? Twoje zarzuty brzmią jakbyś oczekiwał zupełnie innej gry niż to co było wiadome wszystkim zainteresowanym Horizonem. Edytowane 1 października 2016 przez Kymel Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Kędzior zrobiłem to bodajże Subaru BRZ, ale polecam to auto, które koleś przedstawia w filmiku poniżej. Toyota Celica GT 1974 z ustawieniami Don Joewon Song. Ponad 350 km/h w C klasie i bajecznie wchodzące drifty czy to na asfalcie czy na offroadzie. Istny szatan. Ten samochod jest do znalezienia ? bo nie widze go w salonie. to ten ? Edytowane 1 października 2016 przez chris85 Cytuj
musoil 47 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Mam proste pytanie. Ty nie wiedziałeś jaką grę kupujesz czy wziąłeś pierwszą lepszą z półki w sklepie? Twoje zarzuty brzmią jakbyś oczekiwał zupełnie innej gry niż to co było wiadome wszystkim zainteresowanym Horizonem. Nie grałem nigdy w Horizon, wiedziałem, że kupuję ścigałkę open-world, po prostu liczyłem, że wyścigi z AI dostarczą nieco większych emocji, tym bardziej, że promuje się te innowacyjne driveavatary, które w praktyce niewiele wnoszą do gry, a samo AI cierpi na wyraźny rubberbanding (co mnie zaskoczyło, liczyłem, że chociaż w Forzie sobie ten ,,ficzer'' odpuszczą). Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 przecież to jakiś troll, popatrzcie na ksywke XD Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ta Toyota niszczy https://1drv.ms/v/s!AiZ4Ta9aqUTFtxIRYVr7eL9fwxoW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi