marcin33 599 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Właśnie ruszył pierwszy Forzathon Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 O 3 w nocy już ruszył teraz jakieś śmieszne nagrody są ale w następnych będzie niezła gotówka i samochody. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Moze ma ktos zdublowane BMW M4 HE i sprzeda mi za rozsadna cene? Edytka: Mam jedno pytanie odnosnie achivka "To. Jest. FORZA!" - chodzi o stworzenie jednych mistrzostw, na conajmniej 161km i 10 roznych wyscigow? Czy mozna zrobic np 5 mistrzostw po 30km kazde zeby wpadlo? Edytowane 7 października 2016 przez Koleś88 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Musi się składać z 10 wyścigów i mieć co najmniej 161 km. Z tą ustawką to ja na pewno będę nagniatał w sobotę po południu do wieczora, także jak ktoś chętny o tej porze to wbijać na party i zapraszać do znajomych kogo nie mam. Tylko widzę tylu chętnych, że chooy wi czy pomieścimy się w 16 Edytowane 7 października 2016 przez MYSZa7 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Jak będziesz robił za hosta albo pokój będzie to wieczora to będzie się ekipa zmieniać i może każdy się zmieści. Może i mnie się uda dołączyć. To ma być jakiś prywatny pokój (da się?) czy ogólny? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 No zrobimy prywatną jazdę dowolną i bez problemu będziemy się zapraszać, bez żadnych wjazdów osób trzecich. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Na niedziele tez znajda sie chetni? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Ja w niedzielę też a dziś dziś coś ścigamy się? je/bana aktualizacja ;/ wyrzuciłbym to preview ale chce przywracać konsolę do ustawień fabrycznych :F Edytowane 7 października 2016 przez _K_ Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Ja mogę grać za jakąś godzinę, półtorej jak coś, jeśli nie jest za późno dziś Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Ja mogę do 1.00 posiedzieć Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Ja dziś nie dałem rady bo znajomi przyszli. Może jutro dołączę, ale nie obiecuję. Za to w niedzielę na pewno. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 dzieki za dolaczenie do moich nudnych wojazy uzytkownikowi Masamune oraz za pozniejsze dolaczenie Humowi bylo milo i interesująco z kilkoma gliczami (sekundowa zamiana nocy na dzien i z powrotem i ponownie w dzien goty doznanie) Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Znalazłem pierwszego dla mnie dużego minusa Godrizona 3. Hospital Records nie umywa się do poprzedniej odsłony. Moja ulubiona stacja z poprzedniej części tak dała dupala, że aż szkoda gadać =/ Edytowane 7 października 2016 przez Ins Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 po 21h zrobilem final czas na podsumowanie, zaczne od minusow za malo wyscigow pokazowych i bardzo slaby final ;/ wpier,dalajace sie pod kola non stop drivevatary brak mozliwosci po zawodach powrotu do swojego samochodu na plus cala reszta Vagrant Station goty 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Mysza007 ja mogę dzisiaj grać, więc jak bedziesz kleił ekipe to pisz na XL (nawet jak jestem offline) Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 dzieki za dolaczenie do moich nudnych wojazy uzytkownikowi Masamune oraz za pozniejsze dolaczenie Humowi bylo milo i interesująco z kilkoma gliczami (sekundowa zamiana nocy na dzien i z powrotem i ponownie w dzien goty doznanie)Dzięki również. Kampania we współpracy bardzo na propsie, dodatkowe efekty atmosferyczne to fajny dodatek Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Ja dziś też mogę cały dzień. Jsk coś to pisać albo zapraszać Edit : Finał to żenada po całości... No bez jaj, jakiś żart... Edytowane 8 października 2016 przez PiPoLiNiO Cytuj
kosci85 19 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Może zadam noob'owskie pytanie... Czy da się ściągnąć, może jest jakaś strona, gdzie można obejrzeć zdjęcia wykonane w grze? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) po 21h zrobilem final czas na podsumowanie, zaczne od minusow za malo wyscigow pokazowych i bardzo slaby final ;/ wpier,dalajace sie pod kola non stop drivevatary brak mozliwosci po zawodach powrotu do swojego samochodu na plus cala reszta Vagrant Station goty Muszą to zmienić w kolejnym patchu. Wystarczy zadać pytanie po zakończony wyścigu CZY CHCESZ KONTYNUOWAĆ GRĘ W TYM SAMOCHODZIE. Póki co to dla mnie największy minus to SI przeciwników. Przy tych z FM6 wypadają na prawdę słabo. Chciałbym również elektroniczny odpowiednik radia Epitaph Records. Bass Arena i Hospital jest super, niestety brakuje w nich kawałków (nie licząc kilku z Hospitala), które dadzą kopa podczas sprintów za kierownicą LaFerrari. Może zadam noob'owskie pytanie... Czy da się ściągnąć, może jest jakaś strona, gdzie można obejrzeć zdjęcia wykonane w grze? no jest jest. Nazywa się... Forza Motorsport http://forzamotorsport.net/en-us/ Edytowane 8 października 2016 przez chris85 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 generalnie całkiem fajne wyzwania. z wygraniem Falcona może być nieco komplikacji bo trzeba wygrać drag race na zlocie w ekstremalnej zabawce torowej, reszta na luzie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Jak się dołącza do tych Forzathonowych gier? Jak dołączam do jakiejś przygody online to zawsze jest inna klasa samochodu niż D . Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Raven, auto musi się wywodzić z D. Nawet na S2 może być byle fabrycznie pochodziło z D. Czasami trzeba się przemęczyć ze dwie rundy zeby w głosowaniu wybrać dobre zawody. Panowie, jak będzie mieć dobry namiar na chory tuning do draga do ekstremalnej zabawki torowej to dajcie znać. Sypnę plusami. Trzeba się zbroić do trzeciego eventu Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 No elo czekamy Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Ale dali dupy z tym finałem. Zaliczyłem ten wyścig w przerwie meczu. Jadę, myślę sobie ale to słabe. Po czym wpada osiągnięcie i lecą napisy końcowe. Serio? :facepalmz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi