Szymek 1 048 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Pany..kupowac czy nie ma sensu i wskakiwac w Horizona 4? Lubie scigalki (rozumiem ze dodatkow juz jak cos nie kupie) ale czy jest sens kupowac jak w abonamencie czeka nowsza czesc. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Trójka chodzi za grosze, stestuj sobie obydwie i zdecydujesz sobie, który klimat bardziej Ci odpowiada. Obydwie z darmowym upgradem na Series X, więc tymbardziej warto. 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Klimat w 3 jest spoko, ale sadze ze 4 daje dużo więcej jak n.p. sezony wiec polecam tam zacząć bo i tak grania jest na wiele godzin 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 554 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Trójkę miałem przyjemność ogrywać jeszcze przed premierą. Najpiękniejsza, najlepsza gra wyścigowa do czasu wyjścia .... Godrizon 4. Generalnie nie widzę przeszkód, by zakupić tę odsłonę. Nowa dostępna jest za około 40 zł. Według mnie żadne to pieniądze za tak rewelacyjny tytuł. Z drugiej strony, jeżeli masz Hori 4 w abonamencie, to spokojnie możesz się na niej skupić. Tak, jak już było napisane, to taka bardziej urozmaicona poprzedniczka - 4 pory roku zachwycają nie tylko u Antonio Vivaldiego. Tylko spójrz na to: Aż chce się grać. Trzecia odsłona tej znakomitej serii też zachwyca, ale jest mniej różnorodna. 1 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Dzięki. Zaczynam od 3 już kupiona Jak piszecie ze jednak 4 lepsza to chyba lepiej zacząć od niby tej słabszej. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 4 jest ładniejsza i ma cztery pory roku, ale jednak klimat Australii nie do podrobienia. Dla mnie 3 > 4, ale obie są fenomenalne Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Każda część jest trochę inna, ale każda świetna, więc niezależnie którą wybierzesz, będziesz zadowolony. Cytuj
Sylvan Wielki 4 554 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Dokładnie. Od siebie tylko dodam, że którą nie wybierzesz, to pomiędzy nimi zrób sobie mimo wszytko odpoczynek. Obie są świetne, obie piękne, ale też bardzo podobne, a jako że tryb fabularny, to okolice 40 godzin zabawy (z okazjonalnym wykonywaniem pobocznych aktywności), to grania jest od groma. W każdym razie życzę udanej gry i napisz za jakiś czas w temacie, jak ci się gra podoba. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 40 godzin grania w "fabułę" w Forze, chyba prolog Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 W dniu 7.11.2020 o 13:30, MYSZa7 napisał: 40 godzin grania w "fabułę" w Forze, chyba prolog Ponad 300h nabite w trójeczce, gdzie fakt faktem lwią część stanowiły wyzwania forzathonów, ale 40h to faktycznie trochę za mało Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 W dniu 7.11.2020 o 13:15, Sylvan Wielki napisał: W każdym razie życzę udanej gry i napisz za jakiś czas w temacie, jak ci się gra podoba. bardzo spoko na poczatku mnie troche przytloczala ilosc ikonek na mapie. Troszke mi sie nie podoba ze nie moge podejrzec jaki samochod do danych mistrzostw z mapy. Super sprawa ze praktycznie wiekszosc eventow moge jedzic czym chce. Grania od groma i juz nie moge sie doczekac FH4 Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 26 grudnia 2020 Opublikowano 26 grudnia 2020 Gra jest piękna tylko to 30fps boli na początku. Dlc hot wheels da sie tylko zaladowac z karty podarunkowej? Może ma ktoś na zbyciu? Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Kurła, a ja muszę deko ponarzekać. W końcu udało mi się trochę więcej pograć w 3 cześć. No i jakoś nie mogę się wkręcić. Tak jak dwie pierwsze części uwielbiam i od razu mnie wchłaniały tak tu jest dla mnie jakieś to wszystko za bardzo rozmemłane, brak jakiegoś konkretnego poczucia celu, pełno jakiś pokazowych zawodów albo informacji abym sam tworzył zawody. Może z czasem to się jakoś wykrystalizuje, obecnie mam 2 festiwal? Nie mówię oczywiście, że gierka mi się nie podoba no ale nie złapała za jajka tak jak poprzednie. Rozumiem, że FH4 to rozwiniecie pomysłów z FH3 czyli budowa własnych festiwali i tworzenie zawodów? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Nie, w 4 jest jedno miasteczko festiwalowe i ten cały klimat ulatuje. Dla mnie jest 3 lepsza, przez właśnie lepsza mapę, klimat (już trochę mniejszy) festiwalu, słoneczko Australii, brak bzdurnych ciuchów, lepsze dodatki (Hot Wheels <3 zamieci w Blizzard Mountain ), lepsze brzmienie fur, no i kurde za wszystko w sumie. Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 W czwórce już w ogóle nie czuć wakacyjnego klimatu. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 A tu będą jakieś mistrzostwa końcowe coś jak w poprzednich częściach? Czy tylko gramy po to żeby lol fanów zbierać i nowe festiwale oraz zawody tworzyć? Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 3 minuty temu, balon napisał: A tu będą jakieś mistrzostwa końcowe coś jak w poprzednich częściach? Czy tylko gramy po to żeby lol fanów zbierać i nowe festiwale i zawody tworzyć? Są pokazówka itd ale po 5 minutach zapominasz, że jest jakiś festiwal. Kupujesz domy i tam świrujesz z samochodami i całą resztą, lejąc jednocześnie na miasteczko. W FH4 trzeba zagrać, bo to najbardziej dopakowany Horizon, cztery pory roku i kosmiczna grafa na Series X. Serio nie ma ładniejszego racera. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Kurde chyba odpuszczę trójkę i zacznę czwórkę w takim razie. Teraz, Hubert249 napisał: Kupujesz domy i tam świrujesz z samochodami i całą resztą, lejąc jednocześnie na miasteczko. Coooo???? Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 41 minut temu, balon napisał: Kurde chyba odpuszczę trójkę i zacznę czwórkę w takim razie. Coooo???? Miasteczko festiwalowe = Hub. W FH4 Dom również jest HUBem. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Dobra zacząłem robić mistrzostwa. Zaczynam się wkręcać na dobre. Na jakim poziomie drivevatarów jeździliście/jeździcie? Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Ja na wybitnym lub ekspert Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 No chyba też będę musiał podkręcić. Jeżdżę na ponadprzeciętnym i za łatwo. Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Dziś kupiłem na allegro kod na Expansion Pass, żebym nie musiał znowu płakać, że nie mogę zagrać w dodatki i na chwilę odpaliłem "trójeczkę", żeby sprawdzić... No ja pyerdolę! Jak to k#rwa wygląda! Chyba w życiu nie widziałem nic piękniejszego na konsolach, a to yebana zeszła generacja Muszę to wyłączyć i jak najszybciej zapomnieć, bo ledwo FH2 napocząłem i tam muszę skierować swoje oczy 2 1 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Opublikowano 28 kwietnia 2021 (edytowane) Najpiękniejsze jeszcze przed Tobą z tego co widzę Dużo zapłaciłeś? Edytowane 28 kwietnia 2021 przez Szymek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi