Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie tam z przypadku wyszło jak samochodem się wpakowałem na skarpę:

Z0ZEoE3.png

Takie wymowne i z potrójnym dnem ;)

Opublikowano (edytowane)

słuchajcie na zachodzie w kopalni zrobiłem listę życzeń o wdzięcznej nazwie

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

auto to Regera, auto z vip car passa, ci którzy nie mają VIPa sprawdźcie czy w ogóle możecie nim pojechać w tym wyzwaniu i dajcie znać :ogor: przy okazji zobaczie jakie to auto to nieogar xD

Mozna, mozna. Kurde, niecale 200m mi zabraklo za pierwszym razem :<

Za drugim sie udalo :) przed sama meta czolowego dzwona jeszcze wylapalem :obama:

Edytowane przez Koleś88
Opublikowano

kurde jest taki lipny motyw, zdobywam punkt do rozwoju festiwalu i w tym samym momencie pojawia się info o wyścigu pokazowym i MUSISZ tam jechać,po  wygranym wyścigu dostaję kolejny punkt ale tamtego już nie ma. Drugi albo trzeci raz mam taką sytuację. Robiłem mistrzostwa i nie chciało mi się jechać rozwijać miesjcówek i punkt przepadł. ;/

ten wyścig buggy z sterowcem to finałowy jakiś czy coś? lol

wkur/wia mnie to że dobijam do zawodów swoim autem, w zawodach muszę wybrać jakieś inne i po zawodach zostaję z tym autem :F Teraz żeby wrócić do swojego auta albo do strefy festiwalowej trzeba jechać albo płacić xD To samo z tuningiem, kupuję auto przez wyścigiem i chu/j albo próbujesz tym co jest albo jazda do strefy i z powrotem, ew. teleport w jedną stronę, za kasę xD

te tablice do darmowych teleportów działają? Rozbiłem z 10 a i tak mnie kasuje za każdym razem. :F

ALE JAK ZAPIERDA/LAM AUDI QUATTRO NA PAŁĘ PO BEZDROŻACH TO WSZYSTKIE MINUSY ZNIKAJĄ :wub:

Opublikowano

Te tablice to chyba tylko obniżają na stałe koszty teleportów. Obecnie u siebie płacę 8200, o ile dobrze pamiętam, kilka tych tablic już rozwaliłem.

Opublikowano

Tak, im więcej rozbijesz tych tablicy szybkiej podrózy, tym masz ją taniej. Ja obecnie płącę 3600kr.

Jeśli chodzi Ci o punkty to na pewno o umiejętności i w żadnym wypadku one nie przepadają. Jak Ci wyskoczy jazda do festiwalu czy gdzieś, wybierasz ją, wracasz do auta i spowrotem na mapie możesz zmienić gps na co chcesz. A umiejętności wszystkie się kumulują i masz je w zakładce postęp, obok losowań.

Opublikowano

Tak, im więcej rozbijesz tych tablicy szybkiej podrózy, tym masz ją taniej. Ja obecnie płącę 3600kr.

Jeśli chodzi Ci o punkty to na pewno o umiejętności i w żadnym wypadku one nie przepadają. Jak Ci wyskoczy jazda do festiwalu czy gdzieś, wybierasz ją, wracasz do auta i spowrotem na mapie możesz zmienić gps na co chcesz. A umiejętności wszystkie się kumulują i masz je w zakładce postęp, obok losowań.

Nie umiejętności, tylko rozwijanie stref.Pojawia się info że zdobyłem wystarczającą ilość fanów by rozwinąć fest ale tego nie robię. Ścigam się dalej, pojawia się kolejne info i nie ma opcji żeby pobić dwa razy albo dwa miejsca, jest tylko to aktualne.Dlatego pytałem wcześniej czy od razu rozwijacie strefy jak jest tak możliwość.

Opublikowano

Koval ale jak masz wystarczająco fanów to możesz w każdej chwili jechać do dowolnego festiwalu i go rozwinąć ale jak nie chcesz to nie musisz i możesz jezdzić i robić co tylko chcesz.

Opublikowano

No tak, każda strefa może być maksymalnie rozwinięta do 5 lvl. Ale ja nie rozwijam odrazu bo mi zasypuje mapę tysiącem nowych eventów wole na bierząco czyścić i potem dopiero rozwinąć.