Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 203,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Pytanko - kupiłem mapę skarbów żeby odkryć w końcu wszystkie tablice w podstawce i BM. Te w BM się ładnie pokazały, ale po przejściu do głównej wyspy pokazuje mi tylko te, które już odkryłem i zastanawiam się teraz czy achievement jest liczony razem z HW czy bez niego? Nie ukrywam, że trochę to dziwne i zastanawiam się czy to jakiś błąd czy o co chodzi? 

Edysław: Jak człowiek zmęczony to i opcji nie widzi :D Wystarczyło Y nadusić na padzie żeby się wszystkie znajdźki pokazały :dynia:

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Forzathon na ten weekend

#Forzathon Roaring Through
Perform 20 Speed Skills to earn 25,000 XP AND 50,000 CR

#Forzathon Flora And Fauna
Complete a Bucket List challenge that ends in the Rainforest to win 3 Wheelspins

#Forzathon Party Animals
Complete 3 Playground Games to win the Viper SRT10 HE AND 120,000 CR

#Forzathon Running Wild
Complete 3 Races in a Jaguar to earn the Jaguar XJ220 HE AND 95,000 XP

Opublikowano

Właśnie zrobiłem. 3 wyścigi zwykłe, nie 1 na 1, wyzwanie to strefa prędkości oplem manta na średnim poziomie.

Opublikowano

Musisz ukończyć wyzwanie które kończy się w lesie deszczowym, czyli na przykład Mantą :P

Opublikowano

Faktycznie, ta Manta pięknie się nadawała, dziękuję :hi:

Pierwszy Forzathonik na obcej ziemii w pełni zaliczony. Idealnie mi się transfer skończył po ostatniej rozgrywce w Infected jak wpadał achievment.

Opublikowano

To już wiem czemu uciekłeś jak chciałem z Tobą w BM pojeździć :P

Btw. zrobiłem ostatniego achievka z podstawki robiąc wyścig na 25 okrążeń z pro avatarami - możecie mi mówić, że jestem nienormalny, ale zrobiłem 25 kółek Goliata :D 3 mln XP wpadło i w sumie to nic ciekawego za losowania :P

Opublikowano

Ostatni dzień na wykonanie Forzathonu:

#Forzathon Prowling
Complete a race in the Plymouth Prowler to earn 75,000 XP AND 50,000 CR

#Forzathon Lunacy
Complete 3 Danger Signs to earn 55,000 XP AND 200,000 CR

#Forzathon Howling
Get 3 Stars on a Speed Zone to win the Lykan Hypersport

#Forzathon Moonglow
Complete a Street Race to win 3 Wheelspins

Opublikowano

Już dawno zrobione. Co ty taki spóźniony? :)

Opublikowano

Gdyby ktoś jeszcze nie posiadał, to dodatek Blizzard Mountain jest obecnie na przecenie i do wyrwania za 36 złociszy ;)

Niestety na Hot Wheels przyjdzie mi chyba jeszcze chwilę poczekać :(

Opublikowano

Już dawno zrobione. Co ty taki spóźniony? :)

W tym tygodniu informuje wcześniej :D

36218673675_299e7fa9e4_c.jpg

Opublikowano

Panowie mam problem z osiągnięciami w Hot Wheels. Odblokowałem już klasę S1, a mimo to nie wpadł mi trofek "Gaz do dechy" za wymasterowanie klasy A i właśnie dostęp do klasy S1. To samo z odrestaurowaniem zaginionego auta na wyspie czy w ogóle nie liczy mi postępu w rozbijaniu tablic premiowych. Jakies rozwiązania czy po prostu znowu coś serwery MS nie ogarniają?

Opublikowano

patrzyłeś tylko na liście achivów na szybko w menu czy też klikałeś by w pełni wyświetliło szczegóły itd? czasami nie wyświetla postępu ale po kliknięciu to pokazuje że coś tam rośnie. czasami też coś się przyblokuje i po czasie wpadają bez powiadomienia.

Opublikowano

Próbowałem obydwu rzeczy. Achievy tak jakby po prostu mi się zawiesiły na pewnym procencie postępu i  nie chcą iść dalej. Może spróbować zainstalować od nowa grę?  :philosoraptor:

Opublikowano

to raczej nie kwestia gry tylko samych achivów. może chwilowa czkawka, ciężko coś doradzi :dunno: obadaj może zagraniczne fora czy ktoś podobne problemy miał.

p.s. odrestaurowanego złomka odebrałeś do garażu jak bozia przykazała?

Opublikowano

Tak, czekałem na wiadomość od typka i gdy w końcu się odezwał to prawilnie wróciłem do garażu i go odebrałem... i nic nie wpadło :frog:

Opublikowano

Zrób hard reset, jak nie pomoże to trzeba zrobić factory reset tylko nie usuwaj gier ;)

Opublikowano

Hard reset nic nie dał. Próbowałem też wbić te niektóre osiągnięcia na szybko, usuwając sejw offline, wbić wymagane czynności i znowu usunać sejw, by pobrało mi później tego właściwego z chmury. Spróbuje jeszcze z factory reset później albo po prostu przeczekam, bo kiedyś miałem podobną sytuację z UFC 2, gdzie było 100 % postępu w osiągnięciu, a mimo to aczik nie wpadł. Osiągnięcie wpadło dopiero po jakimś czasie, nie wiem czy nie tygodniu lub dwóch.

Opublikowano

a achievement tracker ci dziala ? bo jak ci nie sledzi osiagniec to na 100% musisz zrobic factory reset 

Opublikowano

Przy Hitmanie mi osiągnięcia później wpadły. Tylko czy dobrze śledziły mi postępy w nich? Jak wpadły to chyba tak, no nie wiem spróbuję.

Opublikowano

Ok udało się po factory resecie. Odblokowałem jedno osiągnięcie za wygranie wyścigu autem z 68 i praktycznie od razu wpadły następne: za odrestaurowanie klasycznego Forda oraz zaczęły naliczać się postępy następnych. Później odblokowałem dostęp do wyścigów S2 to i wpadł aczik za te klasę jak i ten wcześniej zbugowany z S1.

Dzięki kubson :lapka:

Opublikowano

Y696b1N.png

na plus Porsche #45, na minus brak Mini HE. chyba że w showtime go dadzą.