Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze jakby się dało w końcu w xboxsiku swoja muzę odpalić. I zapodać soundtrack z całej trylogii. ahhh.  :woot:

przecież jest apka :) simple background player

Przeciez jest Groove Music stacja, czyli wasza muzyka z OneDrive, wiesz juz mozecie szykowac playlisty

• Plusik 2
Opublikowano

Groove Music nie działa w Polsce. Jest w Polsce apka, ale działa tylko lista offline, a nie online która będzie konieczna do uruchomienia w grze.

Z tego co wiem to apka Groove nie będzie potrzebna, wystarczy wrzucić utwory na Onedrive

Opublikowano (edytowane)

Co Wy tacy napaleni na tę edycję Ultimate? Ten Car Pass czy Vip Pass to aż takie deal breakery?

Posiadacze tej wersji zagrają 5 dni wcześniej. Chyba będzie też zniżka na późniejsze DLC, już pal licho car passy ale , nie wierzę, że nie wydadzą czegoś na wzór Storm Island. A wtedy część pieniędzy się "zwróci".

Chociaż duże tytuły, zawsze kupuję w pudełkach, chyba się złamię i wezmę cyfrę  . Wygodniej mi będzie włączyć szybki wyścig przed pracą. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Ale przeciez ultimate nie ma season passa wiec duże dlc jak storm island i tak będzie trzeba kupić oddzielnie

Opublikowano

jestem kolekcjonerem, lubię mieć pełen garaż a w dlc zazwyczaj dają fury, które chętnie pomęczę, szczególnie w takiej grze jak horizon. vip w H2 dawał podwójny bonus w losowaniu, w przypadku wygrania auta również jego równowartość w $. dzięki temu nie martwiłem się o hajs i kupowałem jak szalony i mam wszystkie dostępne auta w garażu. vipy dodatkowo dostają prezenty, specjalnie pomalowane auta, dochodzą limitowane rywale. dla jednego nic, dla drugiego sporo. w FM nie muszę mieć ani vipa ani car passa, w horizon za to nie widzę innej możliwości :)

chris SP czy vip dawał wtedy 50% na sztormową wyspę? z tego co kojarzę to vip chyba.