Masamune 152 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Też właśnie skończyłem finał. Szybko poszło, wiele za szybko. Powinni grę spaczować, żeby pod koniec tych kibiców nie leciało po 200tyś za wyścig, a znacznie mniej, żeby mapa sama naturalnym sposobem się czyściła. No a tak jak jest, to finał za mną i miliard wyścigów jeszcze do zrobienia. Edytowane 8 października 2016 przez Masamune Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 9 października 2016 Autor Opublikowano 9 października 2016 Wczoraj wleciał finał więc czas na podsumowanie Plusy - fantastyczny model jazdy i SI które można dowolnie dopasować chcesz żeby było cholernie trudno z wymagającym modelem jazdy lub casual'owo-arcade'owo? Nie ma problemu - cysterny miodu, wciąga i ciężko się oderwać - od kilkudziesięciu do kilkuset godzin grania - fenomenalna oprawa wizualna i świetne audio, oświetlenie i dynamiczne skyboxy to nowy poziom w grach - duży zróżnicowany świat, metropolia, miasteczko, wioski, las deszczowy, pustynia, lotnisko, łąki, klify, plaże, jaskinie, kanion, pola uprawne...itd. - ponad 350 samochodów z autovistą - co-op - możliwość tworzenia własnych wyścigów lub przechodzenie singla w tym co znajomi z listy zrobili, wybierasz dowolną porę dnia, pogodę i typ wyścigów...smerfastycznie! - dużo nowości jak rozbudowanie festiwali, tryb drona, itd Na minus - doczytywania jak to w sandboxach - sterylne miasto - za dużo nasranych drivatarów podczas jazdy dowolnej - brak możliwości powrotu do własnego samochodu po zawodach - brak PL dubbingu - słabiutki finał - wiem że to racer ale brakuje mi fabuły na miarę jedyneczki 10 Grafika 9 Dźwięk 10 Grywalność/Żywotność Mocne 10-/10 Tak to najlepszy arcade racer ever, FH1 i PGR4 zostały pobite do tego najpiękniejszy w jaki można aktualnie zagrać i piszę o wersji bez HDR. Takich gier już poza FH się nie robi, gatunek na wymarciu, dlatego moje GOTY i obok W3 najlepsza gra tej generacji. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Dla mnie FH3 to połączenie prawie wszystkich najlepszych elementów z pierwszej i drugiej części. Widać, że PG wyciągało wnioski zarówno z tego co było zrobione dobrze, jak i z pomniejszych potknięć i znalazło to odzwierciedlenie w ich ostatniej grze. Ciekawe czy uda im się jeszcze czymś zaskoczyć w tych dwóch dodatkach. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Dla mnie FH3 to połączenie prawie wszystkich najlepszych elementów z pierwszej i drugiej części. Widać, że PG wyciągało wnioski zarówno z tego co było zrobione dobrze, jak i z pomniejszych potknięć i znalazło to odzwierciedlenie w ich ostatniej grze. Ciekawe czy uda im się jeszcze czymś zaskoczyć w tych dwóch dodatkach. Mam tylko nadzieję, że nie wrzucą motorów. Nigdy nie lubiłem takich mixów w grach. Strzelam, że jednym z DLC będzie Nowa Zelandia nastawiona na offroad i długie proste w Lambo Edytowane 9 października 2016 przez chris85 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Ja tak samo, obstawialbym Nowa Zelandie w DLC. Idealne miejsce, za male na oddzielna czesc, w sam raz na dodatek do Australii. To co forumek, jezdzimy cos dzis? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Panowie, ma ktoś może merca amg clk gtr? On jeden jedyny został mi do sfotografowania a nie chcę wydawać 2 mln na fotkę próbowałem też jeździć innymi autami z jego kategorii ale coś nieśmiały jest i nie chce się pokazać Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 A jest aczik za sfotografowanie 350 samochodów? Kup na aukcji i sprzedaj z powrotem. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Jest za 300. Aut jest 434. W H2 miałem wszystkie fotki, H3 też chcę, takie zboczenie. Na aukcjach nie ma żadnych ciekawych ofert, zazwyczaj cała jedna i w dodatku w ogóle nie opłacalna. Prędzej czy później i tak kupię ale póki co chomikuję hajs na pozostale samochody HE. Może ktoś ma to by pożyczył na chwilę. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 A próbowałeś wyścig BMW M vs Mercedes AMG? Ja właśnie robię takie mistrzostwa i chyba w każdym wyścigu widziałem clk gtr. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Pojeździłem Huracanem po lotnisku i po 3 minutach się pojawił. Wszystkie upolowane ^_^ Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Jaka jest różnica między Forza Motosport 6 a Horizon 3? Nie wiem którą kupić . Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Jedna jest świetna a druga kapitalna. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 pierwsza jest GOTY, druga GOTG Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Jaka jest różnica między Forza Motosport 6 a Horizon 3? Nie wiem którą kupić . Seria Motorsport to wyścigi na zamkniętych, ulicznych torach. A seria Horizon to wyścigi z otwartym światem aka zapierdylanie po polach buraków. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Dobra, przyznać się. Kto już wbił calaka? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Jaka jest różnica między Forza Motosport 6 a Horizon 3? Nie wiem którą kupić . Seria Motorsport to wyścigi na zamkniętych, ulicznych torach. A seria Horizon to wyścigi z otwartym światem aka zapierdylanie po polach buraków. Z tymi ulicznymi to bym nie przesadzał, chyba raptem 3 lokacje Po prostu FM to racer na torach wyścigowych z całego świata. Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Chodziło mi o nawierzchnie. Jeździmy po asfalcie a nie polach lub asfalcie Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Wyzwania w kolejnym Forzathon Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Wyglądają banalnie. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 w achivementach macie wszystkie challenge już rozpisane btw te drifty to będzie 15 minut roboty. z TĄ celicą + dobry setup do trueno to żadne wyzwanie. niedawno kupiłem gotową z tuningiem, challenge można potraktować już jako zaliczony Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Dopiero teraz zobaczyłem że wystarczy zdobyć 35k punktów. Jeszcze parę dni temu było napisane w osiągnięciach 75k, więc sporo uprościli wyzwanie. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Sorry za gadanie o PCMR, ale może komuś przyda się. Jeżeli po ostatnim patchu gra zaczęła na twoim kompie chodzić jak gunwo to możesz zgłosić się do Microsoftu w sprawie refundu. W dniu dzisiejszym sam otrzymałem refund, także wiem co piszę Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Refundy to akurat nie problem na platformach MS. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Właśnie ukończyłem wszystkie mistrzostwa i wyścigi pokazowe, ufff Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi