Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no obie są świetne, ale FH 3 kupiło mnie bardziej lokalizacją i dowolnością w śmiganiu zróżnicowanymi autami.

Opublikowano

I aż tak bardzo lepsza od FH dwójki?

FH3,  2x więcej samochodów, 2x większa mapa i bardzo zróżnicowana, dużo lepsza oprawa graficzna i inne bajery. Lepiej wydać kilka dych więcej na FH3.

Opublikowano

I aż tak bardzo lepsza od FH dwójki?

Dwójce dałem 10/10, trójce śmiało 15/10 jakby można. Dwójka da Ci dziesiątki godzin świetnej zabawy, a trójka kolejne tyle, możesz zacząć od dwójki, a następnie trójka ale nie odwrotnie bo dwójka już nie będzie smakowała tak za(pipi)iście.

Opublikowano

Wyłączę na bank jakieś automatyczne hamowanie, linie. Ale automat zostawię (na żywo jeżdżę tylko automatem więc dlaczego w grze się mam męczyć) i wszelkiego rodzaju ABSy.

Opublikowano

30279143973_251eb0d116_b.jpg

Myślałem że z beczkami będę miał problem, na szczęście zalicza nawet jak nie wyląduje się na 4 kołach. Można to zrobić praktycznie na każdym danger zone, trzeba tylko odpowiednio najechać na rampe. 50k punktów chyba najlepiej robić na tych piaszczystych górkach przy lotnisku.

Opublikowano

Lajtowe wyzwania tym razem. Aktualizuje konsolę i biorę się do roboty. Tartak też dobra miejscówka na beczki, do tego podrasowany ariel nomad i wio.

Opublikowano

Pograłem trochę i nie dla mnie ta gra. Zdecydowanie wolę podejście z PGRa czy Driveclub, czyli lista wyścigów i dajesz. Takie bezsensowne jeżdżenie po mapie dla samego jeżdżenia mi nie odpowiada, jak mawia Quaz, nie da się nikogo przejechać ani zastrzelić :( Gra idzie do żyda, a ja wrócę do Driveclub