Colin 1 976 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 wiele pomysłów miałem ale tym to rozwalili na maxa. ile tam będzie zabawy i akcji to jasny banderas. od razu przypomniała mi się wyspa w dodatku do burnouta paradise. ciekawe czy Zenvo ma wgrany scrypt symulacji pożaru :x Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Zwariowałem Z drugiej jednak strony nie wiem czy gdybym kupił od razu cały pakiet rozszerzeń to czy nie czułbym się trochę oszukany, bo nic spektakularnego tutaj nie widać mimo wszystko Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Podoba mi się, ale pewnie wiele osób będzie rozczarowanych bo oczekiwała czegoś innego, czegoś co bardziej pasuje do Forzy :D Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 no do motorsporta to nie bardzo by było :P za to do horizon i funstralii w sam raz. ciekaw tylko jestem jak technicznie to będzie dostępne. widać że nakładka na główną lokalizację, chyba że się mylę. czy będzie jakiś osobny tryb, centrum dowodzenia, przystanek itd. niebawem się okaże ale parę rzeczy nurtuje. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 To nowa lokalizacja. Wpodstawce nie ma takiej wyspy. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 a możliwe. nie zwracałem większej uwagi na otoczkę, myślałem że okolice wraków itd. z surfers paradise pewnie prom będzie. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 kwietnia 2017 Chyba nikt nie spodziewał się takiego dodatku, dla mnie zajebiste, Trackmania + BP Surf Island w Forzie. Ciekawe jak będzie z modelem jazdy i dynamiką. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Model jazdy pewnie identyczny tyle, że z jakimiś boostami jak na filmiku. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Niektóre elementy tras będzie można wymieniać: The Horizon Festival and Hot Wheels have teamed up to create the ultimate playground for cars! Located off the coast of Australia, this chain of islands is here to make your Hot Wheels fantasies come to life with loops, corkscrews, boost pads, high bank turns, half-pipes, insane jumps - and even mechanical dinosaurs! Use the new Stunt Swap feature to modify stunt track sections and dare your friends to try them. Race ten new cars including Hot Wheels icons like the Twin Mill and Boneshaker. Discover a new hidden barn find car, earn new Xbox Live achievements, and more. 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Rownież sie cieszę bo chyba czułbym lekki przesyt gdyby znów zaserwowali inna miejscówkę, tak mamy cos świeżego i 100% arcade 2 Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Mimo wszystko mogę powiedzieć tylko tyle, że BM zrobiło na mnie naprawdę bardzo dobre wrażenie, a przerobienie FH3 na Hot Wheels jest trochę przegięte jednak :D W GTA V wprowadzają Micro Machines - czekam aż do jakiejś kolejnej ikony wprowadzą motyw Re-Volta :D Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Co tam revolt, niech rollcage ogarną ^_^ chyba w sumie to jakieś studio robi grę na wzór tego klasyka? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Turbo już było w F&F. Może jakiś arcade w stylu trackmanii, wyzwania stunt?Prorok!W sumie fajne ale do ogarnięcia w jakimś promo. Standardowo będzie jakaś chora cena. 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Turbo już było w F&F. Może jakiś arcade w stylu trackmanii, wyzwania stunt?Prorok!W sumie fajne ale do ogarnięcia w jakimś promo. Standardowo będzie jakaś chora cena. 19.99 $ U nas pewnie ok 80zł Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 lista aut: 1969 Hot Wheels Twin Mill 2011 Hot Wheels Bone Shaker 2012 Hot Wheels Rip Rod 2005 Hot Wheels Ford Mustang 2016 Jeep Trailcat 2016 Zenvo ST1 2007 Toyota Hilux Arctic Trucks AT38 2010 Pagani Zonda R 1972 Chrysler VH Valiant Charger R/T E49 + klasyk z szopy Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Jaram się jak pochodnia tym nowym dodatkiem. Fantastycznie to wymyślili. Coś nowego, szalonego, niekonwencjonalnego. Od tego są gierki wideo, szczególnie te mniej poważne takie jak Forza Horizon właśnie. Mam nadzieję, że będzie możliwość edycji torów w jakimś satysfakcjonującym stopniu. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Jeśli zrobią coś na wzór multi w Trackmanii to już w ogóle będą orzeszki w miodzie. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2017 Model jazdy pewnie identyczny tyle, że z jakimiś boostami jak na filmiku. Zobaczymy, na pewno to nie będzie 100% z klasycznej FH3, takie zwariowane trasy wymagają dużej dynamiki. Co do modyfikatora tras to się nie napalajcie na budowanie własnych, raczej na mapie sobie wyznaczymy własny przebieg po gotowych i tyle :) ale to jest dobry kierunek dla FH4 która mogła by dostać własny edytor tras. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Jaram się jak pochodnia tym nowym dodatkiem. Fantastycznie to wymyślili. Coś nowego, szalonego, niekonwencjonalnego. Od tego są gierki wideo, szczególnie te mniej poważne takie jak Forza Horizon właśnie. Mam nadzieję, że będzie możliwość edycji torów w jakimś satysfakcjonującym stopniu. Podpisuję się pod tym wszystkimi łapkami, co prawda FH3 jeszcze nie mam, ale już widzę, że season pass to mus w tym wypadku. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Nooo z tym nowym szalonym bym nie przesadzał, trackmania lata temu, cunning stunts w GTA Online jakiś czas temu ;) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Model jazdy pewnie identyczny tyle, że z jakimiś boostami jak na filmiku. Zobaczymy, na pewno to nie będzie 100% z klasycznej FH3, takie zwariowane trasy wymagają dużej dynamiki. Co do modyfikatora tras to się nie napalajcie na budowanie własnych, raczej na mapie sobie wyznaczymy własny przebieg po gotowych i tyle :) ale to jest dobry kierunek dla FH4 która mogła by dostać własny edytor tras. Edytor tras żeby później ludzie znowu płakali, że gra za rączkę nie prowadzi? Dzisiaj ich przerasta dobieranie sobie samemu wyścigów ;) Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Nooo z tym nowym szalonym bym nie przesadzał, trackmania lata temu, cunning stunts w GTA Online jakiś czas temu ;) Tak, oczywiście, w Trackmanię grałem na premierę i pamiętam. Ale nie było jeszcze gry stricte wyścigowej o takiej skali jak FH3 z tymi możliwościami. Ciężko mi to ubrać w słowa, ale TM np. miała bardzo uproszczony model jazdy, który był sklejony idealnie pod nieziemskie wygibasy na niemożliwych trasach i tylko 3 samochody. FH to trochę coś innego. No zobaczymy co z tego będzie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Chyba czas wrócić do multi w forza. Forumkowo będzie się pięknie w to grało Zapomniałem że mam wykupionego season passa Czyli inwestycja w przyszłość się opłaciła. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Kolejne Porsche do zdobycia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi