Opublikowano 9 października 20177 l Czy ten HW będzie kiedyś osobno w promocji czy nie ma co liczyć? Jak myślicie?
Opublikowano 9 października 20177 l Kiedyś będzie na pewno - myślę, że jakoś na święta powinien się pojawić w promo ;)
Opublikowano 9 października 20177 l Kruk mnie nahajpował na Godrizona 3 i dziś odpaliłem sobie na One. Jaka ta gra jest cudowna przejechałem sobie 2 mistrzostwa, zostało jeszcze z 15 do 100% i parę aczków do calaka. Nawet przy okazji zrobiłem sobie forzathona, ale muszę zauważyć kilka rzeczy, których wcześniej nie widziałem/nie zwracałem uwagi i pozwolę je sobie przytoczyć: - Gra potrafi co chwila chrupnąć, zwłaszcza jak się zasuwa ~300km/h po ulicach. - Muzyka również potrafi chrupnąć, niezależnie od rozgrywki - nie potrafię utrzymać na drodze hipersamochodów xD No nie potrafie, bawię się tym gazem a i tak wyrywa mi go do przodu i sruu na zakręcie w krzaki. bez asysty nie potrafię... ale tak miałem od początku, teraz mnie to jakoś mocniej dotknęło właśnie przez forzathon. - Nie wiem czy to wina gierki, czy Xboxa, czy czego innego, ale jak gram na słuchawkach, to dźwięk niemiłosiernie się tnie, zacina, no rzadko kiedy da się komfortowo jechać i grać na słuchawkach. Nie zauważyłem podobnego problemu w innych grach, ale może dlatego, że w innych nie mam takiego natężenia dźwięków. Wcześniej tak raczej nie miałem. Wszystkie uwagi dotyczą Godrizona 3 odpalonego na Xbox One FAT zainstalowanego na dysku wewnętrznym
Opublikowano 9 października 20177 l Jak Ty te przycinki robisz to ja nie wiem, nigdy nie zauważyłem żadnej :D.
Opublikowano 10 października 20177 l Ale to akurat prawda - gra łapie takie zawieszki raz na jakiś czas, gdzie totalnie freezuje obraz i po mniej więcej sekundzie wraca do pełnej płynności. To nawet nie jest spadek FPS'ów tylko totalny zawias :) Wałkowane wiele razy i jak widać Turn10 nic sobie z tego problemu nie robi :P
Opublikowano 10 października 20177 l what O_O jedynke ścinki jakie mam to często sekunda piosenki loopuje się trzy razy podczas loadingu wyścigu
Opublikowano 10 października 20177 l Trudno żeby Turn 10 sobie cokolwiek z tego robiło skoro nie oni robili grę ;) Coś tam kojarzę, że ze 3-4 razy miałem jakąś milisekundową "ścinkę", ale to marginalny i całkowicie pomijalny problem. Rayos: A nie masz przypadkiem tego zestawu słuchawkowego (nauszny) od MS? Bo ten typ tak ma i jest to niezależne od gry.
Opublikowano 10 października 20177 l Trudno żeby Turn 10 sobie cokolwiek z tego robiło skoro nie oni robili grę ;) Coś tam kojarzę, że ze 3-4 razy miałem jakąś milisekundową "ścinkę", ale to marginalny i całkowicie pomijalny problem. Rayos: A nie masz przypadkiem tego zestawu słuchawkowego (nauszny) od MS? Bo ten typ tak ma i jest to niezależne od gry. no to mi podczas wczorajszej godzinnej sesji ścinało często gęsto, co parę minut na sekundę. muzyka też się ścinała, nawet jak puszczałem na TV a nie po słuchawkach W odpowiedzi na pytanie: nah, nie używam tego, sprawdzałem właśnie czy to nie wina słuchawek, ale takie same efekty miałem na sony gold 2.0, krakenie razera i dokanałowych vitowych. Wszystkie podpięte bezpośrednio pod jacka w padzie, nie testowałem jeszcze przez adapter, ale wątpię, żeby to pomogło
Opublikowano 10 października 20177 l Ja przez jacka też mam takie artefakty dźwiękowe i milisekundowe ścinki również na facie mi sie zdarzyły (nie dropy po prostu chwilowy freeze)
Opublikowano 10 października 20177 l Ja przez jacka też mam takie artefakty dźwiękowe i milisekundowe ścinki również na facie mi sie zdarzyły (nie dropy po prostu chwilowy freeze) no to dokładnie tak jak u mnie. Może na Sce lepiej działa? Miałbym powód żeby wymienić sprzęt w końcu :potter:
Opublikowano 10 października 20177 l O też miałem takie rzeczy w hs Microsoftu - akurat na starym padzie po adapterze. I chyba nie tylko w FH3. Teraz na Elite w FM7 nie było problemów. Hmmmm....
Opublikowano 10 października 20177 l Proste - wystarczy szanować jak ja szanuję i nic złego się nie dzieje
Opublikowano 11 października 20177 l To tak nie działa - widzisz ja Cię np. szanuję i nic dobrego to nie daje
Opublikowano 14 października 20177 l wiecie że jest kolejny banalny forzathon co nie? Porsche RSR GT3 do zgarnięcia ^_^
Opublikowano 18 października 20177 l Jasna cholera, znowu przegapiłem. Po wbiciu 100% grę wsadziłem do szufladki „skończone” w mojej głowie i już drugi raz nie ogarnąłem. To auto można chociaż kupić jeszcze czy coś?
Opublikowano 18 października 20177 l ktoś gdzieś ma jakieś info co dokładnie dołoży patch do horizona pod XoXa? 4K tylko, czy pokuszą się o 60fps? Ale będzie granie, już mi tęskno za godrizonem
Opublikowano 18 października 20177 l Mam informacje z zaufanego źródła, że FH3 dostanie na XoX tryb FHD+60fps. Nie wiem niestety, czy na premierę konsoli.
Opublikowano 19 października 20177 l Zaufanym źródłem jest pewnie wujek z Microsoftu Brzmi wiarygodnie, ale nie jest to coś zaskakującego i niespodziewanego
Opublikowano 23 października 20177 l Mam informacje z zaufanego źródła, że FH3 dostanie na XoX tryb FHD+60fps. Nie wiem niestety, czy na premierę konsoli. Gearsy 4 dostaną update gdzie będzie sobie można ustawić performance mode (60fps) w kampanii/hordzie. Jest duża szansa że i Horizon 3 też. To byłby niszczator Edytowane 23 października 20177 l przez MaZZeo