Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 4 godziny temu, marbel007 napisał: I oprócz creatinfreak żadnego nie było... Dzięki create. Dziś chyba mi nie spasuje. Ja mówilem o sobocie jak coś Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 Spoko marbel, tylko jeszcze ogarnij sobie to mikro. Dziś jak wrócę z kina i młoda będzie spać to jeździmy Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 2 godziny temu, creatinfreak napisał: Spoko marbel, tylko jeszcze ogarnij sobie to mikro. Dziś jak wrócę z kina i młoda będzie spać to jeździmy Nie jestem pewien czy to moja wina. Ty też wskakiwałeś na 2 sekundy i pokazywało że nie masz hs. Ja mam oficjalny MS więc nie jest on wysokich lotów. Muszę go jakoś przetestować. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 @Matriks_1111 @Rayos Wbijacie? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 15 minut temu, _Be_ napisał: @Matriks_1111 @Rayos Wbijacie? Ja będę do 30 minut Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 Ja niestety chyba dziś nie pogram bo.... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 A ja się nieładnie zachowałem i zapomniałem Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 A szkoda, bo osiągnięcia leciały jak szalone Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Kupiłem ostatnio season pass w promocji za ~50 zł, bo chciałem sprawdzić Hot Wheels, a dzisiaj promocja na sam dodatek za 23 zł Na dzień dobry miałem problem - w prologu tak obiłem samochód, że nie mogłem się rozpędzić na tyle, żeby przejechać obok dinozaura na drodze przechylonej o 90 stopni. Już myślałem, że zablokowałem się na amen w grze wyścigowej, na szczęście zmiana ustawień uszkodzeń z symulacji na brak załatwiła sprawę. Póki co BM > HW, jakoś nie podchodzi mi ten setting. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Mnie te tory wpieniają ale dodatek prima sort. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Dwojka, trojka czy obie? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Obie są świetne, ale pytanie czy to nie będzie za dużo na raz.. Osobiście chyba bym jednak polecił trójkę plus oba dodatki Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 8 godzin temu, Gromit napisał: Kupiłem ostatnio season pass w promocji za ~50 zł, bo chciałem sprawdzić Hot Wheels, a dzisiaj promocja na sam dodatek za 23 zł Na dzień dobry miałem problem - w prologu tak obiłem samochód, że nie mogłem się rozpędzić na tyle, żeby przejechać obok dinozaura na drodze przechylonej o 90 stopni. Już myślałem, że zablokowałem się na amen w grze wyścigowej, na szczęście zmiana ustawień uszkodzeń z symulacji na brak załatwiła sprawę. Póki co BM > HW, jakoś nie podchodzi mi ten setting. Ja kupiłem za 10,5$ Expansion Passa. A nie pograłem jeszcze w Hot Wheels za bardzo. Jednak skontaktowałem się z supportem i poprosiłem o refund. Udało się i zakupiłem dziś same Hot Wheels za 5$. Blizzard Mountain miałem dużo wcześniej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 @Ficuś Trójke weź na pierwszy rzut ale w sumie dwójka też jest elegancka Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 (edytowane) To są tak wielkie gry, że zanim przejdziesz dwójkę i odpoczniesz na tyle, by mocować się z trójką, to wyjdzie już czwórka. Bierz trójkę i nie oglądaj się za siebie. Edytowane 30 stycznia 2018 przez raven_raven Cytuj
Postal 630 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Czy jest jakaś możliwość obecnie kupić taniej pakiet samochodów Hoonigan do Forza Horizon 3? Całą grę wraz z dodatkami mam już na 100% i zostały mi osiągnięcia tylko z pakietu tych samochodów. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 wlasnie o to mi chodzi czy nie za duzo zaraz, gry sa olbrzymie i czy po godzinach w forza2 jak zaraz przesiade sie na trojke to nie doswiadcze zmeczenia materialu? Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Bierz trójkę, teraz dodatek Hot Wheels masz za 23zł, więc tym bardziej warto. Jak poczujesz, że Ci mało to sprawisz sobie dwójkę, ale to nastąpi za jakieś 150+ godzin. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 no to horizon3, dzieki za rady, chyba faktycznie do czasu jak to skoncze wyjdzie czworka do gamepassa wiec ogrywajac dwojke ominalbym ta czesc btw pierwsze 2h forzy horizon2 sa KOSMICZNE, jak trojak jest jeszcze lepsza to dla samej tej gry warto skombinowac loniaka Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Godzinę temu, Ficuś napisał: wlasnie o to mi chodzi czy nie za duzo zaraz, gry sa olbrzymie i czy po godzinach w forza2 jak zaraz przesiade sie na trojke to nie doswiadcze zmeczenia materialu? Doświadczysz. To są gry na 100h+, nie widzę sensu grania w nie jedna po drugą. Ja zrobiłem jedynkę na 100%, liznąłem dwójkę, wziąłem się od razu za trójkę (wszystko to robiłem w okolicach premiery trójki właśnie) i po pograniu kilku godzin musiałem mieć przerwę aż znowu mogłem podejść do FH3. I wtedy wciągnąłem się tak, że znowu 100% zrobiłem. Chyba Rayos też miał w pewnym momencie przesyt, jeśli dobrze pamiętam. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Godzinę temu, raven_raven napisał: Chyba Rayos też miał w pewnym momencie przesyt, jeśli dobrze pamiętam. zgadza się, po jedynce przeskoczyłem od razu do dwójki, pograłem 20 i zaczynałem już rzygać godrizonem, a tu jeszcze trójka wleciała miesiąc później dwojka zreszta mnie mocno wynudziła, IMO o dwie klasy gorsza od trójki. Nadal bdb gra, ale nawalili tych wyścigów, eventów jak poyebani Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 12 godzin temu, Ficuś napisał: Dwojka, trojka czy obie? Jedynka, dwójka i trójka. Jedynka jest BC, kody pewnie za grosze można kupić. 2 godziny temu, Ficuś napisał: wlasnie o to mi chodzi czy nie za duzo zaraz, gry sa olbrzymie i czy po godzinach w forza2 jak zaraz przesiade sie na trojke to nie doswiadcze zmeczenia materialu? A ktoś Cię goni? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Teraz, Pacquiao napisał: Jedynka, dwójka i trójka. Jedynka jest BC, kody pewnie za grosze można kupić. jedynki nie kupisz juz cyfrowo, zdjeli jakis czas temu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 3 minuty temu, Rayos napisał: zgadza się, po jedynce przeskoczyłem od razu do dwójki, pograłem 20 i zaczynałem już rzygać godrizonem, a tu jeszcze trójka wleciała miesiąc później dwojka zreszta mnie mocno wynudziła, IMO o dwie klasy gorsza od trójki. Nadal bdb gra, ale nawalili tych wyścigów, eventów jak poyebani Nikt ci nie każe tego robić przecież - dojście do finału to jest około 15h i jak dla mnie stykło. Zrobiłem jezcze Storm Island i dałem sobie spokoj bo oranie i grindowanie tych eventów to debilizm. W trójce po 20h i dojściu do finału też naje.bane eventów i też mi sie średnio chce robić (ale i tak juz 80h wpadło) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi