Opublikowano 13 grudnia 20168 l Niby pierdoła, ale lipa ze fury nie zostawiają śladów na śniegu.Jak to nie? Teraz na streamie na YT gość pokazał że zostawiają. W głębszym śniegu ale jednak. Jakieś szczegóły? Mapka etc?
Opublikowano 13 grudnia 20168 l No ja niby wszystko kupilem, poszla aktualizacja, a jak chce sie przeniesc to znowu mam kup i blad rynku. Pobieram jeszcze raz, mam nadzieje ze DonSterydo nie wpuscil mnie w maliny bo tez od razu caly sezon pass wzialem. Edytowane 13 grudnia 20168 l przez easye
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Mam wolne łącze. Ściągnął się w końcu dodatek i z radością uruchamiam grę a tu 3 gb patcha. $@#@$#$ ... to se dzisiaj pograłem. Idę w batmana grać przynajmniej ściągnął mi się ostatni epizod
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Dziwna sprawa. Kupiłem przepustkę za 115zł. Tyle miałem na karcie. Zostało mi 24.99 czyli zabrało 91zł.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Szału nie ma. Stosunkowo to małe. Czekam na wrażenia. Kupię jak będzie w promo za 50%. Maciekk a na pewno kupiłeś przepustkę a nie sam dodatek? On jakoś tyle kosztuje. Edytowane 13 grudnia 20168 l przez marbel007
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Szału nie ma. Stosunkowo to małe. Czekam na wrażenia. Kupię jak będzie w promo za 50%. Maciekk a na pewno kupiłeś przepustkę a nie sam dodatek? On jakoś tyle kosztuje. Na pewno. Pobrało mi przepustkę, a potem dodatek.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Zostawia ślady na śniegu [emoji14]No nie zawsze - na duzym sniegu slady widac, ale jak juz jedziesz jakis wyscig, zjedziesz na pobocze to ich po prostu nie ma i wyglada to beznadziejnie. http://xboxdvr.com/gamer/easye%20PL/video/24565217 Edytowane 13 grudnia 20168 l przez easye
Opublikowano 13 grudnia 20168 l mam nadzieje, ze jak kupie w koncu dodatek to jeszcze bede mial z kim grac
Opublikowano 13 grudnia 20168 l No sciagnela sie aktualizacja, jest podroz do Blizzard Mountain na lotnisku, ale zajezdzam na miejsce, musze kliknac zainstaluj i "Błąd rynku usług nie udało się pobrać wymaganych danych...". Co jest
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Musisz prawdopodobnie osobno pobrać DLC, sama aktualizacja nie wystarczy. Tutaj jest wyjaśnione: http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst85177_FAILURE-TO-DOWNLOAD-REQUIRED-MARKETPLACE-DATA-WORKAROUND.aspx Edytowane 13 grudnia 20168 l przez marcin33
Opublikowano 14 grudnia 20168 l aktualizacja to jedno, dodatek to drugie. u mnie BM czekał w sekcji do zainstalowania, w opcjach FH3, w grach i aplikacjach. anyway, oni znowu to zrobili. jakie to jest cholernie przyjemne. mega klimat w nocy, w trakcie zamieci jak święcą się te wszystkie znaki i pachołki zabezpieczające, przez gęsto padający śnieg próbuje przedrzeć się światło reflektorów na dachu. taki kurna świąteczny klimat czuć. mapa może i wydaje się mała ale storm island też jakieś wielkie nie było. konfiguracja dróg za to robi swoje. na plus to wymogi w trakcie wyścigów. niektóre potrafią szarpnąć nerwa ale jest wyzwanie. nowe kawałki też pozytywne a rozjeżdżanie bałwanów daje dziwną przyjemność :x przy okazji przypominam o dzisiejszym jednodniowym forzathonie. kolejny od razu będzie w ten weekend.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Genialne dlc. Klimat wylewa się z ekranu. No i sam śnieg i sceneria wyglądają lepiej niż w DriveClub
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Wczoraj tylko 3 wyścigi zrobiłem, ale zauważyłem, że trasy są bardzo wertykalne. Podjazdy, zjazdy itp. W połączeniu ze śniegiem, lodem i śnieżycą nieźle podkręca emocje. Widoki faktycznie piękne, mi się chyba najbardziej podoba jak zrobili zamarznięte jezioro - nie żadna płaska tafla na odwal, a lód o lekko chyba turkusowym odcieniu, gdzie widać pod powierzchnią spękania poszczególnych warstw. No przyłożyli się żeby to wyglądało wiarygodnie.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Musisz prawdopodobnie osobno pobrać DLC, sama aktualizacja nie wystarczy. Tutaj jest wyjaśnione: http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst85177_FAILURE-TO-DOWNLOAD-REQUIRED-MARKETPLACE-DATA-WORKAROUND.aspx Damn, nie miałem za dużo czasu więc ostatecznie w ogóle nie pograłem. Thx, dobrze wiedzieć.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Jakby kogoś interesowało to HDR wy(pipi)any w kosmos, odblaskowe słupki w zamieci itp ryją beret PS. Nowy utwór: Justice - Safe and Sound, dobrany wręcz genialnie do prologu
Opublikowano 14 grudnia 20168 l https://www.trueachievements.com/a226823/snowboarding-achievement dla poszukiwaczy tablic jako że nowa strona przypominam o dzisiejszym, jednodniowym forzathonie.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Nie dodatek naprawde niezly - lepszy chyba nawet niz Storm Island, graficznie tez nie wiem jak oni to robia - majstersztyk! Jedynie troche malo aut dali w dodatku, albo moze tylko na poczatku mam takie odczucia.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Autor Warto wydać stówkę na to DLC? Jak z modelem jazdy, jest ślizganie? odpalałem filmik na YT i koleś na początku mówił że jazda podobna do jazdy po piachu i mocna przyczepność. No wygląda to rewelacyjnie:
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ślizganie jest i jazda ślizgiem na wirażach jest kluczowa jeśli chodzi o dobrą pozycję w wyścigu. Jeżeli chodzi o cenę, to kwestia preferencji, tanio na pewno nie jest. Sam dodatek wydaje się być świetny. Edytowane 14 grudnia 20168 l przez DonSterydo