Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rayos, dają trzy rzeczy - satysfakcję, pseudoachivy w profilu i nagrody w grze za ich ukończenie. co więcej do szczęścia potrzeba?

kruku, drifty akurat jednodniowe w sumie, kolejne będą weekendowe jakby co 

Opublikowano

zerowe osiągnięcie. wygląda jak normalny achiv ale ma 0gs. na liście w snapie jako wyzwanie ma oznaczenie diamencikiem.

w H2 też takie były, sporo gier do tej pory miewa, np state of decay.

Opublikowano

wciśnij Y i pokaże ci które mogą startować w zawodach. widocznie masz za mało jeszcze odnalezionych. 

zawsze możesz to olać i zrobić blueprint własnych zawodów i dowolnych aut.

Opublikowano

zawsze możesz to olać i zrobić blueprint własnych zawodów i dowolnych aut.

tak zrobiłem. samochodow znalezionych mam juz chyba z 7-8, wiec sie dziwie ze zaden do wyscigu nie moze przystapic ;) 

Opublikowano

O ile pamiętam to z mistrzostwami barn finds był jakiś bug. Nie dało się wybrać żadnego auta które się znalazło, a w sklepie była możliwość kupna tylko jednego (chyba Miura).

Opublikowano

Wydałem 4,6 miliona ale wszystkie nowe HE już w garażu. Złoty strzał miałem z Lambo, wygrałem go za 200 tysi :fsg:

Do tego kupiłem sobie losowanie i McLaren 570s wpadł. Dobry dzień.

Opublikowano

U mnie całkiem dobre spiny były wypadły w wersji HE Corvette Z06,Mini Cooper i Mg Metro. Do tego 2 Merce i zwykły Jaguar Xj220.

Co ciekawe widziałem Jaguara XJ220 HE a na liście podanej przez Colina go nie ma.

Opublikowano

Bo etapami wrzucają HE to zdobycia. Na początku było ich 11, teraz dali 7. Zostało jeszcze 15.

Wygrałem 22B HE, poszło na aukcję. Ciekawe za ile pójdzie.

Opublikowano (edytowane)

o lol wlasnie jestem po 

wyscigu ze sterowcem

to naprawde koniec? TAKIE ZAKONCZENIE? TAKIE COS NA FINAL? Z E N A D A!

Jak to dobrze, ze jeszcze milion rzeczy do zrobienia... 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Te wyścigi pokazowe to takie trochę w stylu Top Gear. Na prawdę fajnie to wykombinowali, ale mało tego w uj.Festiwal rozwija się zdecydowanie za szybko, a wyścigi pokazowe są zdecydowanie zbyt łatwe. No ale sam gameplay nawet bez wyższych celów daje masę frajdy, więc nie ma tragedii. No ale szkoda, że tak szybko to się wszystko kończy.

Powiedzcie mi, co jeśli wygrałem aukcję, ale nie zapłaciłem za wylicytowane auto? :D Przedawnia się to jakoś, czy będzie czekać tak w nieskończoność?

Opublikowano

w momencie wygranej już zapłaciłeś. hajs pobiera z góry przecież. auto do odebrania powinno wisieć, nic nie wiem o przedawnieniach ale lepiej odbierz od razu.

Opublikowano

w momencie wygranej już zapłaciłeś. hajs pobiera z góry przecież. auto do odebrania powinno wisieć, nic nie wiem o przedawnieniach ale lepiej odbierz od razu.

Nie no na licytację jeszcze hajs miałem, żeby podbijać o te kilkaset tysięcy. Ale żeby odebrać to mi trochę zabrakło i nie mogłem tego zrobić :P