Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ale męczą łajzy :/ Cedzą materiały jakby to były poufne informacje pentagonu. 

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Pewnie koło 16.

Jak coś to dlc waży 3.6GB, wczoraj na streamie z Forza Racing Championship cudem udało mi się zdobyć kod, więc dodatek już leży na dysku :) Teraz tylko czekać do jutra na aktualizacje.

Opublikowano

Kupiłem przepustke sezonową za 114 zł  przed chwilą . Hype skoczył . Ktoś się pisze na wspólne granie w tygodniu. Dzisiaj muszę uruchomić ściąganie forzy z dodatkami bo miałem przerwę. Czas na dysku konsoli miejsce dla króla zrobić:) 

Opublikowano

Pewnie koło 16.

Jak coś to dlc waży 3.6GB, wczoraj na streamie z Forza Racing Championship cudem udało mi się zdobyć kod, więc dodatek już leży na dysku :) Teraz tylko czekać do jutra na aktualizacje.

Wyrwałeś za darmoszkę? :blink:

Tak, włączyłem akurat końcówkę streamu gdzie co jakiś czas wrzucali kody. Ostatni udało mi się zdobyć  :D Trzeba było tylko szybko przepisać kod przed innymi.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Subek, ale ten trailer, to dopiero jutro.

PS. Trochę lepszy futydź:

Opublikowano

Zmarnowany potencjał gry. Wyobraźcie sobie taką Forze, 0 autentycznych tras, wszystko zmyslane, zatrudnieni byli pracownicy evolution, trasy miejskie i szutrowe, błoto a'la motorstorm, dynamiczna pogoda z burzami, sztormem i innym syfem, 24 auta na trasie, nielicenjonowane auta powykręcane w stylu motorstorma i carmageddona. Tak powinien wyglądac horizon 4, tylko microsoft nigdy by nie mial jaj by taki ambitny projekt zatwierdzic, licencjonowane fury i otwarty swiat, to sprzedaje teraz samochodowki. Model jazdy w Forzie to perfekcja, brakuje szalenstwa w samej grze jednak, wszystko chłodno wykalkulowane w excelu by trafic w szeroki target.

Sony zabilo evolution, nadzieja w MS, i playground games, gracze gnoją ms ze tylko gearsy forza i halo, mają szansę z takimi studiami jak playground stworzyc cos rewolucyjnego w gatunku, niech tylko zrobią ten odwazny krok!

Gość DonSterydo
Opublikowano

No nie wiem na co komu partacze z Evolution :P Studio rozpadło się na ich własne życzenie.

Opublikowano

Kupiłem przepustke sezonową za 114 zł  przed chwilą . Hype skoczył . Ktoś się pisze na wspólne granie w tygodniu. Dzisiaj muszę uruchomić ściąganie forzy z dodatkami bo miałem przerwę. Czas na dysku konsoli miejsce dla króla zrobić :)

W sklepie MS widzę po 162 PLN - skąd taka zniżka? :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Posiadacze Ultimate Edition mają 50 zł zniżki (ważnej do dnia dzisiejszego).

Opublikowano

No nie wiem na co komu partacze z Evolution :P Studio rozpadło się na ich własne życzenie.

Online nie ogarneli, ale pod wzgledem track designu obok Bizzare Creations [*] (PGR, Blur) i Liverpool Studios [*] byli najlepsi w branzy, motorstormy i driveclub mialy obłedne trasy

Gość DonSterydo
Opublikowano

To nie temat na takie dyskusje. Powiem tylko, że online, to nie był jedyny aspekt gry, którego nie ogarnęli. Playground Games to obecnie jeden z najwydajniejszych developerów w branży biorąc pod uwagę, że takie gry jak FH2 czy FH3 robią w niecałe 2 lata.

Opublikowano

No wlasnie pisze, ze sa wydajni i utalentowani. Ty kazdą taką dyskusję odbierasz jako atak na xboxa czy co? Nie ma takiego wysokooktanowego arcade w tej generacji (w poprzedniej motorstormy były, fuel był). Po prostu gatunek złapał stagnację, i ja osobiscie rzygam robieniem ze wszystkiego open world (patrz mgs V, a jakby mial strukture GZ to byloby goty). Jest tyle mozliwosci, dać budżet i wolność kreatywną, i można robić cuda, tylko MS musi jaja wyhodować, bo ile jeszcze pociągną na tych zwycieranych markach? Halo i gearsy juz sie ludziom przejadly, forza tez bedzie spadek zaliczać, jak będą klepać to samo. Samym Scorpio, 4k i HDR będą się ratować? Hardware mają genialny owszem, ale topowe gry to czysty excel, dobry jakosciowy i dopracowany ale jednak brakuje w nim duszy.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie wiem co Ty czytasz, ale na pewno nie moje posty XD Jak już pisałem, to nie temat na takie dyskusje.