Moldar 2 249 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Jedyny minus to popup, cała reszta to tytuł prawie że idealny. Coś niesamowitego. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 sorry za jakość. na szybko, byle jak, max zoom, żadnych ustawień czy filtrów a do tego na jakiejś zacienionej szutrówce. naklejka na tylnej szybie mówi wszystko o tej furze boże jakie to jest (pipi)a piękne, jak to wygląda, jak to jeździ, brzmi i ile radości pompuje to ja cie pierniczę. a to zaledwie demo. jak wyjdzie pełna wersja to chyba zesram się przed konsolą. jutro pokatuję resztę aut. co jak co ale nie dość że sprostali oczekiwaniom to jeszcze dorzucili do pieca ostro. aż strach się bać jak następna odsłona może się prezentować. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Mnie demko również zachwyciło. Model jazdy bez zmian czyli ciągle ideał, grafa miód. Ocean na horyzoncie już nie wygląda jak wypełnienie w Paintcie , efekty pogodowe to klasa wyżej od FH2. Samochody cudowne i w ogóle, wszystko jest takie kolorowe i śliczne. Bardzo brakuje mi pełnej polskiej wersji językowej . Będę musiał się przyzwyczaić do tego australijskiego akcentu, bo póki co trochę mnie drażni. Ta gra nie mogła się nie udać Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 o ja,bie jak to wygląda TA GRA JEST NIEOBLICZALNA ten motyw gdy jedziemy lambo w mgnieniu oka zostajemy rzuceni w offroad, ten soundtrack i jak to sie rusza, co sie dzieje jak spadnie deszcz gram różowym lachonem nazwałem ją kiełbasa a oto moje blachy: zdjęcie robiłem podczas erekcji więc srry za jakość ;/ mam nadzieje, że będzie dodatek w castel gandolfo bo gra jest boska Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 patrzę na screeny od mazzeo do premiery już niedaleko, wytrzymam bez demka Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Nie jestem miłośnikiem wyścigówek i nie gram w nie z kokpitu ale FH3 jest tak zayebiste, że jazda z kokpitu to jest obowiązek. Genialnie się to wszystko prowadzi. Istna perfekcja. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Teraz pytanie ile będą kosztować osobno SP i VIP. Czy warto brać ultimate, czy może zwykłą i później dokupić dodatki osobno. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Przysypiałem z rana po wejściu do pracy, to mnie obudziliście Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Nie będę pobierał dema, nie będę pobierał dema, nie będe pobierał dema... POBIERAM DEMO :forza_intensifies: Cytuj
Bud 11 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Z tego co widzialem wczoraj na live-streamach gra ma mega eskowa muze, ktora pasuje idealnie do klimatu gierki. Warto brac najpierw FH2 jesli sie nie gralo, czy lepiej od razu FH3 bo roznica mega spora? Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Gra jest zajefajna. Ale 19gb na 5 wyścigów to lekka przeginka... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Po czym poznać, że developer gry wyścigowej wykonał pracę w 200% normy? Po tym jak wymodelował pierdoły w stylu fauna i publiczność. Chłopakom z PG chyba już się trochę nudziło pod koniec patrząc na te screeny Edytowane 13 września 2016 przez DonSterydo 4 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Czy w grze można zabić takiego aligatora tudzież kangura? to ważne. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Woda na tej plaży też robi robotę Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 ja mam tylko jeden problem z tą grą.... ruch lewostronny napierdzielam, myślę sobie co za debil ciśnie pod prąd, po chwili refleksja że to ja cisnę pod prąd troszkę brakuje też polskich głosów. te w oryginale dobrze dobrane i całkiem ok się słucha. warren taki typowy burak z południa, trochę jak mechanik w borderlandach od TT. mimo wszystko szkoda że nie ma lokalizacji bo ta w poprzednich częściach dawała radę i przyjemniej się jeździło. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Świetny jest ten tryb drona, nie sądziłem że da się aż tak oddalić od auta. Będzie można robić fajne klipy Szkoda tylko że nie da się latać zbyt wysoko. A sama gra to cudo. I takie info dla pecetowców, demo dopiero po premierze pełnej wersji. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Wczoraj też się bawiłem dronem. Fajnie się lata na pełnym gazie. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Serio obejrzałem kawałek gameplayu na yt, klimat urywa dupsko! Grafika jak na open world - OBŁĘDNA. Chyba znów trzeba kupić xboxa http://i.imgur.com/COt7dBq.gif http://imgur.com/C5X5gls.gif Edytowane 13 września 2016 przez Starh Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jak oni to wycisnęli z Xone? Wpadając w las deszczowy można dostać oczopląsu. Coś chyba z AA robili bo IQ wydaje się jeszcze lepsze. Modele aut też jakby więcej polygonôw miały. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Zdecydowanie. Grafika to praktycznie poziom Drivecluba (mowie o wersji bez patcha pogodowego) Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jak dla mnie deszcz też wygląda super w końcu. Niemal jak w driveclub. Ale kurde tu mamy otwarty świat! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Z innych tech-info, to nie widziałem granicy okręgu rysowania tekstur i cieni jak w FH2. Pop-up mocno zredukowany/oddalony. Woda na plaży - bajka. Niektóre rośliny liściaste w lasach jak na nie wjechać, to się kładą, a później płynnie wstają Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Na mnie największe wrażenie zrobiła noc. Ciemno jak w (pipi)e i tak powinno być. Zawsze w FH noce były jakieś jasne, teraz widać tylko światła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi