Hum 3 699 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Wpis. Przez to wszystko o czym piszecie do tej pory nie ukończyłem jeszcze głównego festiwalu. Na mapę zawaloną pierdyliardem ikonek po jakimś czasie patrzy się jak na kolejne nudne zlecenie w robocie. Wszytko w tej grze jest świetne, ale brakuje tu jakiegoś celu do którego trzeba dążyć. Levelowanie kolejnych miejsc festiwalu i wyścigi pokazowe są jednak trochę za mało motywujące, przynajmniej dla mnie. Zbieranie kolejnych fanów jest dobre, ale przez pierwsze trzy godziny. Już nawet nie trzeba być na minimum trzecim miejscu, by zaliczyć wyścig... Skutek tego wszystkiego jest taki, że obecnie włączam FH3 na dwa, trzy wyścigi i to mi wystarcza. Edytowane 2 listopada 2016 przez Hum 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 no fakt, za duzo tego wszystkiego, jezdzi sie od punktu do punktu. Jak sie jeszcze upgradeuje festiwale to jeszcze ok, ale jak sie juz zrobi "wszystko" i trzeba odhaczac kolejne wyscigi to wchodzi lekka nuda do gry Ale i tak jest świetnie. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Mam to samo. K.wa za dużo nasrane i zamiast robić mistrzostwa to znajduje inne głupoty. Jeszcze czasem wybiorę jakieś customowe zawody źle dobrane to mnie szlag trafia. Już się nauczyłem by robić standardowe a tworzenie własnych w ogóle mnie nie bawi. Imo po raz kolejny kariera/fabuła w serii Forza słabuje. W FH1 i FM2 te tryby były dla mnie ok. Później tak jakoś nieprzemyślane... Ot od wyścigu do wyścigu. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Turn 10 nie daje rady z silnikiem online? Wtf? Przecież ta gra działa perfekcyjnie i dlako jej do porażki pokroju DC. Dodatkowo pretensje o te dodatkowe paczki,VIP, Ultimate, Expansion... ta gra w podstawce jest tak przypakowana, że te dodatki to tylko dla zapaleńców. Znowu, to nie DC z 50 autami na start, który dopiero z Season Passem i dziesiątkami łatek po kilku(nastu?) miesiącach zaczyna jakoś wyglądać. Easy przypierdalasz się. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Nie wiem jak mozna napisac, ze gra dziala perfekcyjnie online, skoro auta znikaja, w dziwny sposob teleportuja sie, laguja po calej szerokosci trasy - ja tam sie juz przyzwyczailem, nie licze nawet ze kiedys to zrobia, skoro wszystko znamy od 1 części... Edytowane 2 listopada 2016 przez easye Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Nie wiem jak mozna napisac, ze gra dziala perfekcyjnie online, skoro auta znikaja, w dziwny sposob teleportuja sie, laguja po calej szerokosci trasyNie uświadczyłem żadnego z tych problemów u siebie. Easy i jego odwieczne problemy z online... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Auta może nie znikają, ale auta lagują, szczególnie te hosta, który ma coś z łączem. Auto znika jak minie się punkt kontrolny, może o tym izi mówiłeś? :potter: Edytowane 2 listopada 2016 przez MYSZa7 Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 No ja czegoś takiego nie uświadczyłem. Okazjonalnie zdarzy się, że kogoś rzuci, ale 95% czasu wszystko działa jak powinno działać. Może masz jakiś badziewny internet i lagują ci wszyscy tak, że grać się nie da. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Ej ale wiecie, że tej gry nie robi Turn 10? xD Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) No ja czegoś takiego nie uświadczyłem. Okazjonalnie zdarzy się, że kogoś rzuci, ale 95% czasu wszystko działa jak powinno działać. Może masz jakiś badziewny internet i lagują ci wszyscy tak, że grać się nie da.Moze 95% jezdzisz ze znajomymi ? Moze net nie wystarcza - moze 100/10 to za malo na plynne pare aut na krzyz. Powinno sie wrocic do starych sprawdzonych metod - ktos ma ping >200 kick z serwera i nie byloby problemow, a tak to jezdzisz z jakimis dalnami, co laguja na kazdym zakrecie, chlop jest 500 metrow od Ciebie i nagle w bok Ci wjezdza bo auto sie teleportowalo. Edytowane 2 listopada 2016 przez easye Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Ej ale wiecie, że tej gry nie robi Turn 10? xD hush now, let them continue down this rabbit hole. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) No ja czegoś takiego nie uświadczyłem. Okazjonalnie zdarzy się, że kogoś rzuci, ale 95% czasu wszystko działa jak powinno działać. Może masz jakiś badziewny internet i lagują ci wszyscy tak, że grać się nie da.Moze 95% jezdzisz ze znajomymi ? Moze net nie wystarcza - moze 100/10 to za malo na plynne pare aut na krzyz.Powinno sie wrocic do starych sprawdzonych metod - ktos ma ping >200 kick z serwera i nie byloby problemow, a tak to jezdzisz z jakimis dalnami, co laguja na kazdym zakrecie, chlop jest 500 metrow od Ciebie i nagle w bok Ci wjezdza bo auto sie teleportowalo. Twoje 100/10 to marketingowa papka, a za tymi cyferkami stoją poważne kompromisy w infrastrukturze sieciowej, żeby u wszystkich klientów to jakotako działało i na speedtest pokazało 100. Nie wiem z kim tam grasz, że rzuca Cię jak hamburgera z zachodniego wybrzeża, u mnie gra działa i nie ma mowy o takiej tragedii, jaką opisujesz. Edytowane 2 listopada 2016 przez Masamune Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Nie wiem jak mozna napisac, ze gra dziala perfekcyjnie online, skoro auta znikaja, w dziwny sposob teleportuja sie, laguja po calej szerokosci trasyNie uświadczyłem żadnego z tych problemów u siebie. Easy i jego odwieczne problemy z online... Nie no nie ma co ściemniać, ludzie z gorszymi łączami lagują i się teleportują w Forzie i to jest fakt. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 a mnie za to kariera w Horizon 2 tak wymęczyła, że 100% zaliczyłem dopiero półtora roku po premierze, a H3 pewnie by już pękło z miejsca gdyby nie gierki które wyszły w październiku. Nudne przebijanie się w 6 lokacjach autami którymi nie chciałem jeździć to zdecydowanie gorsza opcja niż to co mamy w Horizon 3 - gdzie decyduje sam o w zasadzie wszystkim, od pogody po liczbę okrążeń. a jeśli chodzi o zasypywanie mapki znaczkami to polecam pobawić się legendą i wyłączyć to, co was na ten moment nie interesuje tl;dr kariera w Horizon 3 > kariera w Horizon 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Mam wrażenie, że poprawili doczytywanie obiektów w ostatnim patchu. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) A był jakiś nowy patch na dniach? Bo właśnie ostatnio jak grałem, to miałem wrażenie, że światła rac w nielegalnym wyścigu nocnym wczytywały się ze znaczym opóźnieniem, przez co momentami nie wiedziałem jak mam jechać ;/ Od 1:05 Edytowane 2 listopada 2016 przez Masamune Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Wczoraj byl update. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 No to elegancko, chętnie sprawdzę, mam nadzieję, że faktycznie jest jak mówisz ;> Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Niektóre zadania dość trudne, ciekawe czy można to zrobić na prywatnej sesji ze znajomym. O ile pamiętam to w poprzednich forzathon było sprecyzowane że w publicznych sesjach. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 tak, poprzednie miały sprecyzowane że public. niebawem odpalę to zobaczę jak to u mnie wygląda po kolejnym epickim tłumaczeniu ale podejrzewam że standardowo na publicznym. chyba że olali bo bo co im szkodzi by gracze na prywacie się bawili. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Ale po ostatnim patchu cienie dostały jakiegoś adhd. Zatrzymajcie sie np w lesie i popatrzcie jak strasznie skokowo cienie sie ruszaja.Jak to można było tak zyebać wszystko tak ładnie chodziło porzed łatką oby to szybko poprawili bo aż boli jak człowiek sie zatrzyma popodziwiać widoczki Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Przecież cienie poruszają się skokowo od jedynki, a na pewno od dwójki. W trójce przed patchem już to było. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 No co ty moze i skakały ale nie tak dramatycznie jak teraz,grając jakieś 100h chyba bym to kurcze wcześniej zobaczył. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Grasz na pc? Ja grałem na ustawieniach wysokich i wyglądało to tak samo jak na xone, czyli skokowo. Na ultra może rzeczywiście cienie przemieszczają się płynniej. Pojawiło się demo pecetowej wersji, dodali również wparcie HDR dla dema xone. http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fh3_win10_demo_annnounce Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Na PC dev'i desperacko szukając optymalizacji wycięli w wielu miejscach... trawę XD https://www.reddit.com/r/forza/comments/58k87u/forza_pc_was_downgraded_on_october_20_patch/ Niby inne rzeczy także zostały zdowngrade'owane ale nie miałem okazji sam obadać różnic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi