Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ultimate Master Race piękny kawalerze - 115 zł za Expansion Pass, czyli jedyne 57,50 zł za jeden dodatek na premierę :obama:

Opublikowano

Ultimate Master Race piękny kawalerze - 115 zł za Expansion Pass, czyli jedyne 57,50 zł za jeden dodatek na premierę :obama:

Mam ultimate piękny kawalerze i tym bardziej czuję się dymany, bo na grę i dodatki wydam 500 zł :)

Ogólnie horizon 2, 3 i Forza kupiłem ultimate i nigdy więcej tego nie zrobię chociaż uwielbiam tą serię. Ale ile można dawać się doić.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak EP kosztuje normalnie 162,50 zł to pojedynczy dodatek samodzielnie pewnie 90-100zł (w EP jest taniej).

Mam ultimate piękny kawalerze i tym bardziej czuję się dymany, bo na grę i dodatki wydam 500 zł :)

Ogólnie horizon 2, 3 i Forza kupiłem ultimate i nigdy więcej tego nie zrobię chociaż uwielbiam tą serię. Ale ile można dawać się doić.

Mi wyjdzie wszystko za 420 zł :obama:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Expansion pass to tylko dla tego zimowego dodatku czy jeszcze coś tam ma być?

Jaki byłby sens Expansion Pass dla jednego DLC hav7n?  :reggie:  EP obejmuje dwa duże dodatki, ten zimowy i jakiś który ma wyjść w przyszłym roku.

Opublikowano (edytowane)

No ja miałem kombinowane zdrapki zawsze bo akurat się trafiały, więc można 100 odliczyć. Ale tak czy siak to jest dojenie:) Zresztą, mniejsza, odeszlim od tematu :)

Oby ten dlc dał sporo godzin grania w śniegu. Mogliby dać jakiś gameplay.

Widziałeś cenę Forza Horizon 3 w czarny piątek? Na brytyjskim Amazonie kosztowała 23 funty. Jeśli masz ciśnienie na Day One to płacisz, jeśli nie to po dwóch miesiącach kupujesz, za połowę ceny ;) nie jest tajemnicą, że ekskluzywne gry na Xbox One tanieją szybciej niż crapy, pokroju nowego Tony Hawka. Edytowane przez chris85
Gość DonSterydo
Opublikowano

Forzy nieraz miesiącami potrafiły nie schodzić z TOP20 w UK, więc utrzymywały się ;)

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie nowa mapka czy po prostu wcisną wszystko na główny teren gry i będzie można pojechać w góry które są juz widoczne w podstawce.

na ppe pisali że osobna miejscówka z Alpami ale nie wiem skąd to info.

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie nowa mapka czy po prostu wcisną wszystko na główny teren gry i będzie można pojechać w góry które są juz widoczne w podstawce.

na ppe pisali że osobna miejscówka z Alpami ale nie wiem skąd to info.

Jak na ppe to pewnie oni też nie wiedza skad maja to info.

Opublikowano

Przecież na oficjalnej stronie forzy jest wyraznie napisane, że będziemy śmigać po alpejskich szczytach. Co za różnica, czy dadzą to jakoś na tę samą mapkę gry, czy jako osobną lokację? Logicznym byłoby rzucić do osobnej lokacji, podobnie jak w storm island bodajze bylo 

Opublikowano

Screeny z dlc, a właściwie to obrazki osiągnięć:

126585-hi.jpg

126591-hi.jpg

126590-hi.jpg

126589-hi.jpg

126588-hi.jpg

126587-hi.jpg

126586-hi.jpg

126610-hi.jpg

126609-hi.jpg

126608-hi.jpg

126593-hi.jpg

126594-hi.jpg

126596-hi.jpg

126597-hi.jpg

126598-hi.jpg

126599-hi.jpg

126602-hi.jpg

126606-hi.jpg

Nowe auto do odnalezienia

126592-hi.jpg

• Plusik 3
Gość DonSterydo
Opublikowano

i serio tylko po to zacytowałeś tonę grafik?

No jeszcze tylko trailer żebym mógł ostatecznie klepnąć "buy" :)

Opublikowano (edytowane)

To tylko info o promocji ;)

Teaser DLC dopiero w niedziele podczas transmisji Forza Racing Championship. Pojutrze standardowo kolejny carpack.

We’re just a few days away from the launch of Blizzard Mountain but you’ll be able to get a first glimpse of the snow-covered action if you tune into our Forza Racing Championship Grand Finals, where we’re airing a teaser of the full Blizzard Mountain trailer during the broadcast.

Edytowane przez marcin33
  • Plusik 1