MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Jak Ci @Ficuś podpasował klimat festiwalu w 2 czy 3 to w jedynce jest on nie do pobicia. Kariera zdecydowanie rządzi w pierwszej części, reszta już siłą rzeczy odstaje od sequeli. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 9 minut temu, Matriks_1111 napisał: Ja się niedługo przymierzam do dwojki. Z tego co mi mówił @_Be_ to są tam wyzwania listy życzeń, które wymagają robienia tego w co-opie () dlatego jak coś, to się dopisuję i do tego w razie potrzeby Do calaka tak, w podstawce i Storm Island ale nie są jakieś trudne. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 1 minutę temu, _Be_ napisał: Do calaka tak, w podstawce i Storm Island ale nie są jakieś trudne. Tak czy inaczej zrobię Spoiler Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 W Storm Island masz trochę kłopotliwe wyzwanie driftem Corvettą, ale tak to reszta pyknie po kilku próbach. W dwie osoby jest jeszcze łatwiej. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 W przypadku HW mam wrażenie, że przechodzenie gry we 2 to jakaś bajka. Jeden jedzie na 1 pozycji, a drugi robi wyzwanie na 3 medale i potem ew. zmiana. Czasami da się zrobić we 2 w jednym wyścigu, ale te trudniejsze mogą wymagać powtórki - wszystko tak naprawdę zależy od poziomu drivatara Nie sądziłem, że granie w co-opie w grze wyścigowej może dawać tyle frajdy Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 Będę dzisiaj po 20 dopiero. Jak ktoś chętny na granie dawajcie znać. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 dla fanatyków forzathonów dobra wiadomość. wyzwania zaplanowane aż do początku maja, ale pewnie i to nie koniec. najciekawiej będzie na przełomie marca i kwietnia Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 A ja chciałem tylko zaanonsować, że do calaka brakuje mi tylko mistrzostw HW, więc jak ktoś chce ze mną pograć to radzę się śpieszyć, bo jak tylko to ogarnę, to gierka idzie w odstawkę na długi czas, bo mam jej już trochę dość FM7 czeka Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 8 marca 2018 Opublikowano 8 marca 2018 Świetna gra więc nie dziwie się że wciąż, grubo rok po premierze, dobrze się sprzedaje. Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 8 marca 2018 Autor Opublikowano 8 marca 2018 Śmiesznie że spinoff serii już grubo wyprzedził FM, FH3 już ładnie ponad 4mln poszło. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Mam pytanie do ludzi zaznajomionych z serią Forza. Kusi mnie ten Horizon 3 (wersja PC, mam nadzieje, ze nie ma większych różnic między XONE), ale mam obawy... Nie jestem ani fanem wyścigów ani fanem Forzy, swego czasu grałem jedynie w dema dwóch czy trzech części Forzy i jakoś mnie nie przekonały ponieważ jest to symulacja i ogólnie jakoś mnie nie przekonują wyścigi na torach, no ale własnie... Horizon 3 ma otwarty świat, a jak jest z modelem jazdy? Jest taki sam jak w zwykłych Forzach czyli symulacyjny czy może jest to arcade? Ostatnio ukończyłem NFS Payback (moje pierwsze wyścigi od ładnych paru lat, pamiętam że kiedyś świetnie się bawiłem przy GRID i DiRT 3) i naprawdę fajnie mi się w niego grało. Myślicie, że odbiłbym się od Horizon 3 czy przypadłby mi do gustu? Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Teraz, popi_91 napisał: Kusi mnie ten Horizon 3 (wersja PC, mam nadzieje, ze nie ma większych różnic między XONE) Są, 30 klatek więcej na PC. Teraz, popi_91 napisał: Horizon 3 ma otwarty świat, a jak jest z modelem jazdy? Jest taki sam jak w zwykłych Forzach czyli symulacyjny czy może jest to arcade? Możesz poustawiać sobie asysty pod siebie - będziesz mieć albo łatwiejszy model jazdy, któremu bliżej do arcade, albo bardziej "symulacyjny" w zależności od tego, co sobie włączysz. ABS, trakcja itepe. 1 minutę temu, popi_91 napisał: Myślicie, że odbiłbym się od Horizon 3 czy przypadłby mi do gustu? No raczej. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Dzięki za szybką odpowiedź Tylko z tym ostatnim trochę nie jasno napisałeś - raczej bym się odbił jak od ściany czy raczej by mi przypadł do gustu? :) Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Horizony są na tyle dobre i przystępne, że lubiąc ścigałki ciężko się od nich odbić. To nie Motorsport, gdzie ważny jest tuning auta (choć i tutaj opcji jest mnóstwo, ale można je kompletnie olać lub ściągnąć sobie ustawienia innych użytkowników z XBL) i walka o setne sekundy. Tu masz piaskownicę z bardzo dobrym modelem jazdy, stawiającą przede wszystkim na fun z rozgrywki. Przesiadka z NFS na Horizon 3? Zazdroszczę pierwszego kontaktu z grą. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 14 minut temu, popi_91 napisał: Ostatnio ukończyłem NFS Payback O człowieku jak ci sie to podobało to Horizon to spełnienie mokrych snów. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Powłączasz sobie asysty to będzie bliżej arcade niż symulacji . Nie będzie to może Burnout czy Need for Speed, ale spokojnie, nie jest to też Forza Motorsport/Gran Turismo. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 No to super, przekonaliście mnie No i dzięki za szybkie odpowiedzi. A jeszcze mam trzy małe pytanie - te kolorowe linie pokazujące optymalny tor jazdy też można wyłączyć? Ile mniej więcej czasu zajmuje ukończenie gry bez robienia jakiś zbędnych pierdół? To są tylko tylko same wyścigi, nie ma tam żadnej fabuły i jakiś przerywników filmowych? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Kolorowe linie trzeba koniecznie wyłaczyć, tryb jakby fabularny starcza na około 20h i są jakieś przerywniki ale nic zbliżonego do NFS to nie jest. Ot masz cel, dostajesz samochód i lecisz. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Ogólnie gra mega wciąga - ja nawet nie poczułem kiedy w grze spędziłem ponad 100h I co najważniejsze, to jest zdecydowanie casual friendly - można w niej poczuć się komfortowo podczas jazdy i nie spinać się tak jak to ma miejsce np. w przypadku całej serii Motorsport 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Tylko ograj demo najpierw na PC, wiem, że było milion patchy, ale u mnie nawet mimo miliona patchy nie chciało chodzić bez zacinek. Dlatego kupiłem X'a i mam święty spokój Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 40 minut temu, Bartg napisał: Tylko ograj demo najpierw na PC, wiem, że było milion patchy, ale u mnie nawet mimo miliona patchy nie chciało chodzić bez zacinek. Dlatego kupiłem X'a i mam święty spokój Nawet nie wiedziałem, że jest demo, już pobieram Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Pewnie wszyscy już posiadają oba dodatki, ale w razie czego jest promo na 24 zł za każde z dostępnych do gry DLC (BM i HW). Więcej info tutaj 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 (edytowane) Juz podrozalo Edytowane 20 marca 2018 przez Bartg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi