Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamiętaj że przy preorderze dodatek będzie za free do H3 jak i M7. przy osobnym zakupie chyba też, nie pamiętam dokładanie, trza by sprawdzić.

Opublikowano (edytowane)

po konferencji to zrobie dobrze ze xbox pobiera dopiero hajs na tydzien przed premiera wiec powinno sie udac xD

Edytowane przez kubson
Opublikowano (edytowane)

Tak

9233eb625dbe5e4e42abfdca1a5ffaef.jpg

Działa xD

:cebula:

Polecam mocno, anulować pre order można odrazu xD

Edytowane przez kubson
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja mu napisałem ze jednak wole ultimate edition xD No ale jak na gierkę wydałem £75 i jeszcze nie chcą dawać wirtualnych autek w cenie to nic innego nie pozostało xd

Edytowane przez kubson
Opublikowano

jeśli ktoś w tygodniu jeszcze nie zrobił to przypominam o forzathonie. 

przy okazji mała wskazówka. jeżeli mimo wykonania danego wyzwania wpadnie achiv ale komunikat i nagroda w grze już nie, konkretnie gdzie do wygrania jest auto to zerknijcie ile macie fur w garażu. 550 to limit. z obecnego forzathonu oba za samochody nie chciały mi wpaść, pogooglowałem, ktoś wspomniał o tym limicie więc wywaliłem z garażu duble i zbędne a po wyjeździe z przystanku oba wpadły. 

tak na przyszłość gdyby ktoś miał podobny problem choć wrzesień to pewnie ostatni miesiąc wyzwań ale kilka aut powinno wpaść. 

Opublikowano

Zrobiłeś już? Tak za 30 minut chyba odpale to jakby co mogę też włączyć coopa.

Przy okazji, chce ktoś parę milionów? I tak już nie mam na co wydawać to mogę komuś zrobić przelew na nowe zabawki.

Opublikowano

to pojechaliśmy :P wystarczy wyścig w coopie zrobić więc kilka minut. spróbuj dołączyć do kogoś, burgery pewnie jeszcze robią bo 8h zostało.