Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FH3 jest teraz mocno przecenione i rozważam zakup. Zazwyczaj nie gram w wyscigi, nie jestem fanem motoryzacji. Szukam bardziej gierki zeby moc sobie od czasu do czasu pojezdzic i sie zrelaksowac. No i popatrzec na fajne fury. Nie bede wbijac wszystkich osiagniec ani maksowac gry.

Myslicie ze lepiej kupic wersje Ultimate czy tylko podstawowa?

Opublikowano

jeżeli ktoś się zastanawia nad kupnem gry, a szczególnie dodatków, to teraz jest w zasadzie najlepsza okazja + ostatni dzwonek. FH3 oficjalnie jest w statusie end of life więc niebawem dlc znikną z rynku, sama gra chyba też. multiplayer i usługi sieciowe nadal będą żywotne. 

Opublikowano
14 minut temu, pawelgr5 napisał:

Rozumiem że wedle dzisiejszej polityki MS kupując FH3 na PC będzie ona dla mnie dostępna również w przypadku gdybym kupił xboxa? Cos jak cross buy od Sony tak?

tak

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, estel napisał:

FH3 jest teraz mocno przecenione i rozważam zakup. Zazwyczaj nie gram w wyscigi, nie jestem fanem motoryzacji. Szukam bardziej gierki zeby moc sobie od czasu do czasu pojezdzic i sie zrelaksowac. No i popatrzec na fajne fury. Nie bede wbijac wszystkich osiagniec ani maksowac gry.

Myslicie ze lepiej kupic wersje Ultimate czy tylko podstawowa?

Bierz wersję podstawową + expansion pass, gdzie masz dwa dodatki. Wersja Ultimate dorzuca tylko nowe samochody.

Jest to najlepsza gra wyścigowa w jaką grałem.

Opublikowano (edytowane)

Dobra oferta, zapomniałem jak ta gierka jest dobra, pograłem trochę na Xbox na początku 2017 a potem sprzedałem konsole, ściągnąłem wczoraj na PC i dalej gram (świetna sprawa z cloud saves miedzy pc/xbox)

Edytowane przez Labtec
Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem podstawkę wczoraj ale dodatki sa koszmarnie drogie. Co takiego dobrego jest w tych duzych zeby to brac za tyle kasy?

Edytowane przez pawelgr5
Opublikowano
19 minut temu, 20inchDT napisał:

Ja bym poczekał z tymi zakupami jak nie chcecie grać teraz. Rok temu dodatki do forzy w ostatnim tygodniu były jeszcze tańsze. Z tego co pamiętam to 18zł (?) wychodziły.

Poczekałbym ale podobno znikają z całą resztą pod koniec września.

Opublikowano

W drugej połowie wrzesnia jak sie nic nie zmieni to mozliwe że kupię. Kurde szkoda bo myślałem ze na spokojnie to kiedys będę mógł kupic jak tylko dorobię się nowego kompa/xboxa. Sporo ludzi mówi, że klimat w trójce bardziej siada niż w 4.

Opublikowano
Godzinę temu, pawelgr5 napisał:

Co takiego dobrego jest w tych duzych zeby to brac za tyle kasy

:O

Jebaniutkie tory Hot Wheels i wyścigi w zamieci.

Opublikowano
47 minut temu, pawelgr5 napisał:

Sporo ludzi mówi, że klimat w trójce bardziej siada niż w 4.

Klimat to najlepszy moim zdaniem miała dwójka, cieple Włochy-Francja, 3jka utrzymuje dobry klimat

4-ka wszystko robi świetnie bo ma 4 pory roku, ale na początku nie masz żadnego wyboru w jakim klimacie chcesz jezdzic

• Plusik 1
Opublikowano

Przykro mi, ale najlepszy klimat ma jedynka. Wakacje w Kolorado nigdy nie były tak dobre :banderas:

W sumie, to każda część jest dobra, ale gdybym miał wybrać jedną, to właśnie tą...szczególnie, że dostała boosta na obecną generację.

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Dwójeczka była cudowna po wakacjach w Nicei, trójeczka w czasie premiery też ryła banię. Dla mnie 3 to był prawdziwy pokaz na co stać One S (HDR !). No, niestety czwórka mi aż tak nie podeszła. Nadal bardzo dobra, ale już mnie tak nie porobiła jak pierwsze trzy 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kupiłem FH3 (PC) i podczas jazdy (tutorial) na plaży gra się "wysypuje". Jakieś rady? Sterowniki mam najnowsze (nvidia). Jeśli za dużo z tym (pipi)enia by było to zagram za kilka miesięcy (nowy Xbox).  FH4 (PC) działa dobrze :)

Edytowane przez Alastor84
  • 5 tygodni później...