Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 No właśnie jakoś w trójce mi się chce je robić (choć jak zobaczyłem jak mi się mistrzostwa poodblokowały w Blizzard Mountain to mnie szlag trafił), ale w dwójce... Jasne, że nikt mi tego nie każe, pewnie kiedyś w końcu do dwójki wrócę, żeby ją skończyć, no ale jakoś mnie tak odrzuciła od siebie i nie wracałem już długo do niej Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, Rayos napisał: jedynki nie kupisz juz cyfrowo, zdjeli jakis czas temu. Nie kupisz bezpośrednio z Marketplace, ale jak masz kod na FH1 kupiony w detalu, to normalnie kupisz (bo jest już "opłacony"). Zresztą można kupić na płycie i odpalić. Edytowane 31 stycznia 2018 przez Pacquiao Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Jeżeli już dwie części, to ja bym właśnie polecał 1 i 3, bo to są dwie części, które najbardziej się od siebie różnią (2 to coś pomiędzy). Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 kodzik na trojke kupiony 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 3 minuty temu, Pacquiao napisał: Jeżeli już dwie części, to ja bym właśnie polecał 1 i 3, bo to są dwie części, które najbardziej się od siebie różnią (2 to coś pomiędzy). dokładnie, takie jest i moje zdanie. Zwłaszcza że jedynka w porównaniu do poprzednich część jest stosunkowo krótka w porównaniu do następnych części więc nie zabierze Fickowi wiele czasu, potem będzie mógł się skupić na trójce Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Wracam do fh mam season pass od roku ale nie ograłem dodatków poza liźnięciem blizzarda. Czekałem na patcha pod skorpiona. Potem czekałem aż kolega co pół roku trzymał grę mi odda. Jak ktoś będzie chętny do co opa to zapraszam pewnie zaczne grać w przerwie mh od weekendu. Głównie dodatki potestuje Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Ja gram w 2 i 3 na przemian xD cały czas liczę ze ukończę wszystkie mistrzostwa w obydwóch tytułach, ale na bank do premiery czwórki sie nie wyrobie xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 13 minut temu, kubson napisał: Ja gram w 2 i 3 na przemian xD cały czas liczę ze ukończę wszystkie mistrzostwa w obydwóch tytułach, ale na bank do premiery czwórki sie nie wyrobie xD 2 godziny temu, blantman napisał: Wracam do fh mam season pass od roku ale nie ograłem dodatków poza liźnięciem blizzarda. Czekałem na patcha pod skorpiona. Potem czekałem aż kolega co pół roku trzymał grę mi odda. Jak ktoś będzie chętny do co opa to zapraszam pewnie zaczne grać w przerwie mh od weekendu. Głównie dodatki potestuje Jeśli chcecie w trójce robić mistrzostwa w co-opie to ja się dolącze bo razem to przynajmniej szybciej leci a tam już popłynęli z grindem (chociaż nie jest tak żmudny jak w dwojce) Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Kurczę, kiedy promo na Blizzard Mountain? Poprzednie przegapiłem Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 spoko jutro grę odzyskam i po instalacji i ściągnięciu patchy pewnie w niedziele będę mógł po południu pograć Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 @_Be_ @blantman jak tylko będziecie mnie widzieć na live i chcecie sie pościgać to dajcie znać Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Postaram się w niedziele też znaleźć czas. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 też dołączę, zostało mi parę mistrzostw w podstawce, wszystkie w blizzard i sporo kampanii w HW Chętnie pogram, tym razem nie zapomnę. (Jeszcze raz za tamto przepraszam ) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 2 minuty temu, Rayos napisał: też dołączę Ty nie. Już raz nasze zaufanie nadszarpnąłeś. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Godzinę temu, _Be_ napisał: Ty nie. Już raz nasze zaufanie nadszarpnąłeś. aby tylko raz....czlowiek od umawiania i nie przychodzenia Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 ale bym go gumowym marianem z kolekcji amibo wychlastał po mordzie za takie coś Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 No przyznaje, że niefajnie się zachowywałem ostatnimi czasy, nie ma co kręcić. Mówiąc bez ogródek - zyebałem i to nie raz. Ale chcę się poprawić! A to chyba najważniejsze, prawda? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 NIE. Jakbym akurat był dostępny na Live w niedzielę jak będziecie grać w FH3, to może się do was dołączę Zaraziłem się HW przez tą ostatnią sesję z @_Be_ Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 wlaczylem na pol godzinki - mmmmmmmmmmm cudenko choc klimat festiwalu lepszy w dwojce na otwarcie no i muzyczka na razie ciut gorsza choc to moze przypadek bo akurat takie utwory mi zagraly Cytuj
funditto 657 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Faktycznie intro w dwójce robiło robotę Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 1 lutego 2018 Autor Opublikowano 1 lutego 2018 Muzyka w FH2/3 jest na podobnym bardzo dobrym poziomie ale FH1 wciąga noskiem obie części, jak masz możliwość Ficuś to obadaj sobie jedynkę jak to się kiedyś na X360 grało. Dwójka ma odrobinę lepszy klimat festiwalu, już nie wspominając o jedynce ale cała reszta jest lepsza w trójce, to taka ogromna piaskownica, robisz co chcesz i jak chcesz, koniecznie obadaj śnieży dodatek. Co do dwójki to największy problem tej części to małe zróżnicowanie mapy, w 1 i 3 jest tip top. 2 Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 mam mozliwosc zagrania w jedynke ale to pomysle w dalekiej przyszlosci Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Ja się niedługo przymierzam do dwojki. Z tego co mi mówił @_Be_ to są tam wyzwania listy życzeń, które wymagają robienia tego w co-opie () dlatego jak coś, to się dopisuję i do tego w razie potrzeby Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi