Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Forzathonik w ten weekend prościutki i przyjemny, zaliczone w jakąś godzinkę bez spiny. Dobra odmiana po tym z zeszłego tygodnia.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l pamiętajcie że następny będzie nietypowy bo już od wtorku 22ego do niedzieli 27ego, na dodatek vipowski.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l "Darmowy" co złożyli pre-ordera na Forze 7. 32 zł dla pozostałych co za (pipi)e. W takim razie kupię na gwiazdkę jak będzie promo :/
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l ciekawe czy bedzie dzialac jak zloze pre-order na cyfrowa wersje, a pozniej go skasuje xD
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l pamiętaj że przy preorderze dodatek będzie za free do H3 jak i M7. przy osobnym zakupie chyba też, nie pamiętam dokładanie, trza by sprawdzić.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l ciekawe czy bedzie dzialac jak zloze pre-order na cyfrowa wersje, a pozniej go skasuje xD sprawdzaj sprawdzaj
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l po konferencji to zrobie dobrze ze xbox pobiera dopiero hajs na tydzien przed premiera wiec powinno sie udac xD Edytowane 20 sierpnia 20177 l przez kubson
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Tak Działa xD Polecam mocno, anulować pre order można odrazu xD Edytowane 22 sierpnia 20177 l przez kubson
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l dzieki kubson, ja tez zagadam do typa na czacie ale nie bde taki perfidny i troch odczekam xD
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Ja mu napisałem ze jednak wole ultimate edition xD No ale jak na gierkę wydałem £75 i jeszcze nie chcą dawać wirtualnych autek w cenie to nic innego nie pozostało xd Edytowane 22 sierpnia 20177 l przez kubson
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l jeśli ktoś w tygodniu jeszcze nie zrobił to przypominam o forzathonie. przy okazji mała wskazówka. jeżeli mimo wykonania danego wyzwania wpadnie achiv ale komunikat i nagroda w grze już nie, konkretnie gdzie do wygrania jest auto to zerknijcie ile macie fur w garażu. 550 to limit. z obecnego forzathonu oba za samochody nie chciały mi wpaść, pogooglowałem, ktoś wspomniał o tym limicie więc wywaliłem z garażu duble i zbędne a po wyjeździe z przystanku oba wpadły. tak na przyszłość gdyby ktoś miał podobny problem choć wrzesień to pewnie ostatni miesiąc wyzwań ale kilka aut powinno wpaść.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Zrobiłeś już? Tak za 30 minut chyba odpale to jakby co mogę też włączyć coopa. Przy okazji, chce ktoś parę milionów? I tak już nie mam na co wydawać to mogę komuś zrobić przelew na nowe zabawki.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l to pojechaliśmy :P wystarczy wyścig w coopie zrobić więc kilka minut. spróbuj dołączyć do kogoś, burgery pewnie jeszcze robią bo 8h zostało.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Próbowałem z 5 różnych sesji co-op, ale z randomami to k,urwa nie jest robota. Jeżdżą w kółko albo stoją gdzieś i nic się nie dzieje, nie wiem co muszą robić ci ludzie po drugiej stronie. Tak więc achiev przepadł, no cóż.