Colin 1 974 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 ok, dzisiaj pierwszy raz w życiu w grze wyścigowej poczułem się słaby jak posty oggozzzo. wygrałem wszystkie wyścigi uliczne, został ostatni boss który ujeżdżał Murcielago. stwierdziłem że ok, wezmę swojego nowiutkiego Aventadora SV, nieco go jeszcze dopakowałem, pomyślałem że będzie fajny pojedynek byków. załadowało wyścig, oczywiście noc, pada ale ok, w końcu AWD. drivatar ustawiony na pro, TCS włączony, symulacja. odliczanie, start, gaz w podłogę i... widzę jak Murcielago odjeżdża mi jakby jechał maluchem. serio start miał lepszy niż dragster z top fuel. wtf, smuteczek, po 60% restart i obniżenie poziomu bo nie było szans by go w ogóle dogonić nie mówiąc o wyprzedzeniu. taki malutki się poczułem, jak ten martwy pixel na ekranie 50''. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 ja go brałem na zakrętach i na autostradzie tylko wpatrywanie się w lusterko i blokowanie go, nie szło inaczej z nim wygrać Cytuj
musoil 47 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 przecież to jakiś troll, popatrzcie na ksywke XD Podałem sensowne argumenty, a że się z ogółem nieco rozmijają to od razu troll? Co z tą ksywką jest nie tak? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 pewnie to że bansai to musiol Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ze wszystkich mozliwych pomylencow, mowic ze jestem musiolem, eh. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 przecież to jakiś troll, popatrzcie na ksywke XD Podałem sensowne argumenty, a że się z ogółem nieco rozmijają to od razu troll? Co z tą ksywką jest nie tak? mam wrażenie kolego że pomyliłeś pudelka z grami i chciałeś kupić gran turismo... Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Tak na marginesie chłopaki to ja wam powiem , ze jakos nie moge sie wciagnac w to FH3. Szczerze probuje ale niestety ja tej miłosci chyba nie poczułem. Co prawda spodziwałem sie tego , bo ja nie poczułem tej miłosci do TDU , czy takich gier jak GTA 4 / GTA 5 czy RDR - Ja poprostu chyba nie lubie sandboxów i ich wariacji w róznych grach Xboxa sobie oczywiscie zostawię , ale FH3 chyba pójdzie do własciciela, któremu sprawi więcej radosci. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 No ale co nas to niby obchodzi? 1 3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Chłop wyraził tylko swoje zdanie a ty sie na niego rzucasz. Ogarnij. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Ta Toyota nie jest czasem ze stodoły? Chyba że w losowaniu wygrałem. Musi byc ze stodoly, bo ja nie mam w salonie tej Toyoty (nie wszytskie auta jeszcze odkrylem) Edytowane 1 października 2016 przez easye Cytuj
czeskimaster 3 290 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 No ale co nas to niby obchodzi?Jaki bulwers, ja (pipi)e, grę mu obrażają,bo ktoś miał czelność i napisał że mu nie pasi. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Więc oto Forza i jej arcade model jazdy: Kolega Bansai to musiol, chyba rzeczywiście trolluje, albo grał w mediamarkt w demo na najniższym poziomie trudności. Filmik powyżej to Ai ustawione na Pro. Czytam wiele komentarzy, że uciekają i nie da rady dogonić. Nie traćcie ducha panowie, najwyższe poziomy trudności to jedynie kwestia czystej jazdy, wolnej od błędów i w zasadzie kilku kluczowych zakrętów, gdzie trzeba przyciąć i AI widzicie już tylko w lusterku. Jak już się pozna swój samochód i tor, to da się wygrać. W ogóle same próby i nauka toru i samochodu dają mi masę frajdy. Za(pipi)ista gra. 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Więc oto Forza i jej arcade model jazdy: Kolega Bansai to musiol, chyba rzeczywiście trolluje, albo grał w mediamarkt w demo na najniższym poziomie trudności. Filmik powyżej to Ai ustawione na Pro. Czytam wiele komentarzy, że uciekają i nie da rady dogonić. Nie traćcie ducha panowie, najwyższe poziomy trudności to jedynie kwestia czystej jazdy, wolnej od błędów i w zasadzie kilku kluczowych zakrętów, gdzie trzeba przyciąć i AI widzicie już tylko w lusterku. Jak już się pozna swój samochód i tor, to da się wygrać. W ogóle same próby i nauka toru i samochodu dają mi masę frajdy. Za(pipi)ista gra. Jest jeszcze kwestia tego, że przy Pro+ dla większości graczy 3 okrążenia to za mało, bo przez 2 trzeba wyrywać się ze stawki. Przy pro IMHO lepiej samemu sobie ustawiać zawody. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) No możliwe. Ja wyścigi powtarzam po kilka razy zanim uda mi się poznać tor i wygrać. W międzyczasie też szlifuję ustawienie zawieszenia, czy skrzyni. Wyścigi z ai są tutaj na prawdę genialne, dawno nie grałem w ścigałkę, gdzie czerpałbym przyjemność z jazdy z "komputerem". Dla mnie te trzy okrążenia to trzy kółka intensywnego ścigania od początku do końca. Model jazdy też daje radę bardzo. Na pewno lepiej niż w dc, zdecydowanie daleko tej grze do "pokonywania zakrętów na ręcznym jak w nfs". Edytowane 1 października 2016 przez Masamune Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ta Toyota nie jest czasem ze stodoły? Chyba że w losowaniu wygrałem. Musi byc ze stodoly, bo ja nie mam w salonie tej Toyoty (nie wszytskie auta jeszcze odkrylem) Mega dziwna opcja, w salonie nawet jak wybralem tylko Toyote, wszystkie to nie widzialem samochodu, przed jakimis mistrzostwami moglem zas ja kupic... Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Mam pytanie odnośnie achivka gdzie trzeba Raptorem wbic 3 gwiazdki w 5 roznych pokazowkach. Czy te poazowki musza byc "nowe", znaczy, że nigdy nie zrobilem wczesniej w nich innym autem *** czy mogę robić już zrobione, byle tylko byle tylko zaliczac wymagane 3 gwiazdki w kazdym? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Nie muszą być nowe, możesz powtórzyć nawet te w których masz już 3 gwiazdki. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Wiem juz, właśnie wbiłem tego achivka Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Znalazłem tego śmiesznego trójkołowca, trzeba zrobić jakieś cross country po wydmach XD Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Opłaca się brać wersję ultimate za 314zł? Są tam tylko dodatkowe auta czy coś jeszcze? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Steelcase, VIP, season pass na 6 paczek aut, dodatkowa paczka aut all stars + zniżka 10$ na expansion pass. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Jeszce zagrasz 4 dni przed premierą Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 (edytowane) No MS przy takich akcjach powinien wprowadzac embargo na sprzedaz zwyklych wersji, a tak to wszyscy grali 4 dni przed premiera. Opłaca się brać wersję ultimate za 314zł? Są tam tylko dodatkowe auta czy coś jeszcze? Jak dla mnie srednio - jak zwykle najfajniejsze paczki beda odzielnie platne, podobnie jak wieksze dodatki, nawet mape skarbow muisz sobie odzielnie kupic, a w podstawce naprawde jest czym jezdzic. Ba gra nawet nie da nacieszyc sie danym samochodem xD Tak na marginesie chłopaki to ja wam powiem , ze jakos nie moge sie wciagnac w to FH3. Szczerze probuje ale niestety ja tej miłosci chyba nie poczułem. Co prawda spodziwałem sie tego , bo ja nie poczułem tej miłosci do TDU , czy takich gier jak GTA 4 / GTA 5 czy RDR - Ja poprostu chyba nie lubie sandboxów i ich wariacji w róznych grach Xboxa sobie oczywiscie zostawię , ale FH3 chyba pójdzie do własciciela, któremu sprawi więcej radosci. Mysle, ze mozesz sprobowac 2ki - tam kariera jak dla mnie jest troche lepiej prowadzona, nie ma miliona informacji co sec, ciaglych zmian auta - pare wyscigow zawsze musisz przejechac w danej klasie - moze wtedy Ci bardziej podpasuje. Edytowane 2 października 2016 przez easye Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Ta Toyota nie jest czasem ze stodoły? Chyba że w losowaniu wygrałem. Musi byc ze stodoly, bo ja nie mam w salonie tej Toyoty (nie wszytskie auta jeszcze odkrylem) przecież Ci wrzuciłem linka z filmem Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Wiesz teraz jak juz mam Xboxa to potestuje sporo tych gier, wiec pewnie i do FH2 dojde Narazie to zaczne kupowac te starsze tytuły. PS. Jeszcze pojezdze w tej FH3 . Nie w kazda gre gra sie uber zadowolonym. Powiem wiecej , takich gier to jest z 5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi