Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee, to lipa. Myślałem, że może na wzór Drivecluba takie bajery dadzą dla wszystkich graczy. Albo jak w GTA Online, sezonowo zimę wprowadzą. :( No to czekam na promo na Expansion Pass.

no tak mogliby wyciąć 90% zawartości i serwować cały content w patchach (głupie playground games, nie idzie z duchem czasu ;)

Wyobraźcie sobie, to byłaby pierwsza konsolowa gra z 10 letnim wsparciem :banderas: 

• Plusik 1

No to chlopy by sie napracowaly! Po raz pierwszy chyba nic nie kupilbym do Forzy, jak jeszcze sie okaze, ze 2 dodatek bedzie jak w 2ce - 10 samochodow, to w ogole Turn pomalu zaczyna tracic kontak z rzeczywistoscia. W sumie po co sie starac, jak fani i tak kupia - Ultimate, Expansion, dodatkowo platne samochody, odzielnie platna mapa skarbow, patch z pogada - chyba gorzej niz hejtowane przez wszystkich raki innych wydawcow...

Edytowane przez easye
  • Minusik 6

No Forza Horizon taka niedobra, kupujesz gierkę i na start masz 2x więcej samochodów niż w Driveclubie ze wszystkimi DLC, każdy samochód pełna autovista i te bajery, no ale PG tak bardzo nas doi. Jak chcesz sobie kupować zabawki to możesz, jak nie to i tak samochodów jest od zaje,bania. W czym problem?

• Plusik 1

No mi ciezko sobie wyobrazic inna opcje w dodatku za 164 zl.

No Forza Horizon taka niedobra, kupujesz gierkę i na start masz 2x więcej samochodów niż w Driveclubie ze wszystkimi DLC, każdy samochód pełna autovista i te bajery, no ale PG tak bardzo nas doi. Jak chcesz sobie kupować zabawki to możesz, jak nie to i tak samochodów jest od zaje,bania. W czym problem?

sam model sprzedazy mi sie nie podoba - ewidentnie podchodzi to pod celowe wprowadzanie konsumentow w blad - my jeszcze wiemy, co kazdy dodatek zawiera, ale 90% osob nawet nie zdaje sobie sprawy ze kupujac wersje Ultimate za 360 zl nie maja dostepu do 3/4 dodatkow. Super, ze jest 350 aut na starcie - bo 3/4 aut jest chyba z nami od 1 czesci, ale pomijając same auta  (niech sobie robia je platne) sam sposób sprzedawania wszystkiego wqrwia - mapa skarbow, ktora jest platna odzielnie po te wszystkie roszerzenia - Expansion, VIP, Day One, Ultimate i inne bzdury.

A to ze Donxboxo nawet gdyby dali sama pogode i 5 aut na krzyz w Expansion by propsowal i sie spuszcza akurat mnie nie dziwi...

Edytowane przez easye
  • Minusik 1

Tego się czytać nie da. Nie chcesz, nie kupujesz. To jest tak proste. Uwielbiam te gry, ale jakoś nie kupuje żadnych ultimate, deluxe, czy innych ch.ujostw. Tak samo jak w przypadku każdej innej gry. Podstawka jest wypchana zawartością, no ale trzeba ponarzekać. Nie udało się z pogodą, to teraz model sprzedażowy pociśniemy, który nikogo nie obchodzi.

jakos w innych tematach Ciebie nie wqrwia jak ludzie jada po EA, "BF za 500 zl mlody kawalerze" i inne bzdury, gdzie zawartości w podstawce tez starcza na 200h. 

Po ponad 40h w Horizon w ogole mam male ale do Horizon 3 - o dziwo najmniej trzyma przy konsoli, jak od 1, 2ki nie moglem sie oderwac, krazka praktycznie nie wyciagalem z konsoli, tak 3ka po prostu nie wciaga  - przekombinowali z tym ciaglym toturialem, milionem znacznikow, co 5 minut wymuszanie zmiany samochodu, albo tworz sobie swoje wyscigi - dla mnie gdzies wszystko na tym traci. Tymbardziej chcialbym by dodatek byl jakims (pipi)nieciem, bez teg ciaglego (pipi)enia. Fajnie byloby zobaczyc tez nowa miejscowke - tyle.

Szkoda tez ze od 3 czesci nie Turn10 nie daje rady z silnikiem online, lagami, teleportujacymi sie autami, strasznie psuje to odbior, zwlaszcza, ze multi w tej grze jest rewelacyjne!

Edytowane przez easye

ale ja wyrazam swoje zdanie, jak dla Ciebie to jest jojczenie na sile, to masz przycisk ignoruj i skoncz sie przypierdalac o nic.

Co do Horizon 3 - najlepiej wykonana, najladniejsza graficznie, z masa zawartosci, a spedzilem z nia najmniej czasu w porownaniu z innymi czesciami w analogicznym okresie.

O dziwo gadam ze znajomymi i maja podobnie odczucia, moze wlasnie przez fakt, w jaki sposob ta kariera jest prowadzona? Niby wycieczki z poprzednich czesci na dluzsza mete nudzily, ale byl jakis klimat, mialem wrazenie, ze kazdym autem musialem pojezdzic dluzej - tutaj nieraz wybieram klase, jade na nowo zazanaczone wyscigi i juz musze ja zmieniac. 

Edytowane przez easye

Wytłumaczę ci teraz czemu się przypierdalam. 

Napisałeś, że będziesz mieć bekę, jak będą chcieli kasę za opady śniegu do podstawki i zostałeś wyśmiany. Widocznie zabolało skoro zacząłeś jojczyć, że nikt nie wie co będzie w Ultimate, że 3/4 aut było w pierwszej części itp.

Ja sobie spokojnie czekam na dodatek, który pewnie będzie kosztować 69zł, a zakupie sobie go jak wymęczę podstawkę, czyli pewnie do tej pory będzie już za połowę ceny. No ale pewnie źle zrobiłem i powinienem kupić sezon passy, ekspanszony i inne edycjony.

Idź wyrażać "swoje zdanie" do CW, albo nie ból dupuj w normalnym temacie.

Żeby nie było - coś w tym jest co izi pisze. Jest inaczej, sam tylko jeszcze nie wiem, czy gorzej.

Wiem, o co chodzi. Jak dla mnie jest tego za dużo na raz. Co chwilę wyskakują nowe wyścigi, pokazówki itp i faktycznie może to denerwować. Źle to zrobili. Kariera w dwójce jest lepiej poprowadzona.

Edytowane przez Ins