Bzduras 12 445 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 Ja wczoraj skorzystałem, czaiłem się na jakąś cebulę związaną z BM i poszło gładko. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 21 marca 2018 Opublikowano 21 marca 2018 W dniu 9.03.2018 o 10:28, Bzduras napisał: Są, 30 klatek więcej na PC. Możesz poustawiać sobie asysty pod siebie - będziesz mieć albo łatwiejszy model jazdy, któremu bliżej do arcade, albo bardziej "symulacyjny" w zależności od tego, co sobie włączysz. ABS, trakcja itepe. No raczej. Dodali moze HDR? Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 22 marca 2018 Opublikowano 22 marca 2018 Na klocku HDR jest bodajże od początku, a na piecu to nie wiem - z tego co sieć i wujek google podpowiada to nie. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 22 marca 2018 Opublikowano 22 marca 2018 Tak wczoraj sprawdzałem, nie dodali. Niby można wymusić w ustawieniach pulpitu HDR, ale tutaj ewidentnie nie ma wsparcia gra. Kupilem wczoraj cyfrówkę za 80 zl, bo na Xie miałem płytę i co mogę powiedzieć, chyba jedna z najlepszych gier Xboxa! Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 22 marca 2018 Opublikowano 22 marca 2018 11 minut temu, easye napisał: co mogę powiedzieć, chyba jedna z najlepszych gier Xboxa! Proste, że prosto podąża non-stop. Dokup dodatki, warto jak cholera. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 (edytowane) Przypominajka na najbliższy weekend. Są święta, więc pewnie sporo osób w rozjazdach, ale powtórzę co by nikomu nie uciekło Spoiler W dniu 5.02.2018 o 02:42, Colin napisał: dla fanatyków forzathonów dobra wiadomość. wyzwania zaplanowane aż do początku maja, ale pewnie i to nie koniec. najciekawiej będzie na przełomie marca i kwietnia EDIT: I niestety okazało się, że są to powtórki samochodów, które już pojawiły się w grze jako zaginione Edytowane 30 marca 2018 przez Matriks_1111 3 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 odwalili konkret. te auta z tego co pamiętam były jako bonus do aktualizacji przy okazji innych paczek. nie wymagały specjalnych wyzwań czy czegoś żeby je odblokować, po prostu były. szkoda, rozczarowali mnie. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 No cóż - plus jest taki, że przynajmniej Ci, którzy nie mieli okazji mogą sobie to nadrobić, a cały forzathon robi się w dosłownie 5-10 minut Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Obecnie to doradzałbym poczekać aż znowu go rzucą w promocji na marketplace. Swojego czasu był bardzo popularny jak chodzi o promki i dawali go częściej niż np. Hot Wheels, dlatego uzbroić się w cierpliwość i czekać Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Myślę, że spora część z nas po prostu robi Forzathony co tydzień, ale zawsze ktoś do gry się znajdzie raczej Kupując z marketplace masz tylko wersję play anywhere. Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Ok dzięki, nie dodałem że chodzi mi o wersję play anywhere.Gierki które są w tym programie kupione cyfrowo będą działać i na konsoli i na PC niezależnie od tego, gdzie je kupiłeś. Może to być klucz od Mietka z Allegro, mogą być zakupy w sklepie MS, cyfrówka bedzie banglać tak samo. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 tak jak można było się spodziewać doszła kolejna porcja forzathonów. nie wiem jak długo będą to ciągnąć ale powoli mogliby już wygaszać te wyzwania. doszło 50 nowych, głównie banałów. co najlepsze można już je robić. w grze nie są widoczne ale robiąc co trzeba achivy i nagrody wpadają bez problemu. cały wieczór z kumplem tłukliśmy i w sumie zrobiłem 47 z 50 wyzwań wpadło kilkanaście aut, kilka poziomów kierowcy, kasy i losowań to nawet nie liczę. pewnie któryś geniusz nie zablokował daty wyzwań, może naprawią, nie wiem ale ogólnie zabawna sytuacja. przy okazji ponawiam ofertę. jeżeli ktoś jakimś cudem jest dopiero na początku przygody w H3 i chciałby trochę kasy to chętnie oddam. 60 baniek na koncie, wszystko co możliwe w garażu, mogę pobawić się w caritas. wystarczy auto HE + wykup za 10 mln=profit. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) Mi mógłbyś pomoc z osiągnięciem za 10 sprzedanych aut te wyzwania można robić nagle wszystkie? Jest gdzieś jakiś opis co dokładnie trzeba zrobić? Edytowane 4 maja 2018 przez easye Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 jakie 10? nie wymyślaj osiągnięć. odpalasz grę, wchodzisz w achivy i patrzysz co masz do zrobienia. ehh izi izi. Cytuj
Shago 3 547 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 9 godzin temu, Colin napisał: przy okazji ponawiam ofertę. jeżeli ktoś jakimś cudem jest dopiero na początku przygody w H3 i chciałby trochę kasy to chętnie oddam. 60 baniek na koncie, wszystko co możliwe w garażu, mogę pobawić się w caritas. wystarczy auto HE + wykup za 10 mln=profit. Mam grę ledwo zaczętą, zamierzam do niej wrócić po skończeniu "Mankind Divided"... Można otrzymać trochę kasy od Ciebie? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 pewnie. jak masz zbędne albo zdublowane auto HE to wystaw je z wykupem załóżmy 10-15 baniek. daj znać jakie, wieczorem będę grał to wykupię nie pamiętam czy w H3 jest opcja szukania po gamertagu więc daj znać o której wystawiłeś, na jak długo i pomaluj auto w jakiś oczojebny kolor najlepiej. 2 Cytuj
Shago 3 547 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 3 godziny temu, Colin napisał: pewnie. jak masz zbędne albo zdublowane auto HE to wystaw je z wykupem załóżmy 10-15 baniek. daj znać jakie, wieczorem będę grał to wykupię nie pamiętam czy w H3 jest opcja szukania po gamertagu więc daj znać o której wystawiłeś, na jak długo i pomaluj auto w jakiś oczo(pipi)ny kolor najlepiej. . To jak ogarnę to dzisiaj, bądź jutro, to się dam znać. Dzięki! Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 4 auta mi brakuje z aukcji wystawiłem jakieś BMW Colin, dzięki za pomoc! Cytuj
lukas_k96 305 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Panowie, jedno pytanie: chciałem kupić wersję cyfrową Forzy Horizon 3 z myślą o graniu na PC, ale widzę, że cena w sklepie Microsoft to 219 zł. Znalazłem klucze na Allegro w cenie 149 zł. Teraz pytanie: czy klucze z Allegro są w porządku i spokojnie można je kupić, i grać czy jednak lepiej nie "januszować", żeby potem nie mieć problemu? I jak takie kupienie klucza będzie się miało do zakupu DLC w sklepie Microsoftu? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Jak Cię nie ciśnie to poczekaj na jakąś przecenę. Właśnie w MM i Saturnie pudełko stoi po 99 zł więc chyba szykuje się jakaś obniżka a i co chwilę są przeceny na Marketplace i za te 150 powinieneś mógł kupić. Z drugiej strony na Allegro pewnie mają kody z bundli z Hot Wheels więc przynajmniej niektóre na legalu będą. 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Wskoczył wam achievek za wygranie mistrzostw klasycznymi samochodami wyścigowymi? Dam głowę, że był na liście, ale po przejechaniu mistrzostw nie pokazuje mi go już ani jako odblokowanego ani jako do odblokowania. Mowa oczywiście o nowych forzathonach. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 wpadł bez problemu. Lolą jechałem z tego co pamiętam. może zablokowali już albo wpadnie w trybie ninja choć dziwi że nie ma go na żadnej liście. mało możliwe ale może usunęli ten fakap poprzez usunięcie forzathonów? :x Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 Tzn zrobiłem wszystkie 50 osiągnięć, więc nie były akurat wtedy zablokowane. Problem w tym, że to jedno zrobiłem na raty, bo najpierw dokończyłem mistrzostwa i 2 wyścigi porsche (z tej właśnie klasy), a potem kolejne mistrzostwa BWM Isseta było na tapecie i może dlatego coś się zablokowało. No nic, tak czy inaczej będę to monitorował Cytuj
yab 572 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 FH3 cyfra za 41zł we francuskim amazonie, na własne ryzyko https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/forza-horizon-3-xone-pc-za-4067-zl-we-francuskim-amazonie/ Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 13 maja 2018 Opublikowano 13 maja 2018 HW do wyrwania w przystępnej cenie Link Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi