Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak coś też bym się pisał w niedziele na przykład na co-opa w FH 3 :lapka: 

Opublikowano

Kurczę ja wczoraj obczaiłem te HW i jakoś poza pomysłem i ogólnym wykonaniem wizualnym jakoś tak bezpłciowo. Samochód jakiś wolny, nadsterowny. Chyba wrócę do FM7 a HW kiedyś tam zobaczę. 

Idzie jakoś zwrócić zakup jak na steamie? ;)

Jakby co to w niedzielę po 20.30 spróbuję się wbić.

Opublikowano

Jak napiszesz do supportu i poprosisz o zwrot to raz na rok mogą coś przyznać. Dosłownie raz na rok, tj. 12 miesięcy. Jak spróbujesz potem coś zwrócić więcej to odmówią.

Słabe w czasach Steama i zwrotu wszystkiego w ciągu 2h czy Origina, który ma podobne warunki.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie obraziłbym się o Horizona 4 w azji, ale... nie obraziłbym się też o trochę dłuższą przerwę w wydawaniu nowych Forz, bo straszny tasiemiec się z tego robi przy dwuletnim cyklu produkcyjnym na zmianę z Motorsportem :/ 

Opublikowano

póki "tasiemcowość" nie odbije się na wynikach sprzedaży i ocenach w sposób to jestem pewny że dalej będziemy otrzymywać kolejne części. 

Ale na dzień dzisiejszy seria ma tendencje rosnącą (FH3 nawet po roku lądowała na  listach najlepiej sprzedających się gier danego miesiąca) więc nie spodziewałbym się tego szybko 

Opublikowano

Horizony niech wychodzą co dwa lata, to arcade i mają sporo do popisu jeszcze. Co innego FM która się wypaliła, FM7 słabo się sprzedała, w FM8 co będzie nowego? 5 tras i 100 samochodów? T10 powinno dostać odpoczynek i niech klepną PGRa.

Opublikowano
30 minut temu, marbel007 napisał:

Pytanie jaka Forza? Rally? Przydał by się trzeci typ bo jak pisze Rayos straszny tasiemiec jest i monotonnie się robi.

i-project-gotham-racing-4-gra-xbox360.jp

Forza PGR :banderas: 

Opublikowano

PGR4 to do tej pory moja jedna z dwoch ulubionych scigalek fajnie jakby trzeci odlam serii Forza byl w tym klimacie, w sumie nie obrazilbym sie, numer dwa to RalliSport Challange 2 ale na gre w takich klimatach pewnie nie ma co liczyc