Opublikowano 7 maja 20177 l Z tego co wiem to działa od bardzo dawna :) Kiedyś był darmowy weekend z grą i od tego czasu ponoć nie wymaga płyty w napędzie ;) Ktoś tu kiedyś nawet o tym pisał, ale zapomniałem o tym i jakieś 2 tygodnie temu się o tym przez przypadek przekonałem :D Warunek jest jeden - trzeba być podpiętym do Live :)
Opublikowano 8 maja 20177 l Fak mi - tak mi się to nie podobało w teorii, ale po tej prezentacji już mnie mają... No tak się nie robi
Opublikowano 8 maja 20177 l Autor Obadałem 15min. i styka, jest grubo, konsolowo, szybko i ślicznie, teraz do jutra :D
Opublikowano 8 maja 20177 l ja nawet nie zaglądam. jutro chcę mocniejszego strzała poczuć :) no zyebałeś matrix, EP było w naprawdę dobrej cenie. teraz albo wyłożyć fulla albo czekać na promo.
Opublikowano 8 maja 20177 l Tylko najpierw kupiłem BM, a EP był w DWG jakieś 2 tygodnie później i już się nie opłacało go kupić :(
Opublikowano 8 maja 20177 l Prawda jest taka, że ja kupiłem FH3 w bundlu z konsolą i pograłem w nią kilka godzin i odłożyłem na półkę na jakieś 2 tygodnie - wróciłem potem i wsiąkłem na dobre, ale żadnego EP nie widziałem jeszcze wtedy :P EDYTA: Czytanie ze zrozumieniem nie boli Tak czy wspak, jak kupie teraz sam dodatek HW, to myślę że spokojnie wyjdzie na to samo co EP w promo :P On chyba najtaniej stał 130 zł czy jakoś tak ;) EDYTA vol.2 : Prawie wyrwałem kod w cebuli, bo rozdawali na streamie, ale się spóźniłem o kilka sekund - ehh :( Edytowane 8 maja 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 8 maja 20177 l za 116 czy jakoś tak był. nie wiem, nie pamiętam, kupiłem i czekałem na dlc po prostu :)
Opublikowano 9 maja 20177 l przecież to wygląda za(pipi)iście, czekam aż będzie w promo BM kupiłem jakiś czas temu, przejechałęm 1 wyścig i w sumie tyle xD ALE! Sprawdziłem wczoraj czy faktycznie działa bez płyty no i po odpaleniu xboxa (i przeczekaniu 3.6GB aktualizacji systemu i update'a do horizona) faktycznie, odpala się bez płyty
Opublikowano 9 maja 20177 l Też czekam na dobre promo, FH3 syn dostanie na dzień dziecka (syn, hehehehehe). Jeżeli będzie dobrze przeceniony season pass, wtedy w ogóle bomba.
Opublikowano 9 maja 20177 l Season Pass to jedno, ale nie widzi mi się kupowanie po raz kolejny całego pakietu skoro zakupiłem już BM, a z tego co widzę to dodatku Hot Wheels nie można kupić oddzielnie
Opublikowano 9 maja 20177 l Przez takich ludzi jak Wy Don popełnił rytualne bukkake :/. Kozak k,urwa dodatek, a pierwsze co piszą, to że kupią w promocji jak będzie. idźcie zamówić tetrisa za 200 zł w preorderze lepiej
Opublikowano 9 maja 20177 l no juz zamowiony, horizon mi sie przejadl wiec musze odpoczywac dalej od niego Edytowane 9 maja 20177 l przez Rayos
Opublikowano 9 maja 20177 l Przez takich ludzi jak Wy Don popełnił rytualne bukkake :/. Kozak k,urwa dodatek, a pierwsze co piszą, to że kupią w promocji jak będzie. idźcie zamówić tetrisa za 200 zł w preorderze lepiej Odnosiłem się do promo na season pass, ale jeżeli cena będzie znośna, w końcu to reklama resoraków, to chętnie wezmę w premierowej, bo wygląda świetnie. O ile samo FH3 dla młodego to tak nie bardzo, to ten dodatek go zachwyci.
Opublikowano 9 maja 20177 l Season Pass to jedno, ale nie widzi mi się kupowanie po raz kolejny całego pakietu skoro zakupiłem już BM, a z tego co widzę to dodatku Hot Wheels nie można kupić oddzielnie Po 19:00 będzie można kupić osobno za 20$.
Opublikowano 9 maja 20177 l Samo DLC można już pobierać, niedługo pewnie pojawi się aktualizacja gry.
Opublikowano 10 maja 20177 l Wam się to naprawdę podoba? Kurde, dla mnie to tak beznadziejnie dlc, że wyłączyłem w trakcie drugiego wyścigu... :/ Edit : Dobra, jak się dłużej pogra to robi się spoko. Ale do pierwszego DLC jednak brakuje :) Edit 2: Dobra, za(pipi)iste w (pipi) !!!!! Edytowane 10 maja 20177 l przez PiPoLiNiO