Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Chciałbym sobie zagrać w forzę na pececie. Ale cena w windows store 239 zł. Czy kupując pudełkową wersję na xone którego nie posiadam, jest w środku jakiś kod do sklepu windows? Czy jednak jestem skazany wywalić ten spory hajs jak na gierkę? Czy pecetowcy mogą się ścigać z konsolowcami, przeglądać ich auta itd? Edytowane 9 kwietnia 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Jutro powinna być promocja na Marketplace na FH3 więc się wstrzymaj. A na pewno w tygodniu do 17 kwietnia. A co do crossplaya to chyba nie działa tak jak piszesz.
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Crossbuy działa tylko jak cyfrowo kupujesz gre, blachy nie mogą się scigąc z konsolarzami. Edytowane 10 kwietnia 20177 l przez _Be_
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Chciałbym sobie zagrać w forzę na pececie. Ale cena w windows store 239 zł. Czy kupując pudełkową wersję na xone którego nie posiadam, jest w środku jakiś kod do sklepu windows? Czy jednak jestem skazany wywalić ten spory hajs jak na gierkę? Czy pecetowcy mogą się ścigać z konsolowcami, przeglądać ich auta itd? Na cdkeys masz taniej (wydaje mi się że sklep jest legitny) https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/forza-horizon-3-na-xbox-onepc-za-ok-140-zlotych-w-cdkeys/
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Czy pecetowcy mogą się ścigać z konsolowcami, przeglądać ich auta itd? Można się ścigać z konsolowcami, przynajmniej na prywatnych sesjach. Ogólnie to serwery są wspólne.
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l O, fajna cena. Dziękuję forumku Pobieram tytuł, na razie podstawkę, a jak zabraknie to i dodatki pewnie dokupię, mam nadzieję, że wystarczy na trochę godzin :) Edytowane 10 kwietnia 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Ciekawostka, którą znalazłem przegrzebując forum forzy - nie wiem czy było, bo nie pamiętam ale nawet jeśli to mam nadzieję, że komuś się przyda ;) BONUS CAR – Forza Horizon 3 Duracell 2016 GTA Spano In addition to the seven cars found in the Duracell Car Pack, starting Tuesday, March 7 Forza Horizon 3 players have a chance to add an additional car to their garage -- the Duracell-themed 2016 GTA Spano. To get it, all you need to do is head to the Xbox Store and search for “Forza Horizon 3 GTA Spano.” Download the car at no additional cost and then restart Forza Horizon 3, and the car will be automatically added to your Forza Horizon 3 garage. Note that this car does not require players to own the Duracell Car Pack in order to redeem. I faktycznie - kiedy w sklepie poszukamy Forza Horizon 3 Duracell GTA Spano pokazuje się, że jest do pobrania za darmo. Fakt faktem posiadam dostęp do wszystkich 6 paczek, ale wierzę w to co zostało napisane, że nawet dla tych, którz DLC nie kupili samochód będzie dostępny ;) Są też niestety ponoć problemy z jego dodaniem do garażu, ale to już zupełnie inna para kaloszy :D
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l taki bonus promocyjny, powinien być dostępny dla wszystkich. ogólnie to mnie rozczarowali. myślałem że wczoraj z czymś wyskoczą a tu nic. weekend się zbliża a tu nawet forzathony wygaszone. może robią wolne na święta ale mam nadzieję że to tylko cisza przed burzą.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Obawiam się, ze forzathony gdyby miały być to już zostały by ogłoszone, także trochę smutne, ale wydaje mi się, że w niczego ciekawego w ten weekend nie będzie :( BTW. znalazłem info o samochodzie w poprzednich postach, ale jakoś je przeoczyłem - jeżeli ktoś nie zauważył tak jak ja, to może mu się chociaż przyda ;)
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l zawsze mogą zrobić szybką aktualizację w piątek. już raz tak chyba było. możliwe że faktycznie na święta dali sobie i nam wolne. zobaczymy co wymyślą :)
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Kupiłem standardową edycję i miałem w sklepie za darmo ten wóz duracell a może i dwa
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Wersja na pc właśnie dostała update, odpalam gre a tam.. Jest jeszcze 5 innych modeli które nie wchodzą w skład DLC, pewnie nagrody za Forzathon. Edytowane 12 kwietnia 20177 l przez marcin33
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Chyba tak, na razie nie moge sprawdzić bo DLC jest nieaktywne do kupna. Przynajmniej teraz wiadomo że drugie rozszerzenie to nie będzie Porsche.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Czyli pewnie w kwietniu będą same forzathony z nagrodami w formie Porsche ;)
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l T10 na fejsie podało szczegóły. Z tele nie chce mi się kopiować ale faktycznie od tego tygodnia każdy kolejny forzathon w kwietniu da możliwość wygrania modelu Porsche. Każdy dostanie bez względu czy kupi paczkę. Ceny nie widziałem, później sprawdzę.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Forzathony Event #1 Basket of Goodies 14th – 17th April Win the Porsche 911 GT3 RS 4.0 and more! Event #2 Show Us What You’re Working With 21st – 24th April Take home the Porsche 959 and more! Event #3 Horizon Secret Service 28th April – 1st May Compete and win the Porsche 911 Turbo 3.3 and more! One-Day Event Putting on a show April 18th Win the Porsche 918 Spyder and more!
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Fajnie, że można wygrać 4 Prosiaki nie mając kupionego DLC i rozumiem, że to są 4 inne modele niż w DLC, tak? Spodziewam się, że to nie koniec jeśli chodzi o Forzathony z Prosiakami. Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Właśnie widzę że już ok. 48 baniek na koncie to wykupie najdroższe, do tego 5% zniżki z umiejętności i wszystkie dostępne fury będą w moim posiadaniu
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Polecam zakupić Astona DB5 bo będzie potrzebny w przyszłym Forzathon. https://www.trueachievements.com/game/Forza-Horizon-3/challenges One final note regarding the Porsche Car Pack, because I’ve seen some confusion about this on the Interwebz: this pack is NOT the second expansion for Forza Horizon 3. The team at Playground is hard at work on that expansion and it will be revealed soon. I really really wish I could say more, but you’ll have to wait just a little longer. Ciekawe co tym razem wymyślą :)