estel 806 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 FH3 jest teraz mocno przecenione i rozważam zakup. Zazwyczaj nie gram w wyscigi, nie jestem fanem motoryzacji. Szukam bardziej gierki zeby moc sobie od czasu do czasu pojezdzic i sie zrelaksowac. No i popatrzec na fajne fury. Nie bede wbijac wszystkich osiagniec ani maksowac gry. Myslicie ze lepiej kupic wersje Ultimate czy tylko podstawowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Z tego co wiem, to ultimate nie posiada obu dlc, wiec kup podstawkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 jeżeli ktoś się zastanawia nad kupnem gry, a szczególnie dodatków, to teraz jest w zasadzie najlepsza okazja + ostatni dzwonek. FH3 oficjalnie jest w statusie end of life więc niebawem dlc znikną z rynku, sama gra chyba też. multiplayer i usługi sieciowe nadal będą żywotne. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Rozumiem że wedle dzisiejszej polityki MS kupując FH3 na PC będzie ona dla mnie dostępna również w przypadku gdybym kupił xboxa? Cos jak cross buy od Sony tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 074 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Kupując FH3 w cyfrze będziesz mógł ograć ją i na Xboxie i na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 620 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 14 minut temu, pawelgr5 napisał: Rozumiem że wedle dzisiejszej polityki MS kupując FH3 na PC będzie ona dla mnie dostępna również w przypadku gdybym kupił xboxa? Cos jak cross buy od Sony tak? tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 4 godziny temu, estel napisał: FH3 jest teraz mocno przecenione i rozważam zakup. Zazwyczaj nie gram w wyscigi, nie jestem fanem motoryzacji. Szukam bardziej gierki zeby moc sobie od czasu do czasu pojezdzic i sie zrelaksowac. No i popatrzec na fajne fury. Nie bede wbijac wszystkich osiagniec ani maksowac gry. Myslicie ze lepiej kupic wersje Ultimate czy tylko podstawowa? Bierz wersję podstawową + expansion pass, gdzie masz dwa dodatki. Wersja Ultimate dorzuca tylko nowe samochody. Jest to najlepsza gra wyścigowa w jaką grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 (edytowane) Dobra oferta, zapomniałem jak ta gierka jest dobra, pograłem trochę na Xbox na początku 2017 a potem sprzedałem konsole, ściągnąłem wczoraj na PC i dalej gram (świetna sprawa z cloud saves miedzy pc/xbox) Edytowane 13 sierpnia 2020 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 (edytowane) Ja kupiłem podstawkę wczoraj ale dodatki sa koszmarnie drogie. Co takiego dobrego jest w tych duzych zeby to brac za tyle kasy? Edytowane 13 sierpnia 2020 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Ja bym poczekał z tymi zakupami jak nie chcecie grać teraz. Rok temu dodatki do forzy w ostatnim tygodniu były jeszcze tańsze. Z tego co pamiętam to 18zł (?) wychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 19 minut temu, 20inchDT napisał: Ja bym poczekał z tymi zakupami jak nie chcecie grać teraz. Rok temu dodatki do forzy w ostatnim tygodniu były jeszcze tańsze. Z tego co pamiętam to 18zł (?) wychodziły. Poczekałbym ale podobno znikają z całą resztą pod koniec września. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 No tak, 45 dni wyprzedazy zostało, a potem znikają. Z forza 6 bylo to samo, ale z tego co pamietam, to na finiszu dlc i sama gra były jeszcze tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Na pewno brać Expansion pass bo to powiększa mapę, reszta wygląda tylko na paczki z autami, a to już każdy sam musi zadecydować czym chce się wozić extra Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 W drugej połowie wrzesnia jak sie nic nie zmieni to mozliwe że kupię. Kurde szkoda bo myślałem ze na spokojnie to kiedys będę mógł kupic jak tylko dorobię się nowego kompa/xboxa. Sporo ludzi mówi, że klimat w trójce bardziej siada niż w 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Godzinę temu, pawelgr5 napisał: Co takiego dobrego jest w tych duzych zeby to brac za tyle kasy :O Jebaniutkie tory Hot Wheels i wyścigi w zamieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 47 minut temu, pawelgr5 napisał: Sporo ludzi mówi, że klimat w trójce bardziej siada niż w 4. Klimat to najlepszy moim zdaniem miała dwójka, cieple Włochy-Francja, 3jka utrzymuje dobry klimat 4-ka wszystko robi świetnie bo ma 4 pory roku, ale na początku nie masz żadnego wyboru w jakim klimacie chcesz jezdzic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Przykro mi, ale najlepszy klimat ma jedynka. Wakacje w Kolorado nigdy nie były tak dobre W sumie, to każda część jest dobra, ale gdybym miał wybrać jedną, to właśnie tą...szczególnie, że dostała boosta na obecną generację. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 Oj tak, jedyneczka niszczyła klimatem, gdzie przy trójce kompletnie się gdzieś to ulotniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 Jedynka była super, soundtrack do dzisiaj słucham, ale tam bardziej ciepła jesień była niż lato jak dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 Pewnie tak, ale u mnie to było lato 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Dwójeczka była cudowna po wakacjach w Nicei, trójeczka w czasie premiery też ryła banię. Dla mnie 3 to był prawdziwy pokaz na co stać One S (HDR !). No, niestety czwórka mi aż tak nie podeszła. Nadal bardzo dobra, ale już mnie tak nie porobiła jak pierwsze trzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 (edytowane) Kupiłem FH3 (PC) i podczas jazdy (tutorial) na plaży gra się "wysypuje". Jakieś rady? Sterowniki mam najnowsze (nvidia). Jeśli za dużo z tym (pipi)enia by było to zagram za kilka miesięcy (nowy Xbox). FH4 (PC) działa dobrze Edytowane 23 sierpnia 2020 przez Alastor84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 Pany ten expansion pass to jest to? https://www.microsoft.com/pl-pl/p/przepustka-rozszerzajaca-forza-horizon-3/9nblggh4t5ft?cid=msft_web_search&activetab=pivot:overviewtab Tylko dwa dodatki były? Hot Wheels i Blizzard Mountain? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 9 minut temu, Figuś napisał: Pany ten expansion pass to jest to? https://www.microsoft.com/pl-pl/p/przepustka-rozszerzajaca-forza-horizon-3/9nblggh4t5ft?cid=msft_web_search&activetab=pivot:overviewtab Tylko dwa dodatki były? Hot Wheels i Blizzard Mountain? Tak, to jest to. Były tylko dwa główne dodatki, które wymieniłeś, nic więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Trzeba kupić paczkę aut Hooningan, które dodają przy okazji nowe osiągnięcia. Ostatnie DLC na liście jest darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi