Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 206,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Jeszcze jakby się dało w końcu w xboxsiku swoja muzę odpalić. I zapodać soundtrack z całej trylogii. ahhh.  :woot:

przecież jest apka :) simple background player

Przeciez jest Groove Music stacja, czyli wasza muzyka z OneDrive, wiesz juz mozecie szykowac playlisty

Opublikowano

Groove Music nie działa w Polsce. Jest w Polsce apka, ale działa tylko lista offline, a nie online która będzie konieczna do uruchomienia w grze.

Opublikowano

wy(pipi)ana deluxe edyszyn właśnie się ściąga, 47,35 giga :obama:

Opublikowano

Słucham tej stacji Epitaph Records - ależ będzie moc.

Opublikowano

nie no ultimate, sorki, mój błąd, złe napisałem :) 360 złotówek poszło z konta ale nie żałuje żadnej z nich :P

Opublikowano

No ja juz mam na dysku i kurde szkoda ze nie można tego odpalić :/ dobrze ze jest FH2

Opublikowano

Groove Music nie działa w Polsce. Jest w Polsce apka, ale działa tylko lista offline, a nie online która będzie konieczna do uruchomienia w grze.

Z tego co wiem to apka Groove nie będzie potrzebna, wystarczy wrzucić utwory na Onedrive

Opublikowano

Jeśli tak to byłoby super. Najlepsze utwory z jedynki w trójce to wtedy byłbym w 7 niebie.

Opublikowano

Co Wy tacy napaleni na tę edycję Ultimate? Ten Car Pass czy Vip Pass to aż takie deal breakery?

Opublikowano

bo to najlepsza  gra wyscigowa na swiecie i fajnie jest miec wszystko 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

ja zostaje przy normalnej wersji, godrizon godrizonem, ale dawanie 300+ zl za pare dodatkowych cyfrowych aut to imo przesada ;) 

Opublikowano

Dostalem jakis kod od Ms na ten samochodzik z Halo wiec jakby ktos nie dostal to sie chetnie podziele.

Opublikowano

do kiedy maja te kody wysylac? bo ja gralem u siebie w mcc i nadal nic nei dostalem :( 

Opublikowano

Co Wy tacy napaleni na tę edycję Ultimate? Ten Car Pass czy Vip Pass to aż takie deal breakery?

Posiadacze tej wersji zagrają 5 dni wcześniej. Chyba będzie też zniżka na późniejsze DLC, już pal licho car passy ale , nie wierzę, że nie wydadzą czegoś na wzór Storm Island. A wtedy część pieniędzy się "zwróci".

Chociaż duże tytuły, zawsze kupuję w pudełkach, chyba się złamię i wezmę cyfrę  . Wygodniej mi będzie włączyć szybki wyścig przed pracą. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ale przeciez ultimate nie ma season passa wiec duże dlc jak storm island i tak będzie trzeba kupić oddzielnie

Opublikowano

Ale przeciez ultimate nie ma season passa wiec duże dlc jak storm island i tak będzie trzeba kupić oddzielnie

Ale w przypadku FH2, było na nie 50% zniżki dla posiadaczy Ultimate.

Opublikowano

jestem kolekcjonerem, lubię mieć pełen garaż a w dlc zazwyczaj dają fury, które chętnie pomęczę, szczególnie w takiej grze jak horizon. vip w H2 dawał podwójny bonus w losowaniu, w przypadku wygrania auta również jego równowartość w $. dzięki temu nie martwiłem się o hajs i kupowałem jak szalony i mam wszystkie dostępne auta w garażu. vipy dodatkowo dostają prezenty, specjalnie pomalowane auta, dochodzą limitowane rywale. dla jednego nic, dla drugiego sporo. w FM nie muszę mieć ani vipa ani car passa, w horizon za to nie widzę innej możliwości :)

chris SP czy vip dawał wtedy 50% na sztormową wyspę? z tego co kojarzę to vip chyba.

Opublikowano

Chyba VIP

Dla mnie w tym roku rownież nie było innej opcji niż ultimate :lapka:

Edytowane przez kubson