Emtebe 2 550 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Crown Victoria, pewnie obowiązkowo ktoś doda taksówkarskie malowanie Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Uwaga Uwaga ! Forza Horizon 3 w wersji pudełkowej w sferis za 125zł ! http://www.sferis.pl/p/440552-gra-xbox-one-forza-horizon-3-ps7-00021.html Dziękuje za uwagę. 3 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 jak dodajesz do koszyka to jest 125 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) Zrobiłem zamówienie, zobaczymy co zrobią Znów jest - 125,19zł Edytowane 3 października 2016 przez Koleś88 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 taki ch.uj. Jak już byłem przy podsumowaniu to cena 239 zł, w ogłoszeniu już też zmieniona. Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Grunt to dobrze odpicować brykę 9 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 słuchajcie na zachodzie w kopalni zrobiłem listę życzeń o wdzięcznej nazwie auto to Regera, auto z vip car passa, ci którzy nie mają VIPa sprawdźcie czy w ogóle możecie nim pojechać w tym wyzwaniu i dajcie znać przy okazji zobaczie jakie to auto to nieogar xD 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Takie tam z przypadku wyszło jak samochodem się wpakowałem na skarpę: Takie wymowne i z potrójnym dnem Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) słuchajcie na zachodzie w kopalni zrobiłem listę życzeń o wdzięcznej nazwie auto to Regera, auto z vip car passa, ci którzy nie mają VIPa sprawdźcie czy w ogóle możecie nim pojechać w tym wyzwaniu i dajcie znać przy okazji zobaczie jakie to auto to nieogar xD Mozna, mozna. Kurde, niecale 200m mi zabraklo za pierwszym razem :< Za drugim sie udalo przed sama meta czolowego dzwona jeszcze wylapalem Edytowane 3 października 2016 przez Koleś88 Cytuj
kosci85 19 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Jest jakiś sposób żeby powrócić na trasę po zawieszeniu się podwoziem na skałach, lub zaklinowaniu się w innym miejscu, czy trzeba resetować grę? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Wchodzisz do menu i wciskasz lewą gałke 1 Cytuj
subek 60 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 I ląduje z powrotem na kamieniu, dwa razy już tak miałem, jedynie teleport pomógł. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 kurde jest taki lipny motyw, zdobywam punkt do rozwoju festiwalu i w tym samym momencie pojawia się info o wyścigu pokazowym i MUSISZ tam jechać,po wygranym wyścigu dostaję kolejny punkt ale tamtego już nie ma. Drugi albo trzeci raz mam taką sytuację. Robiłem mistrzostwa i nie chciało mi się jechać rozwijać miesjcówek i punkt przepadł. ;/ ten wyścig buggy z sterowcem to finałowy jakiś czy coś? lol wkur/wia mnie to że dobijam do zawodów swoim autem, w zawodach muszę wybrać jakieś inne i po zawodach zostaję z tym autem :F Teraz żeby wrócić do swojego auta albo do strefy festiwalowej trzeba jechać albo płacić xD To samo z tuningiem, kupuję auto przez wyścigiem i chu/j albo próbujesz tym co jest albo jazda do strefy i z powrotem, ew. teleport w jedną stronę, za kasę xD te tablice do darmowych teleportów działają? Rozbiłem z 10 a i tak mnie kasuje za każdym razem. :F ALE JAK ZAPIERDA/LAM AUDI QUATTRO NA PAŁĘ PO BEZDROŻACH TO WSZYSTKIE MINUSY ZNIKAJĄ Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Te tablice to chyba tylko obniżają na stałe koszty teleportów. Obecnie u siebie płacę 8200, o ile dobrze pamiętam, kilka tych tablic już rozwaliłem. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 By mieć darmową podróż musisz rozbić wszystkie tablice. Możliwe że po rozbicu kilku będzie trochę taniej. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 AHA ok btw po co się zbiera tych czterech kierowców do ekipy? Zebrałem i co? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Też się zastanawiałem ale wczoraj jak wygrałem jakieś mistrzostwa (rajdowe od wroga +) to było info o bonusie kibiców dzięki ekipie. Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Po każdym wyścigu przy nagrodzie KR, PD i liczbie kibiców jest uwzględnione to ile dostaliśmy za to, że mamy team. Jest to opisane jako 'ekipa' o ile się nie mylę. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Tak, im więcej rozbijesz tych tablicy szybkiej podrózy, tym masz ją taniej. Ja obecnie płącę 3600kr. Jeśli chodzi Ci o punkty to na pewno o umiejętności i w żadnym wypadku one nie przepadają. Jak Ci wyskoczy jazda do festiwalu czy gdzieś, wybierasz ją, wracasz do auta i spowrotem na mapie możesz zmienić gps na co chcesz. A umiejętności wszystkie się kumulują i masz je w zakładce postęp, obok losowań. Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Grunt to dobrze odpicować brykę Jak ktoś chce tabliczkę z 'ZACHODZI NA ZAKRĘCIE' to znajdzie ją pod tym hasłem lub filtrując mój profil i moje malowania Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Tak, im więcej rozbijesz tych tablicy szybkiej podrózy, tym masz ją taniej. Ja obecnie płącę 3600kr. Jeśli chodzi Ci o punkty to na pewno o umiejętności i w żadnym wypadku one nie przepadają. Jak Ci wyskoczy jazda do festiwalu czy gdzieś, wybierasz ją, wracasz do auta i spowrotem na mapie możesz zmienić gps na co chcesz. A umiejętności wszystkie się kumulują i masz je w zakładce postęp, obok losowań. Nie umiejętności, tylko rozwijanie stref.Pojawia się info że zdobyłem wystarczającą ilość fanów by rozwinąć fest ale tego nie robię. Ścigam się dalej, pojawia się kolejne info i nie ma opcji żeby pobić dwa razy albo dwa miejsca, jest tylko to aktualne.Dlatego pytałem wcześniej czy od razu rozwijacie strefy jak jest tak możliwość. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Koval ale jak masz wystarczająco fanów to możesz w każdej chwili jechać do dowolnego festiwalu i go rozwinąć ale jak nie chcesz to nie musisz i możesz jezdzić i robić co tylko chcesz. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Ok, ale celem jest rozwinięcie stref do 5 poziomu co nie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 No tak, każda strefa może być maksymalnie rozwinięta do 5 lvl. Ale ja nie rozwijam odrazu bo mi zasypuje mapę tysiącem nowych eventów wole na bierząco czyścić i potem dopiero rozwinąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi