Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

na E3 zawsze bywały konkretne zapowiedzi, niewiele wcześniej co najwyżej wzmianki więc niebawem się okaże.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 204,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Wprawdzie wiem, że post pod postem (jak coś, to poproszę o scalenie), ale widzę nikt się nie kwapi wrzucić info o Forzathonie :(

34197745774_2d2e23b260_c.jpg

Edyta: Chociaż jak tak patrzę na nagrody, to wcale się nie dziwię, że nikt się za to nie zabrał - poza kolejnym Porsche to szkoda gadać :D

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

wiesz, przed południem w piątek to niektórzy mają ciekawsze zajęcia, np. sen :P

marcin temat przegląda, znowu plusy uciekły :D

co do tricków w trakcie skillsonga to polecam sprawdzić ustawienia czy czasem głosu dj'a kiedyś tam nie wyłączyliście. kumpel kiedyś kilkadziesiąt punktów zmarnował zanim ogarnął że miał wyłączone a bez tego nie zapowiedzą piosenki premiowej.

Opublikowano

w sensie super saloon? jak się rozbijać to tylko audi w kombi :D po obiedzie obadam, teraz trochę mordowania w mafii.

Opublikowano

Tak, chodzi o Super Saloon :)

Skąd Ty bierzesz tyle czasu na te wszystkie gry? :D Mnie leży stos (dosłownie) tytułów, które wymagają ogrania (niektóre nawet w folii), a o cyfrowych dystrybucjach to ja nawet nie mówię :P

Opublikowano

wiesz, przed południem w piątek to niektórzy mają ciekawsze zajęcia, np. sen :P

co ty ku,rwa takich leniuch jesteś ;/

Opublikowano

Odpalcie sobie achivy w forzie, jest aktualizacja forzathonów na czerwiec. Dobre fury będą do zgarnięcia. Dla spóźnialskich będzie kolejna okazja by zgarnąć 918S albo Chevelle HE.

Opublikowano

Jest też kilka nowych Porszakow:

Porsche Cayman GTS
Porsche 911 GT3 (996)
Porsche Cayenne Turbo
Porsche 944 Turbo
#45 Flying Lizard Porsche 911 GT3 RSR

Nadal nie ma Mini HE, więc to raczej nie ostatni forzathon.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu śmigam na kierownicy, ale od paru dni jeżdżę jeszcze dodatkowo ze sprzęgłem. O słodki jezusie, jakie to jest cudowne. Wcześniej na padzie to czuło się jakoś różnice między różnymi furami, ale teraz na kierownicy wreszcie zaczynam dokładnie czuć która jak się zachowuje. I to trzaskanie w sprzęgło przy każdej zmianie biegu, jaką to daje frajdę :wub:

Opublikowano

G920 + Wheel Stand Pro, tak trzeci pedał jest jako sprzęgło. Ciekawi mnie czy w ten sposób polepszamy sobie czy pogarszamy osiągi. Nie żebym chciał to optymalizować, bo za dobrze się bawię :D.

Opublikowano

W FM hardkory robią najlepsze czasy właśnie ze sprzegłem.

Akurat właśnie chyba wolę poważniejszy klimat FM niż FH. Generalnie, bo obie serie są mega.

Opublikowano

O ile pamiętam to zaczyna się koło 09:00, kończy tak samo.

Opublikowano

O ile pamiętam to zaczyna się koło 09:00, kończy tak samo.

Cudownie, to zdążę zaliczyć po powrocie w niedzielę o 23, jeśli czas jest do poniedziałku 9.

Opublikowano

przy okazji forzathonów, zwróćcie uwagę na terminy bo w czerwcu jest troszkę nietypowo

5ec3240b-efdd-417f-9b66-be95e5cfbeda.jpg