Colin 1 974 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 mam po dwie sztuki Focusa i Mustanga HE. myślałem żeby je wystawić ale chyba kumplom podaruję jak będą chcieli. niekiedy te ceny to jakaś komedia. raz auto idzie za 400 tysi, parę minut później to samo za 1,4 mln.chętnie od ciebie kupie te dwa samochody, jak cos to Focusa już kumpel zaklepał ale Mustanga jak coś mogę wymienić za coś Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 a ma ktoś Forda GT HE? zapłace porządny PINIONDZ Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Mam, ale jednego to nie dam Kubsę jak kiedyś upolujesz jednorayosa z nowego rzutu to się możemy wymienić. Zrobimy sobie wzajemny wykup. Auta z nizszej półki mają niski wykup a bawić się w supercary to nie interes. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 a ma ktoś Forda GT HE? zapłace porządny PINIONDZ :czesc: Jak przestaniesz mnie obrażać na party to może Ci sprzedam. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Kiedy ta paczka samochodów wychodzi dzisiaj? Ten Vulcan teraz jeszcze Chiron i Koenigsegg CCX i jestem happyna maxa. Jaka ta gra jest dobra skończyłem dzisiaj kampanie i zaczynam czyszczenie mapy. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Przetestowałem już kilka aut z DLC i chyba najbardziej mi się spodobał Ford Crown Victoria, aż NFS HP2 się przypomniał . Szkoda tylko że nie ma większej kontroli nad policyjnym kogutem. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 mysza daje 300k i puszczam dzisiaj przelew Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Mam, ale jednego to nie dam Kubsę jak kiedyś upolujesz jednorayosa z nowego rzutu to się możemy wymienić. Zrobimy sobie wzajemny wykup. Auta z nizszej półki mają niski wykup a bawić się w supercary to nie interes. Przy moim szczęściu to do tego pewnie nigdy nie dojdzie xD ale lux jak cos to zgadamy sie na xbl Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) Kiedy ta paczka samochodów wychodzi dzisiaj? Ten Vulcan teraz jeszcze Chiron i Koenigsegg CCX i jestem happyna maxa. Jaka ta gra jest dobra skończyłem dzisiaj kampanie i zaczynam czyszczenie mapy. Z tym Chironem slyszałem pogłoski, że zaklepal go GranTurismo i nie ma szans na Chirona w FH3? :| prawda to? Uff właśnie rozbiłem wszystkie tablice. Ulga... Edytowane 4 października 2016 przez Koleś88 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) O torowym Chironie to słyszałem że twórcy GranTurismo jakieś tam umowy z Bugatti mają,ale liczę na zwykłego ulicznego Chirona jakie można kupić w każdym sklepie z chironami Jak nie będzie to kij smuteczek mały się pojawi,gra i tak daje tyle frajdy że głowa mała. Fajnie sie robi w temacie duzych DLC ktoś wygrzebał w creditsach to: Goscie z tej firmy zmodyfikowali Toyote Hilux dla Top Gear na potrzeby Polar Special. Jeśli dodamy do tego ośnieżony szczyt na południu mapki to pojawia sie nadzieja na pomykanie po białym puchu. Edytowane 4 października 2016 przez kudlaty88 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 sama elita polskiego xbox live dołącza do klubu xD w końcu wpadł kolejny unicorn Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) a myslicie, ze ile czesci Horizon chlopaki jeszcze musza zrobic by ogarnac w koncu lagi i teleportujace sie auta w multi ? xD Edytowane 4 października 2016 przez easye Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Jest jakaś lista aut z bodykitami? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Mysle, ze skoro do tej pory tego nie ogarneli to chyba juz nigdy im sie nie uda Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ależ wczoraj wyścig miałem istny motorstorm, wszędzie woda kanion piękne słońce ależ to robi Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Chciałem sobie nazwać zawody niemieckich maszyn Nazi Sprint, to minie zyebali, że nie wolno. No bez przesady Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Spoko mnie zje.bali, że nie wolno utworzyć wyscigu o nazwie ŁAJOS KU,RWO Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) No moje "Adolf's german sprint" też nie znalazło uznania systemu Może wystarczyło "Blitzkrieg" Edytowane 5 października 2016 przez DonSterydo Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (pipi) na tablicy rejestracyjnej nie idzie napisać BLACHARZ. Głupi filtr językowy.... Cytuj
DumaDyma 54 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Brakuje mi porządnych replajow , sam mmusisz szuflawac kamera . Też tak macie ,że w pewnych momentach pod nosem sobie mowicie "ale ten RDR 2 będzie rozpierdlał". Dlc z szkapa i Johnem Marstonem aż samo się prosi Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Spoko mnie zje.bali, że nie wolno utworzyć wyscigu o nazwie ŁAJOS KU,RWO ja mam ustawione YEBAC M na rejestracji xD Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Udalo mi sie wbic wszystkie gwiazdki w strefach driftu, co za ulga. Dla mnie drift to zawsze jedno z trudniejszych zadan. Teraz trzeba sie wziac za reszte wyzwan, troche tego nawalili a drivatary, ktore oczywiscie sie pojawiaja nagle w sporej ilosci na zakretach to lekkie przegiecie Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Czekaj jak cie kiedyś taki baran walnie az auto się cofnie i wyskoczy porażka na strefie mając drifta za127000 pkt to sie dopiero wkoorwisz. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ja o dziwo najwięcej problemów miałem ze skokami, szczególnie z tym na tartaku oraz przy antenach. Ten drugi zaliczyłem w ciekawy sposób 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi