Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To akurat pewnie prosty skrypcik. Wyścig z punktu widzenia śmigłowca pewnie zawsze wypada identycznie.

Napewno jest generowana sralnie.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

Doczytywanie niektórych tekstur czy cieni było widoczne nawet na materiałach z wersji PC, taki już urok gier z otwartym światem.

Edytowane przez marcin33
Opublikowano

pięknie mi się w to gra, jest pod każdym względem lepiej niż w FH2, jest mega klimat, kozacka muzyka, bajeczny model jazdy, grafika i oświetlnie fenomenalne (poza tym popupem w dżungli, trochę to widać), niebo wygląda niesamowicie, zauważyłem też sporo nowych pomysłów wrzuconych do kariery. Miazga, miazga i jeszcze raz miazga, a jak zobaczyłem jak w oddali wygląda to miasto na północnym wschodzie to zesrałem się.

spojrzałem na car listę i jest super, ale brakuje mi 3 pojazdów

9.jpg

mam nadzieję że będą w DLC. Dobrze że jest mój ulubiony Aventador SV :fsg:

Boże jak ja licze że Chiron będzie w DLC jeszcze w tym roku,tylko tego będzie mi brakowało w garażu.

Opublikowano (edytowane)

Dostałem kod na pojazd z halo, gry na premierę nie kupuje, więc może komuś się przyda warthog w grze.

Dziękujemy za bycie lojalnym fanem gry Halo! Zrealizuj ten kod, aby odblokować kultowego Warthog'a z gry Halo w Forza Horizon 3, której premiera odbędzie się w dniu 27 września. T6JJC-2HHR6-2H3D3-JJD44-QC34Z

Jak już ktoś wykorzysta, to niech chociaż napisze.

Edytowane przez Moldar
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Tak, na PW wysyłają. Ja dostałem chyba 2 dni temu.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Panowie ten numer z menu i podczas pierwszego wyścigu jak się zwie ?  :fsg:

Opublikowano

Grafika jest fantastyczna. Niedawno ukończyłem poprzedniczkę, która choć ma swoje na karku potrafi cieszyć oczy. Zatem wydawałoby się oczywiste, że kontynuacja będzie lepiej się prezentować, ale nie sądziłem, że w każdym aspekcie tak wyraźnie zostanie ulepszona. Pojazdy są jeszcze bardziej szczegółowe, otoczenie bogatsze w detale. Całość jest płynna, szybka i efektowna przy tym.
Widać, że HDR będzie ostro promowany, bowiem co rusz refleksy świetlne przypominają o swoim istnieniu. Śliczna gra.

Udźwiękowienie - rewelacja. Gra się niezwykle przyjemnie. Pomimo, że raptem kilka tygodni temu Horizon II powędrowała na półkę, w ogóle nie czułem znużenia i powtarzalności.  
Kupuję na premierę. Zresztą każdy miłośnik gier wyścigowych, który ma XO powinien ja nabyć, a blacharze powinni w podzięce paść na kolana i radować się z tytułu ekosystemu M$, ponieważ jeżeli tylko optymalizacja będzie udana, otrzymają najlepszą grę tego typu od lat.

zuKRNd9.jpg
ZyazoR8.jpg
FALHtR8.jpg
83LRvap.jpg
3ws3lTD.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie ten numer z menu i podczas pierwszego wyścigu jak się zwie ?  :fsg:

Soul, wgraj se na fona appke Shazam i daj jej posłuchać. Ta aplikacja rozwiązała 99,9% moich problemów typu "kto to śpiewa".