Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8 lat na ps3 i 2 na ps4 robi swoje Don, ty pewnie podobną ilosc czasu z xboxem romansowałeś, innym językiem rozmawiamy po prostu. Pozdrawiam Cię, bo wierzę w głębi serca, że zrozumiałeś mój przekaz, i mam nadzieję, że i Ty wierzysz we mnie.

Opublikowano

Posiadacze Ultimate Edition mają 50 zł zniżki (ważnej do dnia dzisiejszego).

zniazka na dlc jak sie nie myle jest do konca roku

Opublikowano

IMO coś mi śmierdzi, że trailer dopiero w dniu premiery. Żadnego gameplayu wcześniej. To tak jak z Mafią - blokada na recki do premiery, by ludzie się nacięli. Kupujecie trochę kota w worku i to za dużą kasę. Wezmę jak Storm Island na przecenie 60-75%. Mam tyle gry jeszcze przed sobą, że zdążę się wywiedzieć co i jak i czy warto ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Posiadacze Ultimate Edition mają 50 zł zniżki (ważnej do dnia dzisiejszego).

zniazka na dlc jak sie nie myle jest do konca roku

Nope, do dzisiaj. Jak masz Ultimate i wejdziesz na stronę dodatku, to zobaczysz, że zniżka jest ważna do dzisiaj.

Edyta: jednak pokazuje 20 dni do końca

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Dziwne bo wszędzie na internecie pisze ze do końca roku, no nic będę musiał kupić to teraz ;)

Edit:

U mnie pokazuje zniżkę do końca roku

6694e53eee3b485c02a3c4ba6c878f1c.jpg

Edytowane przez kubson
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jednak pokazuje, że 20 dni zostało. Ale to chyba przedłużyli, bo jeszcze niedawno chyba było właśnie do 12.

Opublikowano

a to mozna sciagac dodatek? bo poki co to kupilem przepustke na dodatki, ale to wazylo pare mb jedynie

Nie, nie ma żadnego preload. Mi się udało pobrać wcześniej bo miałem kod na dlc.

30763098734_99e9200301.jpg

Mogę zobaczyć pozycje w sklepie gdzie są nowe screeny, zdjęcia robione telefonem :D

31232024410_b242c37c12_b.jpg

31232026210_40150fe965_b.jpg

31232026770_7e2a082a95_b.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

IMO coś mi śmierdzi, że trailer dopiero w dniu premiery. Żadnego gameplayu wcześniej. To tak jak z Mafią - blokada na recki do premiery, by ludzie się nacięli. Kupujecie trochę kota w worku i to za dużą kasę. Wezmę jak Storm Island na przecenie 60-75%. Mam tyle gry jeszcze przed sobą, że zdążę się wywiedzieć co i jak i czy warto ;)

To ci źle śmierdzi. Ze SI było dokładnie tak samo, a DLC było genialne.

Gość DonSterydo
Opublikowano

To można się domyślać jaki będzie pierwszy płatny dodatek z autami poza season passem :P

Opublikowano

Już jest dlc!!!

...

Żartowałem :)

A tak serio http://polygamia.pl/porsche-wyjezdza-z-garazu-electronic-arts/ Czyli dlc z Porsche pewny. I od teraz w końcu Porsche będzie od początku w każdej Forza :)

A jednak to prawda :obama: ac kolwiek liczę, że kolejny duże DLC to jednak będzie coś więcej, niż Porsche z FH2 i FM6. Wtedy to miało rację bytu, bo to był debiut tej kultowej marki w Horizon i Motorsport.
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie był to debiut w Forzy. Już w FM3 czy tam 4 było.

Gość DonSterydo
Opublikowano

2016 a ludzie dalej nagrywają kartoflami (lub Lumią ;)) :D

Opublikowano

2016 a ludzie dalej nagrywają kartoflami (lub Lumią ;)) :D

To chyba jakiś celowy wyciek, no nic swoje osiągnęli, będę siedział jak debil z zegarkiem w ręku i czekał jak dziecko na mikołaja :D