Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

Przed obiadem już w garażu wylądował :P Fajna maszynka, parę modyfikacji wizualnych też ma.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 203,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

No i weszło wszystko, dobrze było kupić tego DB5 na promocjach ostatnio ;). Trochę mnie rozłączało przy grach online, ale to chyba dlatego, że Wieśka na PS4 ściągałem :D.

Opublikowano

Przez weekend i tak 30% promo na Astony więc dla spóźnionych w sam raz :)

Opublikowano

Kiedyś na kilkanaście losowań średnio wypadało co 4-5 losowań, teraz zrobiłem ponad 40 i pojawiły się może z 5 razy. Chociaż może to wynikać z tego, że mam je praktycznie wszystkie poza tymi z ostatniej aktualizacji, gdzie mam jedynie dwa - nadal poluję na Suprę :(

Opublikowano

Po ostatnim rzucie jednorożców faktycznie są rzadziej. Zdecydowanie mniej jest szans na wygraną HE. Suprę kupiłem za 2 miliony. Do tej pory chodzą drogo. W maju będzie Huracan HE w forzathonie jeśli komuś brakuje.

Opublikowano

Właśnie miałem jakieś kilka dni temu rzucić się na zakup Huracana, ale tknęło mnie żeby sprawdzić :D Inna sprawa, że spodziewam się, że pewnie Supra też się w końcu pojawi w Forzathonie, ew. w końcu ją trafię :D Jedyne samochody jaki dotąd kupiłem na aukcji to te, które już zniknęły z losowań i nie udało mi się ich trafić, a przydają się w grze jak np. GT-R czy Subaru BRZ ;) 

Opublikowano

Nowy forzathon, nowe, stare, Porsche do zgarnięcia. Wyścig online zalicza na parkingu, wygrany wyścig zalicza 1 na 1. 5 pokazówem to radar na lotnisku, nie trzeba 3* robić, tylko zaliczyć. 15 minut i z głowy :)

Opublikowano

oczywista oczywistość bejbe :) wpada bo drodze, nawet specjalnie starać się nie trzeba.

Opublikowano

:dunno: chcesz się zaprzyjaźnić? mam lego i cukierki w piwnicy :teehee: już dodałem jakby co

Opublikowano

porady zapisane, przydadzą się :lapka:

no nie cackam się przy wyprzedzaniu więc...sam się prosiłeś :D

Opublikowano

niska rozdzielczość + niewielka korekcja obrazu = fotorealizm 

Opublikowano

wszystkie grupy dot Xbox One na fb o tym dudnią, więc raczej działa bez płyty w napędzie

-sam mam digitala, więc nie potwierdzę...

Opublikowano

Może szykowali darmowy weekend z grą i ktoś za wcześnie puścił.